Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023

Totaal Aantal Stemmen: 861

 

Het stemmen voor de Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023 is ten einde gekomen. Na 4 weken zijn de stembussen gesloten en er is een winnaar uitgekomen. Lees snel verder om erachter te komen welk uitje de titel Publieksfavoriet heeft gewonnen en welke uitjes in de Top 30 terecht zijn gekomen.


Geniet samen met vrienden en vriendinnen van een onvergetelijke  dagje


Publieksfavoriet

Het was tot het laatste moment een spannende strijd. Nadat we alle stemmen nogmaals hadden geteld was het duidelijk: Noordkade Uitjes heeft dit jaar de Publieksprijs gewonnen voor Populairste Dagje Uit van 2023! Hoe tof is het dat ze vorig jaar nog tweede waren in de categorie groepsuitjes en nu omhoog zijn geklommen naar de eerste plek!


Noordkade Uitjes is een plek voor jong en oud. Je kan er verschillende vette activiteiten doen. Denk bijvoorbeeld aan het racen in een racesimulator, Axe Throwing, of raadsels oplossen in een super spannende Escape Room. Het is allemaal mogelijk bij Noordkade Uitjes.

Bij deze willen we jullie van harte feliciteren met de titel Publieksfavoriet!


Race samen met je vrienden of vriendinnen tegen elkaar in de racesimulatoren Scoor jij de meeste punten met Axe Throwing?


 


Populairste Eten en drinken 2023: Pannenkoekenhuis Hans en Grietje

Wederom heeft Pannenkoekenhuis Hans en Grietje gewonnen in de categorie Eten en Drinken. Vorig jaar hebben ze ook al de eerste plek in deze categorie weten te bemachtigen. In dit pannenkoekenhuis kan je smullen van heel veel verschillende soorten pannenkoeken en andere lekkernijen. Daarnaast beleef je het sprookje Hans en Grietje in het echt, want het pannenkoekenhuis is helemaal in sprookjesstijlen ingericht. Daarom zijn ze ook opnieuw de terechte winnaar in de categorie Eten en Drinken.


 

2: Dinner train

3: Pannenkoekenhuis Voorst


Populairste Speeltuinen 2023: Megapret

Dit jaar weet Megapret weer te winnen in de categorie Speeltuinen. In 2020 stonden ze op plek 10 van de Top 10 Populairste Uitjes en nu hebben ze de eerste plek bemachtigd in de categorie Speeltuinen. Het speelpark is super groot! Ze heten natuurlijk niet voor niets MEGApret. Ze hebben verschillende leuke indoor speeltoestellen zoals een rodelbaan, een blokkenhoek en verschillende glijbanen.

Ben je binnen uitgespeeld? Niet getreurd! Je kan ook nog een kijkje nemen in de outdoorspeeltuin! Met goed weer is de waterspeeltuin geopend waar je heel de dag in het grootste spraypark van Nederland kan spelen. Ook kan je er een pot midgetgolf spelen op de midgetgolf baan. Megapret heeft daarom de eerste plek in de categorie speeltuinen dus dubbel en dwars verdiend!


Samen in de theekopjes


2: Het Land van Jan Klaassen

3: Bubbel Jungle


Populairste Attractieparken 2023: Toverland

Toverland heeft de eerste plek bemachtigd in de categorie Attractieparken! Ze zijn twee plekken gestegen ten opzichte van vorig jaar. Als je een avontuurlijke en bovenal magische dag wilt beleven, dan moet je zeker een keer naar Toverland gaan. Het park is ingedeeld in verschillende magische werelden. Zo kan je buiten bijvoorbeeld in de Magische Vallei genieten van alle fantasierijke attracties en in het Land van Toos kan je binnen spelen, klauteren, en als je durft in een vette achtbaan stappen!


Samen met je vrienden en vriendinnen kan je stappen in de Booster Bike Geniet in de fantasierijke wereld Port Laguna met al je vrienden en vriendinnen


2: Drouwenerzand Attractiepark

3: Plopsa Indoor Coevorden


Populairste Musea 2023: preHistorisch Dorp

In 2020 heeft preHistorisch Dorp een plek weten te bemachtigen in de lijst van Populairste Dagje Uit in de categorie Musea. In 2022 hebben ze in hun categorie gewonnen en zelfs de publieksprijs weten te bemachtigen! Dit jaar was het een nek-aan-nek race maar is het helaas niet gelukt om opnieuw de Publieksprijs binnen te slepen. Jullie hebben wel een mooie eerste plek in de categorie Musea te pakken!


In preHistorisch Dorp spring je terug in de tijd en kan je met je eigen ogen zien hoe bewoners van vroeger leefde door middel van verhalen en door het leren van die ambachten die mensen uit de preHistorie vroeger beoefende!


Leer allerlei feitjes over vroeger


2: Mind Mystery

3: Deltapark Neeltje Jans


Populairste Family Centers 2023: De Bonte Wever

De Bonte Wever heeft zich dit jaar in onze gloednieuwe categorie Family Centers weten te plaatsen en een plek te veroveren in de Top 30! Ze zijn van alle gemakken voorzien en daarom verdienen ze dus zeker een plek in de Top 30. Je vind hier onder andere een groot subtropisch zwem- en sauna paradijs waar je met het hele gezin naartoe kan gaan om even af te koelen of uit te rusten. Ook hebben ze een uitgebreid restaurant waar je uit heel veel verschillende warme en koude gerechten kan kiezen. En als dat nog niet genoeg is... de Bonte Wever biedt ook nog eens verschillende leuke activiteiten aan zoals bowlen of Fun Curling!


Beleef samen met je gezin een leuke tijd in het sauna- en zwemparadijs  Durf jij van de spannende waterglijbaan af te glijden?


2: Hof van Eckberge

3: De Scheg


Populairste Zwembaden 2023: Zwembad de Fakkel

Dit jaar is Zwembad de Fakkel gestegen van de derde naar de eerste plek in de categorie Zwembaden! Dit zwembad biedt allerlei leuke activiteiten aan. Je kan samen met je vrienden en vriendinnen swingen en feesten tijdens het discozwemmen. Ook kan je vrijzwemmen en glijden van de waterglijbaan of lekker bubbelen in het bubbelbad. Tijdens de vakanties is het vrij zwemmen nog leuker dan normaal. Dan zijn het Orkabad en Flamingobad geopend waar je met veel attributen kan spelen in het water.


Neem een bezoekje aan Zwembad de Fakkel en beleef veel spetterplezier


2: Aqua Mundo de Eemhof

3: Tikibad


Populairste Dierentuinen 2023: Pantropica (voormalig Orchideeën Hoeve)

Vorig jaar stond Pantropica, weliswaar met de oude naam (orchideeën Hoeve) nog op 2 in de categorie Dierentuinen maar dit jaar weten ze toch op de eerste plek te eindigen!

