Opening nieuwe Makirijk

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

 

Op Goede Vrijdag (30 maart) is het feest in de Orchideeën Hoeve! Op deze speciale dag opent het leukste uitje in Flevoland een gloednieuw buitengedeelte, genaamd ‘Het Makirijk’. Dwaal als eerste rond door deze unieke buitenbeleving en sta oog in oog met de nieuwe diersoorten, smul van een gratis lekkernij en bewonder om 11.30 of 14:00 uur de première van de spiksplinternieuwe jungleshow!

 

 

Ontdek het Makirijk

Wandel langs de twee grote apeneilanden en maak kennis met de klimkunsten van de ringstaartmaki’s, bewonder wollige alpaca’s, geniet van exotische flamingo’s en voer de grappige eendjes. In het Makirijk is er altijd wat te beleven en door de overdekte looproute kun jij in elk jaargetijde een bezoek brengen aan deze unieke buitenbeleving. Tijdens de opening op 30 maart staan er op verschillende punten dierenverzorgers paraat om jou alles te vertellen over de nieuwe dieren in het Makirijk.

 

Feestelijke opening

Kun jij niet wachten om kennis te maken met de nieuwe dieren? Kom dan vrijdag 30 maart naar de Orchideeën Hoeve! Om 10:00 uur wordt het Makirijk officieel geopend waarvoor iedereen van harte is uitgenodigd. Na de officiële opening barst het feest los in de Orchideeën Hoeve en kun jij smullen van een gratis lekkernij, maken schminkers en een ballonartiest de mooiste creaties en kun je om 11.30 en 14:00 uur de première van de nieuwe jungleshow ‘Ontdek de talenten van de natuur’ in het Jungletheater bijwonen.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden