Dagje uit Wikipedia


(Win tickets!) Wat kun je verwachten van een dagje uit naar Dolfinarium Harderwijk?

Op een zonnige lente dag liepen wij als eerste bezoekers het Dolfinarium binnen. Uiteindelijk 7 uur later lieten wij het park achter ons volgepakt met informatie om jou alles over het Dolfinarium te kunnen vertellen.

Lees verder >>

Wat kun je verwachten van nieuwe Efteling-attractie Symbolica

Op 1 juli opent “Symbolica” haar deuren in de Efteling; en vanaf dan zal hier je fantasie ook daadwerkelijk tot leven komen!

Lees verder >>

Pretpark Hellendoorn opent een draak van een attractie

In Avonturenpark Hellendoorn is onder begeleiding van oorverdovend gebrul alweer een spiksplinternieuwe attractie geopend!

Lees verder >>

10 leuke spelletjes voor buiten of in het bos

Jawel, het is nu weer bijna zover: de dagen worden langer, de zon begint te schijnen en de grote vakantie staat weer voor de deur. Kortom, de zomer komt er aan!

Lees verder >>

9 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei en alle kinderen zijn vrij. Tijd dus voor leuke dingen. Voorkom dat jouw vakantie een saaie verveel vakantie wordt. Met deze tips is plezier gegarandeerd.

Lees verder >>

Komst Reuzenpandaís naar Ouwehands dierenpark definitief bekend

We hebben al eerder geschreven over de komst van de twee Chinese Reuzenpanda’s naar Ouwehands Dierenpark, maar deze unieke gebeurtenis komt nu inmiddels wel erg dichtbij!

Lees verder >>

Speelgoedmuseum Deventer gaat verhuizen

Het Speelgoedmuseum te Deventer gaat verhuizen! Het mooie oude pand waar ik vroeger als kind al met mijn ouders kwam, wordt verlaten. Angela brengt nog een bezoek, nu het nog kan.

Lees verder >>

13 tips: Wat te doen met dit mooie weer

Het is prachtig weer! Daarom hebben wij voor jou deze geweldige dagje uit tips voor jong en oud. Deze tips bezorgen jou en je familie veel plezier en vooral veel verkoeling!

Lees verder >>

Nationale Museumweek gaat weer van start

Op zondag 2 april vind in Dordrecht de aftrap plaats van alweer de derde editie van de Nationale Museumweek. In deze week zullen geselecteerde culturele pronkstukken van ruim 400 musea volop in de schijnwerpers worden gezet.

Lees verder >>

Dagje uit zwemmen bij Center Parcs de Eemhof Aqua Mundo

Je kent Center Parcs geheid als bungalow park voor een gezellige vakantie met lekker zwemmen en eten. Maar wist je dat Center Parcs de Eemhof ook heel leuk als dagje uit te bezoeken is?

Lees verder >>

Het is weer lente, de Keukenhof is er klaar voor!

Nu de meteorologische lente weer is begonnen, maakt de Keukenhof zich weer klaar voor het 68e seizoen waarin zij meer dan 1 miljoen bezoekers verwachten te verwelkomen.

Lees verder >>

Nieuwe attractie voor Walibi, durf jij de behandeling aan?

Binnenkort kun je in een kliniek in Walibi Holland terecht voor een gloednieuwe behandeling, gebaseerd op de laatste technieken overgewaaid vanuit Amerika!

Lees verder >>

Bekijk nu Virtual-Reality in het Omniversum

Je zet de VR-bril op, stapt in een ruimtevaartuig en de piloot naast je zet de lancering in gang. Al snel vlieg je boven de aarde, heb je een spectaculair uitzicht en krijg je een demonstratie in gewichtloosheid.

Lees verder >>

7 Tips voor een dagje uit met regen

Wanneer regen, wind of kou het vooruitzicht zijn van de aankomende dagen. Maar je vertikt het om een saaie binnenhang dag te houden! Neem dan deze tips voor een dagje uit met regen en maak er een onvergetelijke dag van.

Lees verder >>

Uitreiking populairste dagje uit 2016 Center Parcs de Eemhof

Begin dit jaar maakte wij traditioneel onze "Top 10 populairste dagje uit 2016" bekend. Nieuw dit jaar was, dat we deze ook persoonlijk kwamen uitreiken, wat resulteerde in een zeer mooie en bijzondere dag!

