Dagje uit Wikipedia

De 6 leukste bordspelletjes voor even tussendoor

Vandaag is de dag om samen met het gezin er een gezellige dag van te maken. Je bent op zoek naar iets leuks om te doen voor thuis met de familie. Netflix heb je al meerdere keren uitgespeeld en je kan geen familiefilm meer zien. De kinderen hebben behoefte aan iets anders dan hun laptop, tablet of telefoon.

Lees verder >>

Wel of niet overstappen naar Disney Plus Star

Sinds 23 februari is Disney Plus een zesde categorie rijker. Naast Disney, Pixar, Marvel, Star Wars , National Geographic is er nu ook Star. In deze categorie vind je om te beginnen 314 nieuwe films en series. Wat later dit jaar zelfs uitgebreid wordt tot 1000 films en series.

Lees verder >>

De 14 leukste online escaperooms voor het gezin

Verveel jij je ook zo erg tijdens de lockdown? Gelukkig zijn er meer dan genoeg leuke activiteiten voor binnenshuis om te doen. Online escaperooms zijn de laatste tijd bijvoorbeeld erg in de smaak. Deze escape games kunnen makkelijk thuis gespeeld worden met bijvoorbeeld het gezin.

Lees verder >>

8 Landal vernieuwingen om je bezoek nog aangenamer te maken

De vakantieparken van Landal hebben nieuwe en vernieuwde faciliteiten om het verblijf van hun vakantiegangers nog prettiger te maken. In dit blog zetten wij voor jou alle vernieuwingen op een rijtje.

Lees verder >>

19 leuke thuis activiteiten voor jong en oud

Waarschijnlijk zit je nu thuis en verveel jij je tijdens deze lockdown. Veel uitjes zijn gesloten en er zijn helaas nog maar weinig dingen over om te doen. Maar als jij niet het uitje kan bezoeken dan komt het uitje toch gewoon naar jou!

Lees verder >>

Een romantische Valentijnsdag tijdens de Lockdown

Wat is het toch moeilijk om vandaag de dag nog iets leuks te doen. Maar het is niet onmogelijk! Er zijn manieren om jouw Valentijnsdag toch nog heel leuk, romantisch en gezellig te maken.

Lees verder >>

Top 10: Populairste dagje uit van 2020

De competitie van de favoriete uitjes op Fijnuit van 2020 is ten einde. En er zijn twee duidelijke winnaars uit de bus gekomen. Lees snel verder en kom erachter wie dit jaar de titel “Populairste dagje uit van 2020” pakt en wie de publieksfavoriet is.

Lees verder >>

Meest bezochte uitjes van januari

Ondanks dat we in een lockdown zitten en veel niet meer kan hebben jullie onze website gelukkig nog weten te vinden voor leuke tips. Zoals leuke wandelroutes, spelletjes voor in het bos en tips voor een dagje fijn thuis.

Lees verder >>

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Iedereen heeft het zwaar in deze moeilijke tijden. Persoonlijk en zakelijk wordt er wereldwijd veel schade geleden. Eén van de branches die het zwaar hebben en al vanaf het begin hun deuren moesten sluiten zijn de uitjes

Lees verder >>

De mooiste wandelroutes voor tijdens de lockdown

Dit jaar zijn wandelingen meer trending dan ooit. Dit is natuurlijk ook niet zo gek. We kunnen niet zo heel veel meer doen tijdens deze lockdown ’s. Gelukkig heeft Fijnuit voor jou de mooiste wandelroutes op een rijtje gezet.

Lees verder >>

De 8 leukste fysieke en online Escape Rooms voor thuis

Naar een echte Escape Room afreizen en daar met vrienden, familie of collega’s een avontuur beleven blijft misschien wel de leukste manier om een Escape Room te beleven. Maar nu kan het even niet anders en soms is een Escape Room thuis juist de beste oplossing bijvoorbeeld met een (verjaardag)feestje. Hieronder geven wij jou de leukste manieren om een Escape Room thuis te beleven.

Lees verder >>

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt... Met onze tips gaan jij en de kinderen zich geen seconde vervelen!

Lees verder >>

15 Tips voor een dagje uit met regen

Hè jammer… het regent! En je had net een dagje uit gepland. Echte Nederlanders laten hun leuke dagje natuurlijk niet verpesten door een paar spetters (of een paar meer ;-) ). Hier wat tips om je te motiveren er toch een fantastische dag van te maken!

Lees verder >>

Vernieuwde CORPUS ‘reis door de mens’ nu nog magischer

CORPUS is vernieuwd! De ‘reis door de mens’, in de mensfiguur aan de A44 ter hoogte van Leiden, is vanaf 4 februari nóg spannender, dynamischer en magischer door een nieuw licht- en kleurspektakel.

Lees verder >>

Keukenhof 2021 thema is een paradijs voor kinderen

Nijntje blijft voor altijd jong maar bestaat dit jaar al 65 jaar. Om deze verjaardag te vieren, plant Keukenhof een groot nijntje bloemen mozaïek. Tom Schreuder, commercieel manager bij Keukenhof, plantte samen met Mariella Ostendorf, manager special projects bij Mercis, de eerste bollen van het mozaïek

Lees verder >>

Miniworld Rotterdam vereeuwigd Saved by a Whale’s Tail

Saved by a Whale’s Tail in miniatuur vereeuwigd – Miniworld Rotterdam In de nacht van 1 op 2 november 2020 gebeurde er iets heel aparts in Spijkenisse. Bij eindstation de Akkers ramde een metro zich door de stootblokken aan het einde van het perron en kwam terecht bovenop een kunstwerk, dat de vorm heeft van twee walvis staarten. De beelden van de metro op de staart gingen de hele wereld over. Dit beeld moest natuurlijk wel vereeuwigd worden in Miniworld Rotterdam.

