Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies BubbelJungle Binnenspeeltuin

Gemiddelde

3.7 van 5 sterren / 44 recensies
Pagina 1 van 8

Miranda schreef:

Trust Score:

23-03-2024

"Zeer tevreden "

Onze kinderen reageren enthousiast als ik vraag Ballorig of Bubbel jungle luid in koor bubbel jungle waarom : pinguïn race bubbel cars laser gamen ruime speelruimte met redelijk veel zit plekken en goede horeca
Onze kinderen willen hier graag naartoe


Debby schreef:

Trust Score:

07-01-2023

"Leuk speelpark!"

Het was nu in de vakantie erg druk, maar overal wat te zien voor de kinderen. De oudere kinderen konden lasergamen en klimmen en de jongere kinderen hadden een eigen speel gedeelte waar ze zoet gespeeld hebben. Het enige wat ik jammer vond is dat in 3 uur tijd de pinguïn race maar 1 keer is geweest en op dat moment was mijn dochter aan het klimmen. Dat is toch altijd iets waar de kinderen naar uitkijken en wat ze echt leuk vinden. Verder een heel gezellige middag!


Vivian schreef:

Trust Score:

25-06-2021

"Niet klantvriendelijk "

We dachten leuk een keertje hierheen te gaan, maar zeker niet voor herhaling vatbaar. Ondanks dat het totaal niet druk was gingen de “attracties” niet open, 1 keer pinguinrace en lasergame en dat was het.. Bij vragen wanneer de rest open ging hadden ze het over onderbezetting, dit terwijl ze gewoon op hun telefoon stonden te rommelen. Ook werd er niks schoongemaakt. Voor ons volgende x weer monkey town!


Silvia schreef:

Trust Score:

15-12-2017

"Opruimen en speelgefeelte sluiten terwijl er disco en partijtjes zijn"

Kinderpartijtje en daaropvolgend Bubble disco en de hele crew is druk met schoonmaken, opruimen , stofzuigen en speelgedeeltes waar onze kinderen fijn aan het spelen zijn af te sluiten! Warm welkom!


Frank schreef:

Trust Score:

29-10-2017

"Lekker spelen, niet schoon"

Ze kunnen lekker hun gang gaan zonder gevaar op vallen e.d. Beetje jammer: schoonmaak. 15.00 u: Eva komt bij toiletten, streept af. Kijkt in spiegel of haar goed zit en vertrekt. Stapt over papier op grond heen. Wc zijn vies maar dat ziet ze niet want daar komt ze niet. Het is ook niet zo druk dat er geen tijd is. Mentaliteitsprobleempje?


Nicoline schreef:

Trust Score:

28-08-2017

"Aanrader"

Afgelopen weekend was het food en dun reataurant gesloten (we Haarens E website niet bekeken) want dit is ons lievelingsrestaurant beter gezegd het lievelings restaurant van de kinderen. Het eten is er gied (voorkeur voor de biefstuk ) en de kinderen zien we se hele avond niet dienzijn alleen maar aan t spelen.
Omdat jullie dicht waren 4 sterren anders had ik er 5 gegeven.


Volgende pagina  

  Terug naar BubbelJungle Binnenspeeltuin


Klik hier om onjuiste gegevens van BubbelJungle Binnenspeeltuin te melden