Lees verder >>

Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie dus de kinderen zijn heerlijk vrij van school. Tijd om leuke dingen te gaan doen. Maar wat..? Geen zorgen! Wij helpen jou bij het vinden van het perfecte dagje uit.

Lees verder >>

Omniversum nu nog leuker voor kinderen met animatiefilm Fly me to the Moon

Vanaf nu is te zien in het Omniversum een spannende, humoristische animatiefilm voor de hele familie welke jou tevens veel leert over een historische gebeurtenis.

Lees verder >>

Romantisch uitje - 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Op 14 februari is het Valentijnsdag de dag om je geliefde te verrassen met een romantisch uitje. Maar ook op elke andere dag van het jaar kun je hem of haar natuurlijk verrassen.

Lees verder >>

Kinderboekenmuseum Den Haag is nu leuk voor alle kinderen

Er was altijd al genoeg te doen in het Kinderboekenmuseum, ook voor de kleintjes was er al een speciale ruimte. Toch voegen de nieuwste veranderingen in het museum weer voldoende toe.

Lees verder >>

Space Expo Noordwijk populairder dan ooit tevoren

In het afgelopen jaar stegen de bezoekers van de Space Expo letterlijk en figuurlijk naar een ongekende hoogte. Maar liefst negentigduizend astronauten zetten vorig jaar in Noordwijk hun eerste stappen in de ruimte. Een absoluut record!

Lees verder >>

In Miniworld Rotterdam is meer te zien dan je in eerste instantie denkt

In hartje Rotterdam ligt een indrukwekkende miniatuurwereld verscholen. Wij bezochten Miniworld en vertellen jou wat je er kunt verwachten.

Lees verder >>

Alles wat je moet weten over de Vakantiebeurs Utrecht

De winter is nog nauwelijks begonnen of er breekt alweer een zonnige periode aan! In Utrecht krijg je alvast een voorproefje van de meest heerlijke vakanties

Lees verder >>

De uitjes zijn verdwenen onder de sneeuw!

Veel sneeuw hebben we nog niet gezien dit jaar in Nederland. Maar het is in andere jaren weleens anders geweest. Toen lagen de uitjes verstopt onder een knisperende deken van sneeuw.

Lees verder >>

Top 10: Populairste dagje uit 2016

Inmiddels is onze jaarlijkse top 10 een bekende traditie geworden waar veel mensen reikhalzend naar uitkijken. Ook wij zijn elk jaar erg benieuwd welke nieuwe uitjes wij in onze top10 mogen verwelkomen en van welke uitjes we afscheid moeten nemen.

Lees verder >>

10 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt... Met onze tips gaan jij en de kinderen zich geen seconde vervelen!

Lees verder >>

Het Omniversum filmprogramma

Regelmatig ververst het Omniversum haar filmprogramma. Soms gaat er een film weg en soms komt er een hele nieuwe film bij. In dit artikel ben je direct compleet op de hoogte van het Omniversum aanbod.

Lees verder >>

Dagje uit naar Center Parcs? 7 dingen die je er kunt doen

Wist je dat Center Parcs ook prima geschikt is voor een lekker dagje uit? Nee? Dan volgen hier 7 redenen om eens een bezoek te brengen aan een Center Parcs bij jou in de buurt:

Lees verder >>

Thema Keukenhof 2017 bekend

Keukenhof is een van de mooiste lenteparken ter wereld. In 2017 staan er meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei met wel 800 verschillende soorten tulpen. Een unieke en onvergetelijke belevenis. Zeker nu we het thema voor 2017 weten!

Lees verder >>

Wel of niet naar de OrchideeŽn Hoeve met kinderen?

Volwassene vinden het vaak prachtig, al die mooie orchideeën en andere prachtige bloemen. Maar hoe zit het met kinderen, wat vinden die van de Orchideeën Hoeve? Ik zocht het voor je uit.

Lees verder >>

Sinterklaasintocht 2016 alles wat je moet weten

Elk jaar is de grote Sinterklaasintocht weer een hele happening waar veel kinderen weken al dan niet maanden naar uit kijken. Wat weten we tot dusver over de intocht?

Lees verder >>