Bij Pantropica maak je een wandeling langs tien continenten en bewonder je allerlei verschillende tropische planten en dieren zoals een Toekan, Lori’s en super schattige stokstaartjes. Ook is er een indoor speeltuin van 1000m2 en een speeljungle voor de kleinere avonturiers. Bij Pantropica kan je ook nog eens overdekt winkelen. Dat gaat nog voor veel keuzestress zorgen tussen al die planten, sieraden, knuffels en leuke souvenirs!



Bewonder allerlei verschillende dieren, zoals schildpadden  Spot allerlei tropische dieren, zoals flamingo's


2: Berkenhof Tropical Zoo

3: Taman Indonesia


Populairste Groepsuitjes 2023: Noordkade Uitjes

Dit jaar heeft Noordkade Uitjes zich bewezen, omdat ze zowel de eerste plek in de categorie Groepsuitjes als de titel Publieksfavoriet gewonnen hebben! Vorig jaar stonden ze nog op plek 2 in deze categorie.


Geniet van alle verschillende activiteiten, waaronder Escape Room The Space


2: The Park Playground

3: Zero 55 Eschede / Zero 55 Apeldoorn


Populairste Escape Rooms 2023: Escape Tours

Dit jaar heeft Escape Tours opnieuw de eerste plek weten te bemachtigen in de categorie Escape Rooms. Wat deze uitdagende Escape Room uniek maakt, is dat het niet in een standaard ruimte plaatsvindt, maar in een stad naar keuze! In Nederland kun je de tour op maar liefst 51 verschillende locaties spelen. Het is een leuke activiteit om samen met vrienden, familie of collega's te doen. Het doel? De geheime uitgang van de stad vinden door het oplossen van leuke raadsels en spellen. Elke stad heeft zijn eigen verhaal en games, dus het is extra leuk om de Escape Tours in verschillende steden te spelen!


Speel samen met vrienden en vriendinnen een leuke escape tour in een door jou gekozen stad


2: Kings and Queens Prison Island

3: Kartfabrique Prison Island


Populairste Wellness 2023: Thermae 2000

Tweemaal op rij heeft Thermae 2000 de eerste plek verdiend in de categorie Wellness. Bij dit Wellnesscenter kan je heerlijk relaxen midden in de groene en rustgevende omgeving in Valkenburg. Thermae 2000 is voorzien van thermale binnen-en buitenbaden waar je tot rust kan komen. Daarnaast biedt Thermae2000 verschillende arrangementen aan om jezelf (of iemand anders) lekker te verwennen. Met zoveel keuze aan arrangementen is er echt voor ieder wat wils bij Thermae!


Geniet van de rust en omgeving terwijl je aan het baden bent Geniet samen van een ontspannende behandeling


2: Blue Wellness (Leiden)

3: Sauna & Beauty Ommen


Winnaars

We willen iedereen bedanken voor het stemmen dit jaar. Uit alle stemmen hebben we vier gelukkige winnaars geselecteerd en hen een e-mail gestuurd.


Stemmers maken kans op een van de leuke prijzen


Bovenstaande top 30 is gebaseerd op zeer uitgebreide statistieken en het bezoekersgedrag van ruim 2 miljoen bezoekers op onze website over het jaar 2023.




Reacties op "Top 30 Populairste Dagjes uit van 2023"

magBuh schreef:

04-03-2024

Turn casual moments into unforgettable dates – choose the best casual dating site!
Authentic Maidens

www.datingonline.live

Victorakl schreef:

02-03-2024

Michelle schreef:

15-02-2024

Ik stem op Toverland omdat ... dit jaar 20 jaar samen met met mij man en 16 jaar getrouwd 7-09-2024 dan wil ik heel graag met onze 3 zoons erbij een dagje naar Toverland!

Sterre schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een heel leuk bedrijf is en ze hebben hele leuke activiteiten!!!

Dinand De Ruiter schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...een van de betere activiteiten uitjes!

sven schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...men geile vriend er werkt

Sanne Van Deursen schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...mijn allerbeste vriend Khelyan bij jullie werkt

Khelyan schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat leuk bedrijf is

Hendrika van Zutphen schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze de beste groepsactiviteiten hebben

Marianne verouden schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat de escaperooms geweldig zijn

Jaap van Zutphen schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze super leuke uitjes hebben

Guusje verouden schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het gewoon de beste is!

Guusje van Zutphen schreef:

12-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het fantastische medewerkers heeft die je uitje het extra waard maken!

Van Leipsig schreef:

11-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je daar in de openlucht ongedwongen en speels het verleden kunt ontdekken. Leuk voor jong en oud.

Jenny Taks schreef:

11-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Miek schreef:

10-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ik in elke stad die ik bijna bezoek hun spel speel. De route door de stad brengt je altijd op plekken waar je anders nooit zou komen en je gaat door de leuke opdrachten die je onderweg krijgt beter naar de "omgeving" kijken. Heel leuk!

Jordy Elsinga schreef:

09-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ik dit met de familie al een aantal keer heb gespeeld en het mij blijft verbazen, ontzettend gaaf spel!

Alexandra van Lierop schreef:

09-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...ik daar echt tot rust kom, dingen leer en gewoon veel plezier heb

Denise schreef:

09-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat dit het perfecte uitje is om met familie en/of een vriendengroep te doen. De strijd onderling zorgt ervoor dat de hele groep aan is en voor de winst wil gaan! :)

GP schreef:

08-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een te gekke beleving is en je gewéldige foto's kunt maken.

Helga schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het er altijd gezellig historische genieten is voor jong en oud

Milou Bruine de bruin schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Ik hier mijn leukste herinneringen heb opgedaan. Slapen op het stro, rondlopen in klederdracht. Smullen van zelfgemaakte pannekoeken en oerjam. Spelen met alle kinderen en helemaal inleven in je rol.

Romy schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ik niets leukers vind dan met een Escape Tour een stad te ontdekken!

Marieke schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat dit superleuke tours zijn! Leuk om in teamverband te doen en met een familie/vrienden/bedrijfs uitje.

G.J. Zinken schreef:

08-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat wij er een hele leuke dag gehad hebben met de kleinkinderen. Voor hen was het een hele ervaring.

K. Evans schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
A beautiful, peaceful place to learn about historic living from fun and knowledgeable people.

erik schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat je op deze manier op een originele manier de stad verkend. Lekker puzzelen en op zoek naar de geheime uitgang. Ik heb al 11 steden gespeeld!

Marian van winkel schreef:

08-02-2024

Ik stem op het prehistorisch dorp omdat je zowel binnen als buiten veel leuke en leerzame aktiviteiten hebt voor alle leeftijden .

Esther schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat het een leuke en gezellige game is om met een groep vrienden te doen! Leuk om de stad op een andere manier te leren kennen.

Fabiën schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leuk, leerzaam, buiten en gezellig is. Echt een hele ervaring!

Sjoerdtje schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...gewoon het leukste dagje uit met kids. Interactief altijd van alles te doen.

