Dagje uit Wikipedia


Nieuw water speelparadijs in Tikibad Duinrell

Pang! Met een goed gemikt startschot is begin juli in het Tikibad in Duinrell het nieuwe mega waterspeelparadijs voor kinderen geopend. Dit nieuwe waterpretpark voor kids heet Playa en is bij elkaar wel bijna duizend vierkante meter groot!

Lees verder >>

Video: Onride Symbolica de nieuwe attractie van de Efteling

Symbolica de gloednieuwe attractie van de Efteling was al veelvuldig in het nieuws. Maar nu is het eindelijk echt zover, de attractie is geopend. En jij kunt zonder ook maar een euro te spenderen al een ritje in deze gloednieuwe attractie maken!

Lees verder >>

Ontdek Rotterdam met behulp van deze 3 uitjes

Menig vakantieganger kiest voor een zonovergoten vakantie in het buitenland, maar ook in Nederland is er meer dan genoeg te beleven. Wat dacht jij bijvoorbeeld van een stedentrip naar Rotterdam? Wij hebben hieronder enkele leuke uitjes in Rotterdam genoteerd.

Lees verder >>

Nieuwe attractie! Ontdek New York in Madurodam

Hijs de zeilen, gooi de trossen los, licht het anker en maak je klaar voor een grootse en gevaarlijke tocht over zee. Je vertrekt met De Vergulde Bever van Amsterdam en je gaat op weg naar Nieuw Amsterdam; een stad die nu beter bekend is als New York.

Lees verder >>

26 Tips voor een dagje uit in Utrecht

Utrecht heeft een rijke geschiedenis en een schat aan historische en culturele bezienswaardigheden, zoals kerken, monumenten en kastelen. Maar ook vind je in Utrecht verschillende musea, diverse actieve attracties en ontelbare leuke kleine restaurantjes. Kortom, Utrecht heeft voor ieder wat wils!

Lees verder >>

Review Space Expo: dagje uit met kinderen

Pap, ik wil naar dat museum over de ruimte. Met raketten en astronauten enzo. Ahhh, je bedoelt de Space Expo? Is dat niet ingewikkeld? Dat lijkt me toch wel echte “Rocket Science” om maar even een toepasselijke term te gebruiken. “Nee-hee pap… kom we gaan!”

Lees verder >>

Review: Reuze Panda’s in Ouwehands Dierenpark Nederland

Als abonnementhouder van Dierenpark Ouwehands Rhenen mocht ik als één van de eerste een bezoek brengen aan de Panda's. Het was er niet druk en we mochten daarom ook gewoon de hele dag bij de panda's kijken zolang als we wilden...

Lees verder >>

Wat kun je verwachten van een dagje uit naar Dolfinarium Harderwijk?

Op een zonnige lente dag liepen wij als eerste bezoekers het Dolfinarium binnen. Uiteindelijk 7 uur later lieten wij het park achter ons volgepakt met informatie om jou alles over het Dolfinarium te kunnen vertellen.

Lees verder >>

Wat kun je verwachten van nieuwe Efteling-attractie Symbolica

Op 1 juli opent “Symbolica” haar deuren in de Efteling; en vanaf dan zal hier je fantasie ook daadwerkelijk tot leven komen!

Lees verder >>

Pretpark Hellendoorn opent een draak van een attractie

In Avonturenpark Hellendoorn is onder begeleiding van oorverdovend gebrul alweer een spiksplinternieuwe attractie geopend!

Lees verder >>

10 leuke spelletjes voor buiten of in het bos

Jawel, het is nu weer bijna zover: de dagen worden langer, de zon begint te schijnen en de grote vakantie staat weer voor de deur. Kortom, de zomer komt er aan!

Lees verder >>

9 Tips voor een dagje uit in de Meivakantie

In mei leggen alle vogels een ei en alle kinderen zijn vrij. Tijd dus voor leuke dingen. Voorkom dat jouw vakantie een saaie verveel vakantie wordt. Met deze tips is plezier gegarandeerd.

Lees verder >>

Komst Reuzenpanda’s naar Ouwehands dierenpark definitief bekend

We hebben al eerder geschreven over de komst van de twee Chinese Reuzenpanda’s naar Ouwehands Dierenpark, maar deze unieke gebeurtenis komt nu inmiddels wel erg dichtbij!

Lees verder >>

Speelgoedmuseum Deventer gaat verhuizen

Het Speelgoedmuseum te Deventer gaat verhuizen! Het mooie oude pand waar ik vroeger als kind al met mijn ouders kwam, wordt verlaten. Angela brengt nog een bezoek, nu het nog kan.

Lees verder >>

13 tips: Wat te doen met dit mooie weer

Het is prachtig weer! Daarom hebben wij voor jou 13 geweldige uit tips voor jong en oud. Deze tips bezorgen jou en je familie veel plezier maar vooral veel verkoeling!

Lees verder >>

Nationale Museumweek gaat weer van start

Op zondag 2 april vind in Dordrecht de aftrap plaats van alweer de derde editie van de Nationale Museumweek. In deze week zullen geselecteerde culturele pronkstukken van ruim 400 musea volop in de schijnwerpers worden gezet.

Lees verder >>

Dagje uit zwemmen bij Center Parcs de Eemhof Aqua Mundo

Je kent Center Parcs geheid als bungalow park voor een gezellige vakantie met lekker zwemmen en eten. Maar wist je dat Center Parcs de Eemhof ook heel leuk als dagje uit te bezoeken is?

Lees verder >>

Het is weer lente, de Keukenhof is er klaar voor!

Nu de meteorologische lente weer is begonnen, maakt de Keukenhof zich weer klaar voor het 68e seizoen waarin zij meer dan 1 miljoen bezoekers verwachten te verwelkomen.

Lees verder >>

Nieuwe attractie voor Walibi, durf jij de behandeling aan?

Binnenkort kun je in een kliniek in Walibi Holland terecht voor een gloednieuwe behandeling, gebaseerd op de laatste technieken overgewaaid vanuit Amerika!

Lees verder >>

Bekijk nu Virtual-Reality in het Omniversum

Je zet de VR-bril op, stapt in een ruimtevaartuig en de piloot naast je zet de lancering in gang. Al snel vlieg je boven de aarde, heb je een spectaculair uitzicht en krijg je een demonstratie in gewichtloosheid.

Lees verder >>

7 Tips voor een dagje uit met regen

Wanneer regen, wind of kou het vooruitzicht zijn van de aankomende dagen. Maar je vertikt het om een saaie binnenhang dag te houden! Neem dan deze tips voor een dagje uit met regen en maak er een onvergetelijke dag van.

Lees verder >>

Uitreiking populairste dagje uit 2016 Center Parcs de Eemhof

Begin dit jaar maakte wij traditioneel onze "Top 10 populairste dagje uit 2016" bekend. Nieuw dit jaar was, dat we deze ook persoonlijk kwamen uitreiken, wat resulteerde in een zeer mooie en bijzondere dag!

Lees verder >>

Tips voor een dagje uit in de Voorjaarsvakantie

Het is voorjaarsvakantie dus de kinderen zijn heerlijk vrij van school. Tijd om leuke dingen te gaan doen. Maar wat..? Geen zorgen! Wij helpen jou bij het vinden van het perfecte dagje uit.

Lees verder >>

Omniversum nu nog leuker voor kinderen met animatiefilm Fly me to the Moon

Vanaf nu is te zien in het Omniversum een spannende, humoristische animatiefilm voor de hele familie welke jou tevens veel leert over een historische gebeurtenis.

Lees verder >>

Romantisch uitje - 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Op 14 februari is het Valentijnsdag de dag om je geliefde te verrassen met een romantisch uitje. Maar ook op elke andere dag van het jaar kun je hem of haar natuurlijk verrassen.

Lees verder >>

Kinderboekenmuseum Den Haag is nu leuk voor alle kinderen

Er was altijd al genoeg te doen in het Kinderboekenmuseum, ook voor de kleintjes was er al een speciale ruimte. Toch voegen de nieuwste veranderingen in het museum weer voldoende toe.

Lees verder >>

Space Expo Noordwijk populairder dan ooit tevoren

In het afgelopen jaar stegen de bezoekers van de Space Expo letterlijk en figuurlijk naar een ongekende hoogte. Maar liefst negentigduizend astronauten zetten vorig jaar in Noordwijk hun eerste stappen in de ruimte. Een absoluut record!

Lees verder >>

Speelpark Oud Valkeveen staat in bloei!

Je hebt vast weleens gehoord van het Speelpark Oud Valkeveen. Misschien heb je het zelfs voorbij zien komen in de liedjes van Keet? Maar wat is er nu allemaal te beleven in dit park, en voor wie is het leuk? Dat ga ik je vertellen.

Lees verder >>

In Miniworld Rotterdam is meer te zien dan je in eerste instantie denkt

In hartje Rotterdam ligt een indrukwekkende miniatuurwereld verscholen. Wij bezochten Miniworld en vertellen jou wat je er kunt verwachten.

Lees verder >>

Alles wat je moet weten over de Vakantiebeurs Utrecht

De winter is nog nauwelijks begonnen of er breekt alweer een zonnige periode aan! In Utrecht krijg je alvast een voorproefje van de meest heerlijke vakanties

Lees verder >>