Agenda Belevingspark CactusOase

Open dag Veronica's Kunstgalerie + Lenteshow

Verlopen - Klik hier voor actuele activiteiten

 

Open dag Veronica’s Kunstgalerie én Lenteshow Heldere Ster met Ruurlose kinderen - Potlood, dry brush olieverf, acrylverf en inkt. Zonder deze materialen voelt kunstenares Veronica van Koningsbrugge zich niet compleet. Al op jonge leeftijd trok ze de wijde wereld in om verschillende mensen en culturen te leren kennen. Tijdens deze reizen deed ze veel indrukken op, die ze later op papier en linnen vastlegde. Op de open dag kunt u weer genieten van haar prachtige, veelzijdige werk. Veronica is nog steeds gefascineerd door de grote verscheidenheid aan kunst en ze wil dit graag met u delen. Daarom heeft ze Renee van Elburg (keramiek), Diana Willemsen (creatieve hebbedingetjes) en Anita Woestenenk ( kunstenares en eigenaresse van GoedARTig, een galerie/winkel met eerlijke eigenzinnige kunst en allerhande (kado)artikelen) uitgenodigd om tijdens haar open dag hun kunstwerken te laten zien.Vanaf 12.00 uur is Veronica aanwezig.

 

Om 13.30 uur: Zing en dans mee, want . . . . de lente staat voor de deur. Op een gezellige, muzikale, natuurlijke manier, verwelkomen Heldere Ster (Sabina Oulham), enkele Ruurlose kinderen en Anny Cactus het voorjaar tijdens een sfeervolle Lenteshow met o.a. liederen vanuit alle windrichtingen alsmede samen gecreëerde liedjes. Tussen de optredens door kan jong en oud creatief aan de slag met allerlei materialen uit de natuur. Deelnameprijs voor de LenteShow incl. creatieve activiteiten is 4,50 euro p.p

 

Ook aanwezig op de Open-Galerie-dag in de CactusOase op 18 maart 2018: Singer/songwriter Gustaaf Gardien uit Den Hoorn en Cajon speler Jeroen Breumelhof uit Wateringen, gaan gezellig de oase door met 60/70 er jaren muziek, een combi van rock & roll en pop De open dag vind plaats in het voorste gedeelte van de CactusOase. dit gedeelte is gratis toegankelijk.


Terug


Klik hier om onjuiste gegevens van Belevingspark CactusOase te melden