George Licher schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat men daar veel aandacht geeft aan ons verleden

Marieke schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat het een verrassend leuke manier is om een stad te ontdekken!

Mons schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...mooie locatie en mooi museum zeker ook voor de kinderen

Danny schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat het voor mij één van de leukste uitjes is om in diverse landen op vakantie de stad te ontdekken. Het brengt je naar plaatsen waar je normaal gesproken niet zou ronddwalen in de stad. Daarnaast is het spelelement gewoon een leuke tijdsbesteding met je vrienden. Voor mij zeker een favoriet!

Jacintha schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ... het een superleuk uitje is om te doen met vrienden en familie. Er genoeg keus qua steden, het is een heerlijk uitje in de buitenlucht en je leert leuke feitjes over de stad!

Rutger schreef:

08-02-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ...super leuke activiteit om in een voor jou nog onbekende stad te gaan doen. Zo leer je de stad op een super leuke manier kennen.

Anne schreef:

08-02-2024

Escaperoom in de buitlucht is een onwijs leuke dag!

Henk schreef:

08-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het altijd leuk blijft

Anita Vogels schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze een perfect aanbod hebben en gegarandeerd veel plezier.

Nancy schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je in dit museum op een erg leuke en actieve manier veel leert over de geschiedenis.

Iemkje Heier schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een leuk en leerzaam dagje uit is voor jong en oud.

Rik van den Borne schreef:

07-02-2024

Ik stem op het Prehistorisch Dorp omdat ...
je de vindingrijkheid van onze voorouders met al je zintuigen kunt ondergaan

Anette Tebbens schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het erg gezellig is. Iedere keer een ander thema. Het is voor jong en oud van alles te beleven.

Irma schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Harriet vd Struijk schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het geweldig is.

Truus Wulms schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het veel mooie evenementen en bijzondere thema’s heeft,

Dimphie schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het zo leuk is terug in de tijd gaan ,vooral met kleinkinderen en er is altijd wat te doen

Patrick Dereij schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het ook oprecht echt top is!

Patrick Dereij schreef:

07-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het ook oprecht echt top is!

Paula schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...mijn Volleybal maatje werkt daar

Rob van Diessen schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Marielle Berkers schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ik een geweldige locatie vindt. En voor ieder wat wilt en is ontzettend levendig. 2626

Erik Minkels schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze de allerleukste uitjes van Brabant hebben!

Diane van asseldonk schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Leuke activiteiten en leuk en vriendelijk personeel

Anoniem schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes!

W van der heijden schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Ellen Groenendaal schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...leuk team is

Ingrid Peters schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes om de locatie de leuke mensen die er werken en de aansprekende activiteiten en verschillende mogelijkheden die worden geboden. Top voor jong en oud!

Ellen Biemans schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...geweldig personeel

Rutger schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Lidy schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...er leuke dingen te doen zijn!

Judith schreef:

07-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het echt een super locatie is.

Stella Mutoni schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Demi Raben schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het super leuk is

MS schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade uitjes. Toplocatie en service!

Spijker schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een geweldige plek is voor jong en oud! Gave mensen en leuke activiteiten!!!

M schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...kei leuk! Goed georganiseerd!!

Anita schreef:

06-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... het een geweldige ervaring is om het oog te misleiden

Roald Bissels schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een leuk en gezellig bedrijf is. Veel variatie en leuk personeel. Wij hebben er al diverse escapersooms, quiz, hakbijlwerpen en simracing gedaan. Allemaal even succesvol.

Odette schreef:

06-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het zowel educatief is als dat ze het publiek er actief betrekken. En het is ook een heel mooi onderhouden en prachtig gelegen museum

Nicole schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... We een geweldige escaperoom ervaring hebben gehad met ons team. Orginele puzzels en gezellige bar en zit area.

D schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat we een ontzettend leuk personeelsuitje hebben gehad. Dagvullend. Ontvangst met koffie en gebak, escape room, lunch en rondleiding!

Merel schreef:

06-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik er sinds een jaar met heel veel plezier werk. En sindsdien ik iedereen enthousiast vertel over de tijdreis die je daar maakt zodra je het museum binnen stapt.

Anne schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik hier een hele leuke en spannende espaceroom heb gespeeld!

Nancy schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...voor iedereen wat wil bij Noordkade uitjes. En een prachtige locatie

Chantal schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze veel leuke activiteiten hebben en enthousiaste medewerkers!

CH schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Lisan schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze super veel leuke groepsuitjes hebben!

Janne schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Celine schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...er leuke activiteiten georganiseerd worden. Er er werkt vriendelijk en behulpzaam personeel

Masja de Lorm schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het een fijne omgeving is, vriendelijk personeel. Mooie prijs kwaliteit verhouding en een gevarieerd aanbod.

Edwin schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze erg leuke activiteiten hebben op een uitzonderlijk mooie locatie.

Sophie schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een mega organisatie is

Anke schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Frank schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Tho schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het daar geweldig is!

Lieke schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze een super leuk en goed organiseerd aanbod hebben van diverse escape rooms en activiteiten.

Leanne schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...er altijd iets leuks te doen is! En je overal leuke en lekkere dingen kan halen en opeten!

dion van geffen schreef:

06-02-2024

super leuk

Remco schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... Best place to be!

Brenda schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ik er altijd graag kom

William Verhoeven schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...place to be

a schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Annelies schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Heel gezellig

Roel van geffen schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...altijd gezellig

Hans schreef:

06-02-2024

geweldig die Formule 1 sim race
diverse mogelijkheden voor tijdstip en verschillende circuits
perfect systeem, mooie apparatuur, zeer keurige en nette locatie, goede uitleg van alles en personeel heet aardig en attent.
een aanbeveling waard.
verhouding prijs/ kwaliteit perfect, is betaalbaar en niet te duur

Corine Huijbregts schreef:

06-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een spannend en actief museum is.

Anne van Eert schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een gezellige plek is met een leuk team.

Marleen schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...er heel veel leuke en originele uitjes te doen zijn!

Lieke schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een ontzettend gevarieerd aanbod heeft met een team die er zelf net zo veel plezier in hadden als wij

Rik schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het altijd mega gezellig is!

Sen schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... zij hele leuke uitjes verzorgen voor een goede prijs!

Manuela schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Zij veel activiteiten aanbieden met voor ieder wat wils op een prachtige locatie

Glenn Buermans schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Dionne van der ven schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ze het verdienen.

gert jan vis schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het daaar super gezellkig is en goed geregeld

Fabio schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het assortiment aan activiteiten echt top is. Je kan er hakbijl gooien, escaperooms doen en zelfs racen in een racesimulator. Zonder twijfel een van de leukste dagen van afgelopen jaar!

Suzan van Vilsteren schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze leuke uitjes hebben

Robin schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes voor het Sim Racen!

