Restaurant Kapitein Haak

(5/5)  2 recensies

Helaas Restaurant Kapitein Haak is gesloten. Maar gelukkig zijn er nog andere soortgelijke uitjes te vinden in Leidschendam en omgeving. Hieronder vind je een overzicht van de leukste uitjes in Leidschendam.


Bekijk ook:


Kom eten bij Kapitein Haak! Het leukste familierestaurant in onvervalste piratenstijl.

Je kunt hier heerlijk eten en drinken, maar vooral ook heel veel beleven!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m Zondag 16:00 - 22:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiƫle website van de aanbieder

 


2 Recensies over Restaurant Kapitein Haak

(Pagina 1 van 1)

 

Debby   -   13-11-2016

13-11-2016

Reageer op deze review

Wij zijn gisteren voor de 3e keer naar dit leuke thema restaurant geweest en het was weer heerlijk! De kinderen kunnen lekker spelen en krijgen als ze hun bord leeg hebben gegeten een munt waar ze een lekker snoepje van kunnen halen. Ze kunnen geschminkt worden. De spare ribs zijn heerlijk!! Mijn schoonmoeder had het zwaard van de kapitein. Allemaal stukjes vlees aan een zwaard en die werden aan tafel in brand gezet, heel gaaf om te zien. We zijn er al 3 keer geweest en zeker niet de laatste!

Lees verder  


Wouter   -   17-08-2015

17-08-2015

Reageer op deze review

Gisteravond uit eten geweest in dit gezellige thema restaurant. Het hele restaurant is aangekleed is een piraten thema. Zelfs het personeel werkt in piraten outfit. Er is een afgesloten speelplaats voor de kinderen welke door de ouders vanaf de tafel via een beeldscherm in de gaten te houden is. Kinderen kunnen hier heerlijk glijden, tv kijken, computeren of geschminkt worden. Het eten is van prima kwaliteit. Maar persoonlijk nog belangrijker het personeel is van uitstekende kwaliteit. Ze zijn zeer vriendelijk en doen er alles aan je tevreden weer naar huis terug te laten gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Kapitein Haak?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Kapitein Haak te melden