Agenda Belevingspark CactusOase

Winterrijdag Spoorwegmodelbouwvereniging De Seinpaal

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Modeltreinliefhebbers kunnen volop genieten van de “Desert Express” in kerstsfeer. Op deze 400 m² grote LGB-baan mogen ook gasten hun LGB-trein een tochtje laten maken. Als het begint te schemeren komen de vele lichtjes helemaal tot hun recht.

 

Ook alle andere banen zijn vol in bedrijf. U kunt zien wat ervoor zorgt dat elke trein keurig op tijd vertrekt en op de juiste plaats arriveert. Voor kinderen is er een machinisten- en wagenbeladersspel met de Thomastrein. De Winterrijdag vindt plaats in het voorste gedeelte van de CactusOase. Dit gedeelte is gratis toegankelijk. Bezichtiging v.h. Cactuspark kost de normale entree.

 

 

Guus & Jeroen spelen een mix van eigen Nederlandstalig werk en Pop/ Rock & Roll covers, denk daarbij aan Buddy Holly, Elvis Presley, en met een tintje Spaans & Zuid-Amerikaanse ritme's. Tijdens deze sfeervolle dag zullen zij ook Kerstnummers zingen, dus kom vooral en zing mee!

 

Op deze dag is er vrije entree voor het optreden én voor de demonstraties bij de modelspoorbanen. Het optreden is in de verwarmde koffieruimte (chocolademelk met slagroom en lekkere zelfgebakken kruidkoek staan die dag klaar). Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Belevingspark CactusOase te melden