Ariana schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze leuke activiteiten hebben en heel vriendelijk personeel

Guusje van den Boom schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Michiel van der Ven schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze je een heel leuk dagje weg met vrienden en familie kunnen bieden!

Nikki schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Kirsten schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... de leukste uitjes van Nederland zijn !

Jos schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat schitterende locatie

Dianne Sigmans schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... leuke uitjes voor jong en oud!

Sil van den Brand schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze hele leuke activiteiten hebben en allemaal super enthousiast zijn!

Thijs schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het een geweldige gezellige toplocatie is met voldoende leuke gelegenheden!

Rik schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik hier altijd heel veel plezier beleef!

Jip schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Simone van Zandbeek schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... je er van allerlei leuke onderneming kunt begaan voor het hele team. Van bijl gooien tot Sim racen

Simone van Zandbeek schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... je er van allerlei leuke onderneming kunt begaan voor het hele team. Van bijl gooien tot Sim racen

Tim schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... Daphne hier werkt.

Elianne schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes, omdat het er altijd gezellig is en vriendelijk personeel. Er is ook genoeg te doen om je avond te vullen!

Anouk schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Luuk Van Berkel schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Het een leuk origineel een breed aanbod is en superleuk en heel gezellig om na de activiteit nog een drankje doen in de bar

Lotte schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het us daar lekker gezellig.

Wendy schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er veel leuke en diverse uitjes te beleven zijn.

Lambert schreef:

06-02-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het er gezellig is en er een breed aanbod van activiteiten is ...

Kevin schreef:

06-02-2024

Ik Stem op Noordkade uitjes ! Omdat je daar kennismaakt met het echte simracen en je word bij de bar op je wenken bediend als je naderhand nog een drankje wil doen.

Kevin schreef:

06-02-2024

Ik Stem op Noordkade uitjes ! Omdat je daar kennismaakt met het echte simracen en je word bij de bar op je wenken bediend als je naderhand nog een drankje wil doen.

Rianne van der Poel schreef:

06-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...je veel leuke activiteiten kunt doen, het leerzaam is én ze lekkere pannenkoeken hebben

Mie Lauwers schreef:

06-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Hans Vermeulen schreef:

06-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Henk schreef:

06-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat beste wellness op de mooiste locatie.

Anneke boonstra schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het een plek is voor jong en oud. Heel veel doedingen voor de jeugd, veel mensen in zo goed mogelijk nagemaakte kledij van ijzer tijd tot 2de wereldoorlog in Eindhoven. Ze lopen rond in zo goed mogelijk nagemaakte kleren en doen ambachten uit die tijd

Emily Cocu schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heerlijke interactieve dag geschiedenis biedt. Niet kijken en lezen maar DOEN!

Maartje schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat de locatie heel mooi is, de medewerkers super enthousiast zijn en je jezelf echt in de geschiedenis waant! Je kunt jezelf helemaal laten gaan in de vele projecten die je kunt doen en een heerlijke tijdloze ;) ervaring hebben! Er zijn ook hele leuke thema weekenden!

C Braad schreef:

05-02-2024

Ik stem op Pantropica (voormalig Orchideeën Hoeve) omdat het een compleet uitje is en een gastvrije en super vriendelijke sfeer .

dagmar schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er veel levende geschiedenis wordt verteld en uitgebeeld, we komen er graag.

M. Klees schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...er veel voorgedaan wordt, technieken hoe men vroeger leefde

selina schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Ik vind het een super leuke mooie fijne plek :)

Myrthe schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Maaike van Schaijk schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...verleden,heden en toekomst lopen in elkaar over!

Ineke Clappers schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het zo leuk, leerzaam en kindvriendelijk is. Educatief

Corrie vanMierlo schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...je er spelenderwijs en op een ontspannen manier de historie van de regio Eindhoven kunt ontdekken.

Ihlja Veth schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een geweldig en leerzaam uitje is voor jong en oud. Naast dat het leerzaam is, zijn er veel activiteiten waar je zelf aan deel kan nemen zodat de ervaring compleet is.

Mary schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het er heel gezellig is

W.f.clappers schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Floortje Clappers schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Wilclappers@gmail.com schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Sigrid schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er al bij binnenkomst een fijne sfeer heerst. Meerdere kinderfeestjes daar gehad en altijd even leuk en enthousiast uitgelegd door de medewerkers!

Henry Scheer schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het de plek is waarbij je zowel visueel als door dingen zelf te doen veel van de geschiedenis leert

Judith Van Amelsvoort schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leukste openluchtmuseum van Nederland is!

Tonny Rissewijck schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het iets weergeeft van onze geschiedenis

Jan van Weert schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat .omdat het totaal anders is, lekkerbuiten en erg gevarieerd. ..

Arno van de Weyer schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ..het een heel fijn uitjeis voor het gezin..

Boukje schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je daar, van jong tot oud, mee wordt genomen door de geschiedenis. Een kleinschalig museum, maar waar je kan kijken, luisteren, ruiken, proeven en doen net als hoe onze verre voorouders leefden! Werkelijk prachtig!

Jan van Bekkum schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er zoveel aandacht aan authenticiteit besteed wordt.

Hebe schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er altijd veel te doen is

Riet Sealy schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een leuke sfeer van die tijd weergeeft.

Hennie schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het op een prachtige wijze laat zien hoe de mensen leefden.

Hennie schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het op een prachtige wijze laat zien hoe de mensen leefden.

Jip schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er veel te zien en te leren valt. De mensen zijn erg aardig en willen altijd wel vragen beantwoorden.

Hans Meuleman schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het zo'n gezellige plek is waar je leuke dingen kunt doen, zoals vuur maken, broodjes bakken en boog schieten. Ook de medewerkers zijn aardig en behulpzaam

Boris Kennis schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik er vaak graag kom

Kerstin schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het verdient te winnen.

Maartje schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ik er nog altijd met veel plezier een dagje doorbreng, zeker de weekendactiviteiten zijn de moeite waard.

Tineke schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... de sfeer daar geweldig is

Stefan Adriaanse schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een zeer kindvriendelijk en gezellig interactief museum is. De medewerkers zorgen altijd voor een ongedwongen super gezellige dag.

Jamie schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er veel leuks te doen is voor alle leeftijden

Stijn schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Het een geweldig plek is waar geschiedenis zich uit kan leven en ook educatief is voor kinderen
Ik zelf werk bij dorp waar ik enorm naar mijn zin heb

Annika schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Chris schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een super fijne plek is

Maaike Ponjee schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Hanneke schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het leerzaam is, maar ook superleuk voor de kinderen. Ze mogen alles zelf doen, dingen maken en spelen. De historische bewoners zijn heel aardig en de kinderen (en ouders) kunnen hen vragen stellen over wat ze zien en mogen doen.