Lees verder >>

Dagje uit inspiratie voor de Herfstvakantie

De temperatuur daalt, de wind trekt aan en de dagen worden korter. De maand oktober roept bij veel mensen vaak een somber gevoel op. Gelukkig is er in deze maand ook een lichtpuntje te vinden: de eerste vakantie van het schooljaar staat weer voor de deur! Inspiratie nodig hoe jij deze week (samen met je kinderen) leuk kan invullen? Hieronder vind je meerdere tips!

Lees verder >>

6 Stranden in Nederland die je gezien moet hebben

Of je nu houdt van languit liggen bakken in de zon, van fietsen door de duinen, een flinke strandwandeling of van uitwaaien langs de zee, op deze 6 stranden is altijd wat leuks voor je te doen.

Lees verder >>

13 tips: Wat te doen met dit mooie weer

Het is prachtig weer! Daarom hebben wij voor jou 13 geweldige uit tips voor jong en oud. Deze tips bezorgen jou en je familie veel plezier maar vooral veel verkoeling!

Lees verder >>

13 Tips voor een dagje uit in de Zomervakantie!

De kinderen hebben zomervakantie, aan de ouders nu de taak dat zij zich niet gaan vervelen. De beste manier daarvoor is natuurlijk een dagje uit. Wat dacht je van onze volgende tips?

Lees verder >>

Corona regels: Hoe zit het nu met de zomervakantie?

Er is lange tijd onduidelijkheid geweest over wat we straks wel en niet mogen in de zomervakantie vanwege corona. Na de laatste persconferentie zijn we hierover iets wijzer geworden en kunnen we gelukkig voorzichtig een vakantie of leuke uitjes gaan inplannen. Wat straks allemaal wel en niet kan en met welke beperkingen vertellen we hier.

Lees verder >>

Win gratis Monkey Town tickets!

In samenwerking met Monkey Town mogen wij tickets weggeven voor een fantastische dag spelen bij een van de filialen van Monkey Town. Wij geven 4x 2 tickets weg, dus je maakt extra veel kans!

Lees verder >>

Welke uitjes tijdens Corona je wel en niet meer kan bezoeken

Je zal het inmiddels wel meegekregen hebben dat het kabinet grove maatregelen heeft genomen. Zo zijn alle evenementen geannuleerd, alle restaurants gesloten en moeten alle uitjes hun deuren sluiten. Deze maatregelen zullen grote impact hebben op jouw leven en je vrijtijds besteding. Veel bedrijven ervaren enorme onzekerheid en weten niet wanneer ze jouw weer mogen ontvangen.

Lees verder >>

DIY: 14 knutseltips en experimenten voor thuis

Normaal kom je juist bij ons om er lekker op uit gestuurd te worden. Maar nu in tijden van de Corona crisis is dat even geen optie meer. Ondertussen moeten we onszelf en onze kinderen wel bezig houden. Niet alleen met schoolwerk maar ook met vrijetijdsactiviteiten en beweging. In dit artikel gaan we langs een aantal erg leuke knutseltips die je makkelijk thuis kunt doen.

Lees verder >>

17 tips: Wat te doen met dit mooie weer tijdens de Corona

Een pandemie zoals Corona (Covid-19) komt natuurlijk nooit goed uit. Maar nu met dit heerlijke weer is het helemaal moeilijk om binnen te blijven zitten. Wij geven jou daarom een aantal handige tips die er voor zorgen dat je ook nu een leuke verkoelende tijd kan hebben.

Lees verder >>

Restaurants die bezorgen: Ga uit eten maar dan thuis

Veel restaurants moeten noodgedwongen sluiten. Dit is zwaar voor de ondernemers en jammer voor jou. Nu kun je niet meer genieten van hun heerlijke maaltijden. Gelukkig zijn veel restaurants over gegaan op het leveren van het eten aan huis.

Lees verder >>

Activiteiten voor thuis: Beleef een dagje uit maar dan bij jou thuis

Het is niet anders, aankomende tijd zullen we ons thuis moeten vermaken. Thuis sporten, spelletjes spelen, dagjes uit gaan, uit eten gaan en ga zo maar door. Wij geven je tips hoe je de meeste bezigheden van buiten de deur nog gewoon thuis kan doen.

Lees verder >>

Een dagje uit met Pokemon GO

Je hebt er vast al van gehoord: Pokemon GO. De nieuwe app voor op je mobiele telefoon die in een paar dagen tijd een hype over de hele wereld is geworden. Maar wist je dat je dit leuke spel ook kan combineren en gebruiken als dagje uit?

Lees verder >>

De escape room veroverd Nederland

Lichtelijk gespannen loop je aarzelend de kamer binnen. De vloer kraakt en de deur valt al piepend zachtjes achter je dicht. Je hoort nog net hoe de sleutel in het slot wordt omgedraaid en je beseft je plotseling dat jullie nu op elkaar aangewezen zijn.

Lees verder >>

Romantisch uitje - 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Op 14 februari is het Valentijnsdag de dag om je geliefde te verrassen met een romantisch uitje. Maar ook op elke andere dag van het jaar kun je hem of haar natuurlijk verrassen.

Lees verder >>