Dagje uit Wikipedia

Plopsa Hotel prachtig en in luxe overnachten

Het hotel bevindt zich vlak naast Plopsaland De Panne, Mayaland Indoor en Plopsaqua De Panne. Kom volledig tot rust in de magische leefwereld van Maya de Bij, Wickie de Viking, Kabouter Plop en nog veel meer Studio 100-helden.

Lees verder >>

Dolhuys: Museum van de Geest, mijn ervaring

Van de week ben ik bij Het Museum van de Geest geweest. Het museum staat gelegen in Haarlem. In het museum staat het wonder van de geest centraal. Op een interactieve manier leer je meer over je eigen geest, maar ook over de geest van een ander.

Lees verder >>

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

Vandaag is de dag om samen met het gezin er een gezellige dag van te maken. Je bent op zoek naar iets leuks om te doen voor thuis met de familie. Netflix heb je al meerdere keren uitgespeeld en je kan geen familiefilm meer zien. De kinderen hebben behoefte aan iets anders dan hun laptop, tablet of telefoon.

Lees verder >>

Dit waren de populairste uitjes in juni

De afgelopen maand was er lekker weer en kwamen er meer versoepelingen. Door de versoepelingen konden we er weer op uit en zijn er behoorlijk wat uitjes bezocht. Omdat het zo lekker weer was gingen mensen opzoek naar leuke tips om te doen met het mooie weer. Ons blog ’’13 tips: Wat te doen met dit mooie weer’’ was daarom ook massaal bezocht.

Lees verder >>

MoCA, een gloednieuw stripmuseum in Noordwijk opent zijn deuren

Na een lockdown van bijna zes maanden, mocht het gloednieuwe Museum of Comic Art, in Noordwijk aan Zee eindelijk zijn deuren openen voor het publiek. In het museum staat de bezoeker oog in oog met originele tekeningen van de belangrijkste stripmakers van Europa.

Lees verder >>

Alle pannenkoeken huizen in Wassenaar op een rij

In Wassenaar vind je een verscheidenheid aan gezellige pannenkoekenhuizen. Na een dagje Duinrell, een flinke strandwandeling of gewoon zomaar voor de gezelligheid!

Lees verder >>

13 tips: Wat te doen met dit mooie weer

Het is prachtig weer! Daarom hebben wij voor jou 13 geweldige uit tips voor jong en oud. Deze tips bezorgen jou en je familie veel plezier maar vooral veel verkoeling!

Lees verder >>

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Eindelijk is het weer zover, we mogen weer leuke uitjes doen! Er zijn natuurlijk nog een aantal uitjes gesloten vanwege de maatregelen, maar gelukkig zijn er veel uitjes die wél weer open mogen. Daarom heeft Fijnuit de leukste uitjes op een rij gezet met een korting die je niet moet missen!

Lees verder >>

Dit waren de populairste uitjes van de Meivakantie

De meivakantie is weer voorbij. Veel uitjes waren nog gesloten en het weer zat ook niet altijd even mee. Toch werd er volop gezocht naar leuke uitjes om te bezoeken deze meivakantie. Ook ons artikel "33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie" is volop bezocht en was zelfs de best bekeken pagina van onze website in deze periode.

Lees verder >>

(Win!) Escape Room Suspectum: escapen aan je keukentafel

Escape Rooms Rijswijk is één van de vele bedrijven die zwaar getroffen is door de corona maatregelen. De escape room moest sluiten tot nader order. Toch lieten ze zich bij Escape Room Rijswijk niet kennen en gingen met man en macht aan de slag aan een escape room die je gewoon thuis aan de keukentafel kan spelen.

Lees verder >>

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ’s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder >>

33 Coronaproof uitjes voor in de Meivakantie

Versoepelingen liggen voor de deur en er wordt bij diverse uitjes flink getest hoe deze veilig bezocht kunnen worden. Maar ouderwets gezellig een dierentuin of attractiepark bezoeken zit er deze meivakantie helaas nog niet in.

Lees verder >>

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Verveel jij je ook zo erg tijdens de lockdown? Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten voor binnenshuis om te doen. Online escaperooms zijn de laatste tijd bijvoorbeeld erg in de smaak. Deze escape games kunnen makkelijk thuis gespeeld worden met bijvoorbeeld het gezin.

Lees verder >>

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder >>

Wel of niet overstappen naar Disney Plus Star

Sinds 23 februari is Disney Plus een zesde categorie rijker. Naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars , National Geographic is er nu ook Star. In deze categorie vind je om te beginnen 314 nieuwe films en series. Wat later dit jaar zelfs uitgebreid wordt tot 1000 films en series.