Wim schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat hier door enthousiaste mensen voor jong en oud de geschiedenis tot leven wordt gebracht.

Anneke de Vries schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je er echt kan zien en ervaren hoe mensen vroeger leefden. Alles duidelijk uitgelgd wordt. Zeker de speciale eventdagen zoals de vikingen en romeinen dagen, die altijd.leuk opgezet zijn.met veel demonstraties. Top!
Ook voor scholen een leuk en actief en leerzaam dagje terug in de tijd onder leiding van tijdgidsen!!! (schoolreisje)

Ward schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit museum op een hele actieve manier de gewchiedenis tot leven brengt. Er is van alles te doen en de medewerkers zijn super gastvrij.

Lieke schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Hanna schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Het super leuk is!!

Pim Orbons schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er geen leuker doe-museum is voor de openlucht.

Fiona Brandenburg schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Je je in een andere tijd waant! De bewoners van dit museum zorgen dat je je heel welkom voelt en willen je alles laten zien. Er zijn ook veel leuke activiteiten voor kinderen te doen. Echt een top- uitje!!

Marit schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat, er een super leuke sfeer is met aardige medewerkers en vrijwilligers. Ook leer je er veel over de geschiedenis op een leuke manier.

Marrit Dijkstra schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het een heerlijke tijdmachine is!
Mooie locatie en leuke activiteiten.

Dinie schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een mooi stukje historie is in Eindhoven en vriendelijke werknemers en een mooi park voor jong en oud.

Frankie schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Het een prachtig, historisch kloppend park is met erg vriendelijk en behulpzaam personeel.

Pimmie schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een super leuk museum is!!

Nicolas schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat we er ook hebben geboekt er ziet er heel mooi uit zeker een aanrader

Marjan schreef:

05-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit het leukste museum van Nederland is!

H slagboom schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

Dave schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...moooie plek de mensen daar alles

Kiara Vervliet schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

Christophe schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat wij hier tot rust komen en kunnen genieten van de vele sauna's en belevenissen.

Pieters schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ... het een heerlijke dag ontspanning is en het top geregeld is allemaal. Heel netjes

Jose Jeucken schreef:

05-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Leo schreef:

05-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat je zulke gave zaken nooit in een museum zou verwachten...

Shirley Folkers schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat een dagje genieten van Thermae 2000 aanvoelt als een vakantie van drie weken waar je herboren van terugkomt!

Brokeze schreef:

05-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een geweldig dagje uit is en echt zo uniek is !!

Debbie schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...
Het een heerlijke spa is om een dagje te relaxen.
Het ligt op een mooie locatie er is vriendelijk personeel en het zwembad is gewoon heerlijk.

Annie Palmen schreef:

05-02-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...het een heel mooi welness is, genoeg tendoen om een dagje om te krijgen.
Fijne sauna’s mooi zwembad bubbelbaden.
Vriendelijk personeel en een mooi restaurant waar je lekker wat kan eten.

ria martens schreef:

04-02-2024

Ik stem op Mind Mystelry omdat ...

leuk voor de hele familie

Mieke schreef:

04-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...zoooooo mooooi

Erwin schreef:

04-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...onze kinderen zich daar elke keer enorm vermaken.

Renée schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... wij daar met onze 3 dochters een superleuke dag hebben gehad. Wat het extra bijzonder maakt is dat het leeftijdsverschil tussen onze oudste en jongste 6 jaar is. Dit maakt het best lastig om uitjes te vinden die ze allemaal leuk vinden. Dit is bij Mind Mystery prima gelukt!

Th schreef:

03-02-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...het een fijn bad is met activiteiten voor alle doelgroepen. Voor elk wat wils...

Christa schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een heel leuk en verrassend uitje is voor het hele gezin.

Marleen schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat verrassend en superleuk opgezet is!!

Hannie Weijmans schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...we daar met de hele gezin daar genoten hebben. Super

Hetm schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mysterie omdat ik jullie dit gun.

Ursula thijssen schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het inderdaad een heel mooie plek om te kijken

Lianne schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het anders is dan de standaard parken. Het is leerzaam en ook leuk en verwonderend

De Boer schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een beleving is voor jong en oud. We hebben een leuke middag gehad, waar we nog vaak aan terug denken.3521

Claire Guillaume schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... ik het een heel leuk en interessant park vind! En het is voor jong en oud!

Anny v d voorn schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...ik het meest wonderlijke en spannende uitje vindt geweldig gemaakt mysterieus super!!

Tilly schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...erg spectaculair opgezet, je waant je in de omgekeerde wereld.

Petra schreef:

03-02-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het niet alleen een mooi park is, maar veelzijdig, gezellig en met name de Halloween dagen zijn prachtig.

Petra schreef:

03-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een geweldig leuk park is, mooi ook en uitdagend.

Mieny van Deelen schreef:

02-02-2024

Ik het mysterieus vind.

Karin Peeters schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het je doet verbazen wat je allemaal ziet. En het is leuk voor groot en klein. Ook echt een doe-museum

H.Bovee schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het ook voor kinderen erg leuk is

Peter Minkenberg schreef:

02-02-2024

Het een verrassende en leerzame attractie is

Diana schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ze dit zeker verdienen.
6972

Henny schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat dit voor alle leeftijden super leuk is

Jacqueline Kellenaers schreef:

02-02-2024

Iktemhe op Mind Mystery omdat ...het gewoon het leukste uitje is

Karin Berden schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het er geweldig is. Je weet niet wat je ziet, en voelt!!!

Jo Reutelingsperger schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...wij daar mijn 70e verjaardag hebben gevierd met onze kinderen en kleinkinderen. Wij waren allemaal enthousiast over het aanbod en iedereen heeft een fantastische middag gehad.

Olivia Jansen schreef:

02-02-2024

Kei leuk!

Annie schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het zeer uniek én leerzaam is.

Michelle schreef:

02-02-2024

Ik stem op Megapret omdat ... ik als kind hier al kwam en nu met mijn eigen kinderen,

Roger schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...dit een geweldig concept is en een bezoek meer dan de moeite waard is. Na een bezoek veel mogelijkheden voor boswandelingen onder het genot van een drankje in een nabijgelegen horeca gelegenheid.

Hubertine Theeuwen schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een geweldige ervaring is die (bijna) nergens tegenkomt

Julie schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ik er werk en ik het heel erg naar mijn plezier heb! Ik vind het een leuk park en mooi dagje uit voor alle leeftijden

Corrie Huls schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...ik het een mooi en leerzaam Park is

Truus ewalds schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...omdat het een geweldig initiatief is en goed voor ons dorp! Nog meer naamsbekendheid!

Bianca Jakobs schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een veelzijdig vernieuwde plek is om naar toe te gaan voor jong en oud.

