Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)

Gemiddelde

4.5 van 5 sterren / 90 recensies
Pagina 1 van 15

Wouter schreef:

Trust Score:

03-02-2024

"Orchideeën Hoeve gaat verder onder de naam Pantropica"

Gister te gast mogen zijn bij de aankondiging van de grote naamsverandering. Voormalig Orchideeën Hoeve gaat vanaf nu verder onder de naam Pantropica om de lading van alles wat ze doen beter te dekken en een bredere doelgroep aan te trekken.
Ik ben ervan overtuigd dat dit bij een uitje als Pantropica helemaal goed gaat komen. Het is daar prachtig en altijd leuk.


Julia schreef:

Trust Score:

21-03-2018

"Geweldige dag gehad, zowel jong als oud"

Wauw, wat een verrassing was dat! De Orchideeën Hoeve is een soort van grote overdekte kas vol met prachtige planten en bloemen. Ook zijn er allemaal leuke en bijzondere dieren te vinden die je vaak ook nog kunt voeren. Ons mond viel echt open bij de zwevende bloementuin, was is dat prachtig. Terwijl genoten van een kopje koffie in de zwevende bloementuin gingen de kinderen lekker los in de speeltuin. Wat ons betreft echt een aanrader!


Vera schreef:

Trust Score:

05-01-2016

Leuke middag gehad. Heel leuk met jonge kinderen!


Fam. Hofstra schreef:

Trust Score:

04-01-2016

We hadden al goede geluiden gehoord over de Orchideeënhoeve, maar het was nog mooier dan verwacht. Zeer verrassend uitje. Prachtige tropische tuinen met mooie dieren en vogels6538


K schreef:

Trust Score:

03-01-2016

Geweldig uitje voor kinderen.


THomas schreef:

Trust Score:

19-12-2015

Het wat=s er TOP kaarsjes avond super romantisch


Volgende pagina  

  Terug naar Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve)


Klik hier om onjuiste gegevens van Pantropica (voorheen Orchideeën Hoeve) te melden