Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


Recensies Restaurant Kapitein Haak

Gemiddelde

5 van 5 sterren / 2 recensies

Debby schreef:

Trust Score:

13-11-2016

Wij zijn gisteren voor de 3e keer naar dit leuke thema restaurant geweest en het was weer heerlijk!
De kinderen kunnen lekker spelen en krijgen als ze hun bord leeg hebben gegeten een munt waar ze een lekker snoepje van kunnen halen. Ze kunnen geschminkt worden.
De spare ribs zijn heerlijk!! Mijn schoonmoeder had het zwaard van de kapitein. Allemaal stukjes vlees aan een zwaard en die werden aan tafel in brand gezet, heel gaaf om te zien.
We zijn er al 3 keer geweest en zeker niet de laatste!


Wouter schreef:

Trust Score:

17-08-2015

Gisteravond uit eten geweest in dit gezellige thema restaurant. Het hele restaurant is aangekleed is een piraten thema. Zelfs het personeel werkt in piraten outfit.

Er is een afgesloten speelplaats voor de kinderen welke door de ouders vanaf de tafel via een beeldscherm in de gaten te houden is. Kinderen kunnen hier heerlijk glijden, tv kijken, computeren of geschminkt worden.

Het eten is van prima kwaliteit. Maar persoonlijk nog belangrijker het personeel is van uitstekende kwaliteit. Ze zijn zeer vriendelijk en doen er alles aan je tevreden weer naar huis terug te laten gaan.


  Plaats beoordeling

  Terug naar Restaurant Kapitein Haak


Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Kapitein Haak te melden