Doreen vd. Bercken schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...een mooi gezelligpark is dat uniek is in zijn soort

Jacques schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...geweldig is

M schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Nicole Krämer schreef:

02-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...weil wir den Besuch sehr genossen haben und wir von der Vielfältigkeit, den liebevollen Details und dem mitreissenden Chef begeistert waren.

Jeanet schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het de wereld op zijn kop zet.

Wim schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een leuk park is met veel educatieve items

Jeanne buddiger schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het super leuk is om te experimenteren met dingen die je hersenen op het verkeerde been zetten

John schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...ff je hersenen pesten!!

Holger schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Suus verhaegh schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... het zo,n geweldige belevenis is. Ik ben er geweest met mijn collega’s en nu heb ik het mijn kinderen kado met kerst hoe gezellig is dit.

Linda schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... het indrukwekkend is om te zien en ervaren hoe onze mind voor de gek gehouden kan worden. Het is een mooie leerzame omgeving waar je voor iedere doelgroep iets kunt vinden.

Petra schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Ankie Lamers-Valckx schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...
Het is een fantastische ervaring en beleving om door het park te lopen. Je blijft je verbazen. Het huis op de kop is geweldig !

Marianne schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een geweldig uitje is

Han Geurts schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... het niet alleen erg leuk maar ook educatief is. Je blijft je verbazen.

Eric vergeldt schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...gewoon een zeer leuk uitstapje is voor mijn kids en wij als ouders. Het is Spannend, informatief, uitdagend en nog meer!

Maria joosten Staals schreef:

01-02-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het is een geweldig mooi en gegroeid park voor ieder wat wils. Leuk voor jong en oud. En vaak worden er leuke speciale dagen georganiseerd

Yvonne schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat dit een verrassend leuk uitje is van jong tot oud.
Even een wereld binnen stappen waarin alles anders is dan het lijkt. Verwondering alom!

Maria joosten Staals schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het super leuk is en je wordt er helemaal door verrast van alle kanten

Jan Hoeijmakers schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het geweldig leuk is.

Elise Keiren schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Karin schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... alles wat recht is krom lijkt te zijn en alles wat krom lijkt toch niet krom is. Niets is wat je denkt dat het is. Heel erg leuk.

Leo schreef:

01-02-2024

Mind Mystery is zo bijzonder dat het bijna niet uit te leggen is. Eigenlijk is het ook niet uit te leggen. Zelf komen kijken is het beste wat je kunt doen.

Anja Verstraaten schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Petra schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...ik het super leuk park vind en je geest goed word getest zeker een bezoek waard

Hil Driessen schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het zo leuk is om daar n dagje heen te gaan

Ludger Kersten schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Lei schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het onverwachte je brein op allerlei manieren voor de gek houd.

Fleur schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ... het een erg leuk educatief park is. Het is leuk voor jong en oud. Je brein wordt erg geprikkeld door alle illusies

Jannekenelissen@live.nl schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het super leuk, interessant en verbazingwekkend is

Neomi van der meer schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het niet zomaar een museum is! Museums vind ik saai, maar deze plek is geweldig! Je laat je brein verbazen door allemaal illusies en tentoonstellingen! Je komt veel meer te weten over de dingen die je brein laten verwonderen. Daarom is het dus leuk om hier met je familie naartoe te gaan!

Kitty schreef:

01-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... ik het een geweldig leerzaam park vind voor jong en oud , met mooie thema's bv vikingen, heksen enzovoort. Hele relaxe sfeer hangt er ....

Jan schreef:

01-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het een schitterende plek is om de historie te laten herbeleven. Zoveel passie van iedereen die hieraan meewerkt

Carla. schreef:

01-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...een mooie locatie aan het water.
Veel te zien en te beleven.

Jorn schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...geweldig park en top personeel!

Mandy schreef:

01-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Floris schreef:

01-02-2024

Ik stem op Toverland omdat ...

Floris schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Tijmen Geurts schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...

Sharon Verhoeven schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een mooi opgezet park is tegen een vriendelijke prijs.

Anne schreef:

01-02-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...dit een super leuk uitje is met het gezin.

Sen Raedts schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ik er werk

Susma schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het leuk is

Ron schreef:

01-02-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een mooi, verzorgd museum is met zeer sympathieke mdewerkers

Eline schreef:

01-02-2024

Ik stem op Megapret omdat ...het super tof is!

Danique schreef:

01-02-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...het een heerlijk, toegankelijk, zwembad is met verschillende faciliteiten voor een betaalbaar uitje.

Annet schreef:

01-02-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het park enorm veelzijdig is. Je leert, je doet en je ontdekt. De perfecte combinatie voor een te gek uitje!

Anouk schreef:

01-02-2024

Ik stem super leuk was op Hans en Grietje omdat ...

Stabastiaan schreef:

01-02-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het een geweldige plek is voor groot en klein.

Fenna schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat .. het lekker eten is en je zit er heel erg gezellig!!!

Laura schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...je er niet alleen heerlijk kunt eten maar het ook nog een ontzettend leuke speelgelegenheid is. De bewegende tafels zijn ook ontzettend leuk.

Paula schreef:

31-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ik bij deze vereniging waterpolo. Een fijn bad met alle ruimte. Altijd thuis hier.

Paula schreef:

31-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ik bij deze vereniging waterpolo. Een fijn bad met alle ruimte. Altijd thuis hier.

Emmy schreef:

31-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het een mooi opgezet en leerzaam is voor jong en uit

Pjotr schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... leuk bedrijf ken veel mensen die d’r werken goede behandelingen duurt het eten te lang krijg je altijd een gratis drankje en ook leuk voor de kids omdat er heel veel te spelen is

R-J Thomassen schreef:

31-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat dit bij uitstek een manier is om de stad op een leuke manier te ontdekken en tegelijkertijd met elkaar een mooi avontuur te beleven.

Keltoum schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Tessa schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het een super leuk en gastvrij restaurant is en de speelplekken zijn ook super leuk! Echt aan te raden!

mayke schreef:

31-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat, het een fantastische manier is om de stad te ontdekken. Er zitten genoeg feitjes over de stad in, het is gezellig en iedereen heeft wat te doen. Ik raad het iedereen aan!

Alyssa schreef:

31-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ...
Dit is een heel tof uitje waarbij elke stad weer uniek is! De Escape Room kennen we allemaal wel, maar de Escape Tour is heerlijk in de buitenlucht waarbij je ook nog eens op plekken komt die je nog niet kende en waar je tijdens je stadsbezoek niet altijd 123 langs komt. Super tof dat je dit kunt spelen wanneer je wilt, en dat tegen een leuke prijs p.p. Ik kan het aanbevelen!

