Attractiepark Toverland

(4.8/5)  4 recensies

Beleef samen een onvergetelijke dag in Toverland! Ontdek de magische themawerelden vol attracties en shows! Van stoere landen vol actie en spanning tot fantasierijke belevingen voor de allerkleinsten. Vind jij de magie in de betoverende werelden van Toverland?

 

Avalon en Port Laguna

Sinds juli 2018 heeft Toverland twee nieuwe spectaculaire themagebieden: het mysterieuze Avalon en het nautische Port Laguna. Deze gebieden maken het park 1,5 keer zo groot en zitten vol nieuwe, magische attracties, zoals waterattractie Merlin's Quest en achtbaan Fenix.

 

Toverland Avalon en Port Laguna<


Avontuurlijke attracties

Een bobbaan, wildwaterbanen en snelle achtbanen: Toverland biedt genoeg avontuur voor echte durfals. Ga met de hele familie op een spetterend wildwateravontuur op de Djengu River of maak een magische rit in achtbaan Dwervelwind. In de Booster Bike raas je met 75 kilometer per uur over de kronkelende baan. Ontdek in het Toverhuis of je magische krachten hebt en sla Troy niet over: de langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Met ruim negentig kilometer per uur raas je over een track langer dan één kilometer. Kleintjes gaan los op klimtoestellen, draaien rond in de theekopjes en zwieren door de lucht in de zweefmolen.


Toverland avontuurlijke attracties

 

Voor jong en oud

Ook opa en oma vermaken zich goed in Attractiepark Toverland. Geniet van een mooie wandeling door het park langs de watervallen. Ook zijn er twee indoorhallen vol sfeervolle restaurants waar je geniet van een kopje koffie met iets lekkers terwijl de kinderen zich uitleven. Attractiepark Toverland: beleef een magische dag in Sevenum leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.


Toverland voor jong en oud


 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zomerseizoen: geopend van 10:00 uur tot 18:00 uur

Winterseizoen: geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Let op: prijzen zijn altijd 'prijzen vanaf', vrijblijvend en onder voorbehoud.

 

Volwassenen: € 32,00 p.p.

65+: € 27,50 p.p.

Kinderen: € 22,50 p.p.

Parkeren: € 10,00

 

Winterseizoen:

> 90 cm € 18,00 p.p.

Kinderen onder de 90 centimeter en rolstoelgebruikers mogen gratis naar binnen.

Parkeren: € 8,00

 

De kinderprijs geldt voor kinderen tot maximaal 120 centimeter lang (met schoenen aan).

De seniorenprijs geldt vanaf 55 jaar.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


4 Recensies over Attractiepark Toverland

(Pagina 1 van 1)

 

"Lekker ontspannen dagje uit."

Clasien   -   17-05-2018

17-05-2018

"Lekker ontspannen dagje uit."

Eigenlijk was alles wel goed en gezellig. Misschien iets meer attracties voor mensen met een beperking.


"super!!!"

Annelies   -   17-08-2017

17-08-2017

"super!!!"

Onze kids gaan zeer graag naar Toverland,en meestal gaan we als het midzomeravonden zijn. Super leuke sfeer, zeer verzorgd park, mooi thema (dwervels), iedereen is zeer vriendelijk, toiletten proper en in het park zal je geen papiertje zien liggen. Er is voor ieder kind wel iets voor zijn/haar leeftijd Dit is een echte aanrader om met het gezin naartoe te gaan!!!

Lees verder  


nancy   -   18-08-2013

18-08-2013

We zijn met onze drie kinderen naar toverland geweest. We hebben echt genoten tot maar liefst 23 uur het was een van de midzomeravonden. Heel erg leuk zelfs voor onze jongste van 10 maanden was er een leuke speelplek.mega achtbaan, binnen speelplekken, buiten attracties echt van alles.voor ieder wat wils.ook veel eetgelegenheden en het potje van de baby werd opgewarmd.we hebben echt genoten en gaan zeker nog terug!

Lees verder  


Mark Arends   -   10-04-2012

10-04-2012

Regelmatig ga ik er met een aantal kinderen er op uit. Waaronder vaak Toverland! De kinderen vinden dit een geweldig leuk park. Ze kunnen er spelen, klauteren en rond rennen en dat allemaal binnen! Maar zowel buiten als binnen zijn er ook super attracties zoals de grootste houten achtbaan van de Benelux! De kinderen met wie ik ga zijn lichamelijk gehandicapt, hiervoor zijn genoeg aanpassingen en het personeel is uiterst hulpvaardig en vriendelijk! www.markzorgt.nl

Lees verder  


Christy   -   06-04-2012

06-04-2012

Het is erg leuk in toverland!!


Hoeveel sterren geef jij Attractiepark Toverland?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De snelste achtbaan van Nederland Troy in Toverland

De snelste achtbaan van Nederland Troy in Toverland

De houten achtbaan van attractiepark Toverland genaamd Troy is de snelste, hoogste en langste houten achtbaan van Nederland! De achtbaan gaat tot een hoogte van wel 35 meter om vervolgens met een snelheid van ruim 90km per uur over de 1040 meter lange achtbaan te racen.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Attractiepark Toverland te melden