Lees verder >>

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder >>

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder >>

Top 10: Populairste dagje uit van 2020

De competitie van de favoriete uitjes op Fijnuit van 2020 is ten einde. En er zijn twee duidelijke winnaars uit de bus gekomen. Lees snel verder en kom erachter wie dit jaar de titel “Populairste dagje uit van 2020” pakt en wie de publieksfavoriet is.

Lees verder >>

Meest bezochte uitjes van januari

Ondanks dat we in een lockdown zitten en veel niet meer kan hebben jullie onze website gelukkig nog weten te vinden voor leuke tips. Zoals leuke wandelroutes, spelletjes voor in het bos en tips voor een dagje fijn thuis.

Lees verder >>

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Iedereen heeft het zwaar in deze moeilijke tijden. Persoonlijk en zakelijk wordt er wereldwijd veel schade geleden. Eén van de branches die het zwaar hebben en al vanaf het begin hun deuren moesten sluiten zijn de uitjes

Lees verder >>

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder >>

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt... Met onze tips gaan jij en de kinderen zich geen seconde vervelen!

Lees verder >>

15 Tips voor een dagje uit met regen

Hè jammer… het regent! En je had net een dagje uit gepland. Echte Nederlanders laten hun leuke dagje natuurlijk niet verpesten door een paar spetters (of een paar meer ;-) ). Hier wat tips om je te motiveren er toch een fantastische dag van te maken!

Lees verder >>

Vernieuwde CORPUS ‘reis door de mens’ nu nog magischer

CORPUS is vernieuwd! De ‘reis door de mens’, in de mensfiguur aan de A44 ter hoogte van Leiden, is vanaf 4 februari nóg spannender, dynamischer en magischer door een nieuw licht- en kleurspektakel.

Lees verder >>

Keukenhof 2021 thema is een paradijs voor kinderen

Nijntje blijft voor altijd jong maar bestaat dit jaar al 65 jaar. Om deze verjaardag te vieren, plant Keukenhof een groot nijntje bloemen mozaïek. Tom Schreuder, commercieel manager bij Keukenhof, plantte samen met Mariella Ostendorf, manager special projects bij Mercis, de eerste bollen van het mozaïek

Lees verder >>

Miniworld Rotterdam vereeuwigd Saved by a Whale’s Tail

Saved by a Whale’s Tail in miniatuur vereeuwigd – Miniworld Rotterdam In de nacht van 1 op 2 november 2020 gebeurde er iets heel aparts in Spijkenisse. Bij eindstation de Akkers ramde een metro zich door de stootblokken aan het einde van het perron en kwam terecht bovenop een kunstwerk, dat de vorm heeft van twee walvis staarten. De beelden van de metro op de staart gingen de hele wereld over. Dit beeld moest natuurlijk wel vereeuwigd worden in Miniworld Rotterdam.

Lees verder >>

21 dagje uit Tips met inspiratie voor de Herfstvakantie

De temperatuur daalt, de wind trekt aan en de dagen worden korter. De maand oktober roept bij veel mensen vaak een somber gevoel op. Gelukkig is er in deze maand ook een lichtpuntje te vinden: de eerste vakantie van het schooljaar staat weer voor de deur! Inspiratie nodig hoe jij deze week (samen met je kinderen) leuk kan invullen? Hieronder vind je meerdere tips!

Lees verder >>

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Of je nu houdt van languit liggen bakken in de zon, van fietsen door de duinen, een flinke strandwandeling of van uitwaaien langs de zee, op deze 6 stranden is altijd wat leuks voor je te doen.

Lees verder >>

13 Tips voor een dagje uit in de Zomervakantie!

De kinderen hebben zomervakantie, aan de ouders nu de taak dat zij zich niet gaan vervelen. De beste manier daarvoor is natuurlijk een dagje uit. Wat dacht je van onze volgende tips?

Lees verder >>

Corona regels: Hoe zit het nu met de zomervakantie?

Er is lange tijd onduidelijkheid geweest over wat we straks wel en niet mogen in de zomervakantie vanwege corona. Na de laatste persconferentie zijn we hierover iets wijzer geworden en kunnen we gelukkig voorzichtig een vakantie of leuke uitjes gaan inplannen. Wat straks allemaal wel en niet kan en met welke beperkingen vertellen we hier.

Lees verder >>