Bob schreef:

31-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ... er zoveel unieke ervaringen te beleven zijn met Escape Tours. Er is zoveel vrijheid om rond te bewegen, je krijgt mooie steden te zien, het zit overal op de wereld, je kunt er geen genoeg van krijgen. En het blijft groeien met om de zoveel tijd weer nieuwe touren erbij en oude vervangen waardoor je zelf terug naar een stad zou kunnen en weer een unieke ervaring the beleven.

Daisy Boersma schreef:

31-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat dat nou echt een leuke manier is om nieuwe plekken te ontdekken!

Delyse schreef:

31-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat

Rosanne Vellema schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... wij hier vaak met heel veel plezier komen.

Beau schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het leukste en mooiste pannekoek huis van dronten is. Het is zo’n ervaring!

Werner vanroy schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...
Beste interactieve pannenkoeken huisje waar we ooit zijn geweest
Voor jong en oud is het geweldig en smullen

Roger Hititpeuw schreef:

31-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... verrassend museum voor hele familie. Veel activiteiten en dagvullend programma voor kinderen. Vriendelijke medewerkers.

Ilse De Wee schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een hele leuke plek is om te eten. Zo origineel en leuk voor de kinderen. Ze maken er altijd een feestje van!

Evi schreef:

31-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

N. Timmermans schreef:

31-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het een geweldig educatief uitje is

Marleen schreef:

30-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het er altijd leuk, gezellig én leerzaam is. Geschiedenis met n vleugje humor!

Lisanne schreef:

30-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een geweldig museum is! Lekker in de natuur en super leuk met kinderen.

A.van Dijk schreef:

30-01-2024

ltapark Neeltje Jans omdat ...het een gezellige dag voor het hele gezin is waar je veel plezier beleefd en dat ook nog erg leerzaam is.

Cobi schreef:

30-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ik daar veel fijne ervaringen heb, beide kids hun diploma's hebben gehaald daar en ik er graag aan het vrijzwemmen ben.

joost botteram schreef:

29-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat, het lekker buiten is en altijd gezellig

Michelle schreef:

29-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...de motor achtbaan fantastisch is! En alles zo mooi is “aangekleed”. We Love toverland!

Michelle schreef:

29-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...de pannenkoeken echt geweldig zijn! En dan die taarten! Omg! Geweldig!

Emily schreef:

28-01-2024

Super leuk concept. De kinderen zijn de hele dag zoet.

Joanneke schreef:

28-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het daar magisch genieten is !

Ageeth schreef:

28-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat het altijd gezellig is om in dit zwembad banen te zwemmen. Hele aardige badmeesters en personeel.

Karlijn schreef:

28-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat dit het dagje uit is voor het hele gezin, winter of zomer, je kunt hier altijd goed vertoeven! Jong of oud, voor iedereen wat leuks, een dikke vette aanrader!

Joyce schreef:

28-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... je er magisch kan eten en er een heerlijke speel omgeving aanwezig is. Halloween was ook erg leuk in 2023.

Frank Leijten schreef:

28-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat dit een compleet feestje is voor de kinderen

Truus schreef:

28-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...
Het er geweldig is voor groot en klein

Tim Spekschoor schreef:

28-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ... het een heel mooi park is

Ido Ressing schreef:

28-01-2024

Het een super leuke plek is!

S.c.andeweg schreef:

28-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat we wonen in ridderkerk
Het betaalbaar is vergelijking met de rest wat er allemaal tussen staat en me kinderen vinden het fijn om daar te zwemmen

Annemarie Kooi schreef:

27-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat daar een hele leuke waterpolo en zwemvereniging mag trainen. Verder leuk buitenbad met mooi weer.

Christa Koeweiden - Vennix schreef:

27-01-2024

Ik stem op Hof van Eckberge omdat er veel te doen is voor kinderen tot ongeveer 10 jaar en de familie met elkaar kan genieten van heerlijk eten.

Cheyenne schreef:

27-01-2024

Het bestuur en personeel zichtbaar werkt aan nog meer verbetering en veiligheid waardoor er veel plezier is tijdens de bezoeken aan de fakkel.

D schreef:

27-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ... het onze zwembad is in t dorp!

Kitty schreef:

27-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...er leuke vrolijke professionele zwemjuffen en meesters zijn. Altijd tijd voor een praatje en zorgen ervoor dat mijn kleinkinderen elke week weer zin hebben om te zwemmen!

Yvonne schreef:

27-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...het een fijn zwembad is voor jong en oud.

Yvonne van Steensel schreef:

27-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...
Je er heerlijk kunt zwemmen. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.

Danielle schreef:

27-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ..je hier haaien kan voeren. Echt een unieke belevenis

Danielle schreef:

27-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...dit het leukste restautant is om met kinderen heen te gaan

paul schreef:

27-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...ik er vrijwilig werk en het een leuke afwisseling in tijdreizen is!

Ruud korrels ng schreef:

26-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er vaak leuke themadagen zijn. Er lopen veel mensen in historische kleding, er is vanalles te beleven voor jong en oud.

Shannen schreef:

26-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Halfden schreef:

26-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het is net alsof je een èchte tijdreis maakt naar toen. Ja, er is ook nog iets als een soort van inimini vitrinekastje met helemaal echte oude vondsten, maar ook daarbij is er een levend verhaal.
Ik heb me geen seconde verveeld en ga er binnenkort nog een keer naar toe.

Femke van Veldhuizen schreef:

26-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

weerdenburg@gmail.com schreef:

26-01-2024

Het gewoon een heel leuk park is voor jong en oud.

Chantal schreef:

26-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een erg mooie locatie is en dat er veel te doen is voor verschillende leeftijden.

Sylvia schreef:

26-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...veelzijdigheid, informatief, ontspanning en leuke doe dingen.

Silvia schreef:

26-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...het een leuke mooi schone speeltuin is.

Ruud Burggraaf schreef:

25-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het veel van Zeeland last zien

Ruud Burggraaf schreef:

25-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het veel van Zeeland laat zien

Marian schreef:

25-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het een goed educatief park is voor jong en oud. Je kunt er meer te weten te komen over de Deltawerken en de watersnoodramp van 1953. Bezoekje aan de zeeleeuwen en t aquarium is top ! Bovendien in de zomer ook nog waterpret voor de kinderen.

shanti schreef:

25-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het voelt als een lange vakantie als ik daar mijn wellness weekend heb

Linda schreef:

25-01-2024

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat ...omdat het een hele mooie dierentuin is en groot.
Veel te zien

Eva schreef:

25-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een mooi, interessant en leuk park is.

Rona schreef:

25-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het heel leerzaam is

Pauline schreef:

24-01-2024

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat het anders is dan andere speeltuinen en er nog van alles bij zit

Ellen schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het een mooie mix is tussen fun en educatief.

irene van der Sleen schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het voor iedere leeftijd wat biedt en buiten in de natuur is, maar ook binnen genoeg ruimte en activiteiten heeft. Passend in de omgeving, educatief en ontspannend.

Mandy schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...

Erik schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans!

Anne schreef:

24-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Tessa Vogels schreef:

24-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat zij de allerleukste groepsuitjes hebben!

