Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Restaurant Luxor

Gemiddelde

4.1 van 5 sterren / 7 recensies
Pagina 1 van 2

Linda schreef:

Trust Score:

26-12-2014

Wij zijn gisteravond naar Luxor geweest op eerste kerstdag. Het was enorm druk, maar het personeel kon alles heel goed bijhouden. Als er iets op was werd dat vrij snel weer bijgevuld. De kinderen werden op een gegeven moment opgehaald want die mochten een klein cadeau uitzoeken. Ook de baas kwam even kijken of alles naar wens was. Het was allemaal heel goed verzorgd en het was heel lekker allemaal.


Yvonne Wijngaarde schreef:

Trust Score:

29-05-2014

Als je niet wil mokken dan moet je bij Luxor wokken.Warm aanbevolen.Ze zijn daar erg klantvriendelijk en het eten is heerlijk en de keus is groot en zeer variable.

Succes Luxor.


Wouter schreef:

Trust Score:

21-11-2013

Wat kun je hier lekker en veel eten! Voor een vaste prijs onbeperkt eten halen. Je verwacht dan misschien een lage kwaliteit eten maar niets is minder waar. De sfeer in het restaurant, de kwaliteit van het eten en de service zijn allemaal meer dan in orde!


Debby schreef:

Trust Score:

28-01-2013

Samen met mijn collega's Eem hapje gegeten bij Luxor!
Het was heel gezellig en we werden goed bediend.
Je mag zelf lekker je eten pakken en verschillende gerechten worden voor je klaargemaakt terwijl je staat te wachten.
Een echte aanrader!!


paul schreef:

Trust Score:

29-07-2012

Ideaal met kinderen
Goed eten en voor ieder wat


Patrick schreef:

Trust Score:

18-05-2010

Heel veel eten voor weinig geld. Inrichting en personeel is prima. Verwacht geen hoogstaand eten. Hier ga je naar toe met grote groepen met grote honger.


Volgende pagina  

  Terug naar Restaurant Luxor


Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Luxor te melden