Agenda Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Kerstactiviteiten in de Orchideeën Hoeve

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

In de Orchideeën Hoeve beleef je deze kerstvakantie een magisch winteravontuur! Tot en met 7 januari is het junglepark sfeervol verlicht en zijn er allerlei leuke activiteiten voor jong en oud. Bij dit heerlijke dagje uit heb je van de regen geen last en ook de winterjas kan uit, want de Orchideeën Hoeve is geheel overdekt en heerlijk warm!

 

 

Verlichte tuinen

Een bezoek aan de Orchideeën Hoeve is in de kerstvakantie extra bijzonder door de verlichte tuinen. Talloze twinkelende lampjes en fonteinen creëren tot en met 7 januari een unieke winterbeleving in het tropische park. Bewonder de verlichte huisjes, wandel tussen duizenden rondfladderende vlinders en droom weg in de ‘Zwevende’ Bloementuin. Wie meer van avontuur houdt kan zich uitleven in het waterrijke Mangrovebos Speelparadijs of de roodstaartmeervallen, papegaaitjes en schildpadden voeren.

 

 

Nieuw! Interactieve Junglefreakshow

Durven jouw ouders of opa en oma een insect te eten, weet je hoe lang de rode rattenslang kan worden en ben je niet bang voor een harige spin? Bemachtig dan samen met jouw familie een plaats in het gloednieuwe Jungletheater en laat aan de hand van spannende opdrachten en moeilijke dierenvragen zien dat jullie echte rangers zijn! Weet jij het hoofd koel te houden tijdens de spannende Junglefreakshow?

 

 

De ‘Junglefreakshow’ wordt van 27 december t/m 7 januari elke dag gegeven om 11.30 en 14.00 uur. Op Nieuwjaarsdag is de Orchideeën Hoeve gesloten.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden