Tips voor de leukste Halloween uitjes

Het einde van oktober is weer aangebroken en dat betekent maar een ding: het is bijna Halloween! Het is weer tijd om jezelf te verkleden tot spook, bloederige vampier of weerwolf. Dit jaar is er in Nederland weer genoeg te doen omtrent Halloween. Daarom hebben wij de leuke tips voor Halloween uitjes voor jou op een rijtje gezet.


Walibi Holland Spooky Days

Naast de Halloween Fright Nights heeft Walbi ook nog Spooky Days. De Spooky Days zijn voor kinderen tot 12 jaar en is heel leuk voor de kleintjes want die mogen ook nog eens geschminkt naar het park komen! Ga griezelig verkleed en bezoek de Walibi Spooky Days.


Lekker griezelen in Walibi Holland


Walibi Holland Halloween Fright Nights

The Gates of Walibi are open! Het is weer tijd om Walibi Holland te bezoeken en de welbekende Halloween Fright Nights mee te maken. Dit jaar is het thema 'Symphony of Streams'. Dirigent Eddie heeft zijn orders van freaks klaar staan voor het meest gruwelijke optreden ooit. Dat beloofd heel wat gegil en kreten door het hele park. Durf jij de spanning aan? 


Griezelen tijdens de Walibi Flight Nights


Happy Halloween in Drievliet

Het Familiepark Drievliet in Den Haag tovert het park om tot een griezelparadijs voor families. Halloween wordt in het park gevierd met vrolijke heksen en spoken. Ook is er een Halloween markt waar je kan leren hoe je een pompoen lantaarn kan maken. Je kan je ook laten schminken tot een angstaanjagend monster. Als je echt durft breng je ook nog een bezoek aan het spookmuseum. Voor de wat oudere bezoekers komen de spoken aan het eind van de dag tot leven!


Halloween in het park van Julianatoren

Het park van Julianatoren is griezelig versierd en het bos achterin het park is omgetoverd tot een mysterieus Griezelbos. In het park is er ongelofelijk veel te beleven. Ontdek meer dan 60 spannende attracties en spook samen met Dino & Dina, Mevrouw Suikerspin, Wiezel de Griezel en nog veel meer spannende figuren.


Ontdek alle spannende figuren in het Griezelbos


Halloween in Slagharen

Lekker griezelen en genieten tijdens de Scary Prairie in Slagharen. Dit is hét eerste Wild-West Halloween avontuur voor alle leeftijden. Schroom niet langer en waag een bezoek aan het park en ontdek de duistere randjes van het Wilde Westen.


Griezelen in de Amsterdam Dungeon

De Amsterdam Dungeon staat dit jaar extra lang in het teken van Halloween. Normaal gesproken is het al mega spannend in de Dungeon en nu wordt het nóg veel spannender. Neem een kijkje bij de extra enge shows. Dit kan dit jaar maar een ding betekenen: meer intense emoties, spanning en onmisbare lachbuiten dan ooit tevoren!


Durf jij tijdens Halloween ook de dungeon te betreden?


Sweet Halloween in Drouwenerzand

In Drouwenerzand is er ook veel te bleven tijdens Halloween. Bewonder alle super enge griezels tijdens de Griezelparade, of wandel door de Scare Zone waar je continu opgeschikt zal worden door alle griezels in het park. Als je een echte waaghals bent, kan je door The Maze lopen. Hier zal je met knikkende knieën uitkomen!


Heksendoorn in Avonturenpark Hellendoorn

Tijdens Halloween is Avonturenpark Hellendoorn helemaal omgebouwd tot een griezelig park. Een bezoek aan het park is leuk voor families met kinderen tot 12 jaar. Het is een leuk evenement met een super mooie aankleding van het park, nieuwe shows, extra activiteiten en een spannend spookhuis.


Bij avonturenpark Hellendoorn is het ook leuk om te griezelen voor de wat jongere kinderen


Lekker griezelen bij de Waarbeek in Hengelo

Het park de Waarbeek in Hengelo is omgetoverd tot een griezelig bos en in dit park kan je zomaar enge griezels en heksen tegen het lijf lopen. Je kan in het park geschminkt worden, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens de griezelbingo!


Speelpark Oud Valkeveen wordt omgetoverd tot Griezel Valkeveen

Voor de tweede keer organiseert Speelpark Oud Valkeveen Griezel Valkeveen. Het gehele park is omgetoverd in Happy Halloween Style. Daarom is het ook leuk om het park te bezoeken voor de wat jongere kinderen. Er zijn verschillende Griezelzones, Halloween shows, gethematiseerde attracties en activiteiten. Ook de vaste karakters Stronkeltje, Fonkeltje en Robin zijn gewoon te zien in de shows en meet & greets.


Er is dus weer genoeg te beleven tijdens Halloween dit jaar. Durf jij de angst en spanning weer aan te gaan?
Reacties op "Tips voor de leukste Halloween uitjes"

Kasper schreef:

01-11-2023

Ik ben naar Walibi Fright Nights geweest. Een zeer coole ervaring om Walibi in de avond met een griezelende sfeer te ontdekken en alle achtbanen verlicht te zien. Zeker een aan rader!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.