Daan schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het er altijd erg gezellig is. Vriendelijk personeel en van alles te beleven voor jong en oud! Een Ramp als in 1953 mag nooit meer gebeuren. Bij Deltapark Neeltje Jans leer je alles over de ramp en wat we eraan doen om een herhaling te voorkomen. Ook kun je spetteren in de aquasplash of waterglijbaan en genieten van de zeehonden en zeeleeuwen.

Els schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat een bezoek aan het park een hele beleving is. Verleden en heden komen bij mekaar. Zeer verrassend wat het park allemaal te bieden heeft! Een echte aanrader voor een dagje uit!

Z.Mateova schreef:

24-01-2024

Ik stem op Kartfabrique Prison Island omdat heel leuke uitje voor jong en oud

Z.Mateova schreef:

24-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat wij zijn meerdere keer daar geweest en een heel leuke zwembad binnen en zommer ook buiten, liefe personeel en schoon...

Bert schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ... het er steeds leuker word

Lotte Noppert schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat, het park belangrijke informatie over de watersnoodsramp, de deltawerken en plastic soep kan vertellen, en het ook interessant maakt voor kinderen om te leren. Bovendien is het eten in het restaurant ontzettend lekker, en is de horeca manager een top vrouw die ongetwijfeld ontzettend veel energie en moeite stopt in haar werk en graag anderen helpt!
-
Lotte Noppert

Janny schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...onze kleinzoon het geweldig vindt

Robbert schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat door de combinatie van fun en educatie over en met water je alles te weten komt over het water en de verschillende raakvlakken met o.a. Nederland.

Eric schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...er veel verschillende dingen te doen zijn

Joep schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ik een goede combinatie van leerzame redelijk recente geschiedenis en ook een hoop plezier voor jong en oud heb ervaren.
Een echte aanrader!

Nino Bredius schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ... ik er graag kom. Leuk personeel en genoeg te zien is.

Janneke schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het een interessant educatief park is voor jong en oud. Leuk dagje uit voor het hele gezin.

Kees Stelling schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat dit een geweldig leuk park is voor de gehele familie.

Robbie schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het een leuk en educatief dagje uit is voor het gehele gezin. Binnen en buiten :)

Ramona schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat er veel te doen is voor iedereen ongeacht de leeftijd en ook nog eens erg leerzaam!

François schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het een mooie combinatie is van fun en educatief.

Pascal Stelling schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...

Noëlle schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans!

Dinette schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het zowel fun als educatief is. Prima dagje uit voor het hele gezin!

Nicole schreef:

24-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het door de combinatie van alle elementen op het park een super leuk en informatief uitje is voor jong en oud.

Anton schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het uniek en visueel geweldig is.

Jan schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat .het een supertof belevingsmuseum is waar je niet weet wat je meemaakt #hoedan #mindfuck..

Gerard Kuijt schreef:

24-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat heteen...fantastische dagje beleving is...
Gr Gerard

Patricia Duineveld schreef:

24-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat leuk voor jong en out, veilig en overzichtelijk. Fijn bad

Maria Dinghs schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een zeer leerzaam uitje is. Heel goed personeel

Franca Stofberg schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...dat een prachtig en interesant uitje is voor jong en oud

Marcel Peters schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een geweldig park is voor jong en oud. Je staat versteld van de mogelijkheden en mind funk die er zijn. En niet te vergeten vriendelijk en enthousiast personeel

Marcel Peters schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een geweldig park is voor jong en oud. Je staat versteld van de mogelijkheden en mind funk die er zijn

Hilde Berents schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...zeer verbazing wekkend wat daar te zien is. Je geloofd je ogen niet. Aardig personeel.

Anita van Herck schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat wij daar zo genoten hebben. Met een gezelschap in de leeftijd van 0 tot 63 en er was voor ieder wat wils. Ga lekker op ontdekking uit en verbaas en verwonder! En dan thuis nagenieten van de geweldige foto’s. Zo leuk.

Djill Kellenaers schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat het een super tof museum is!

Fam. Wassink schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...

Fam. Hermanns schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat, het er altijd gezellig en schoon is.

5642 schreef:

24-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ..
Er vanalles te doen is voor de kids. All inclusief, ideaal met groot gezin

Daphne Ebbers schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat de kids hier heerlijk kunnen uitrazen als ik weer een dag moet oppakken.

Henny Elschot schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...zeer mooi pretpark voor kinderen tot en met lagere school zowel binnen als buiten netjes verzorgt en leuke atteacties

René Kreuger schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ... wij het met de kleinkinderen onmeunig naar onze zin hebben gehad. Dolle pret én met patat en een snack was het enorm genieten.
In één woord “klasse” wat een fijne dag hebben wij beleefd.

Manon Wiegerinck schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een mooie en veelzijdige binnen en buitenspeeltuin is waar de kinderen zich uren kunnen vermaken! De hygiëne en de prijs/kwaliteit verhouding is super.

Vandersanden schreef:

24-01-2024

Ik stem op De Bonte Wever omdat ...dit is een zeer goed hotel dat aan alle wensen voldoet en dit op het gebied van eten - drinken bediening, properheid kortom alles is er zeer goed

Ronald Wientjes schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...het prachtige speeltuin is zowel binnen als buiten en vriendelijke medewerkers

Jolanda Scheffers schreef:

24-01-2024

Ik stem op Toverland omdat het een mooi park is!

Jolanda Scheffers schreef:

24-01-2024

Ik stem op Toverland omdat het een mooi park is!

Nathalie schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat er vele speelmogelijkheden zijn zowel binnen als buiten en zij zich blijven ontwikkelen/vernieuwen. Een leuk dagje uit voor weinig geld en het personeel is altijd MEGA vriendelijk.

Regien Coenen schreef:

24-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ..
Het pure ontspanning was. Ik heb zo genoten....
Personeel was hartstikke aardig en de sfeer was top....

Regien Coenen schreef:

24-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...
Was verrassend en prachtig

Regien Coenen schreef:

24-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...
Ik aan dit museum fantastische herinneringen heb. Laatste uitje met mijn helaas overleden vriendin. We hebben genoten en ontzettend veel plezier gehad....

Regien Coenen schreef:

24-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...
Ik deze speeltuin het mooiste vind, veel mogelijkheden voor kids en volwassenen.

Barbara salm schreef:

24-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat ...je daar heerlijk dagje kunt ontspannen en daarna lekker hapje eten heerlijk

Justin schreef:

24-01-2024

Megapret is super leuk en goed betaalbaar. Het is er schoon en er is genoeg uitdaging voor de kids. Personeel doet er alles aan om het de kinderen naar hun zin te maken. Binnen en buiten megapret

Linda Brinkerink schreef:

24-01-2024

Het het allerleukste uitje is voor onze kinderen. Met het leukste personeel! Echt een familiebedrijf. Zowel binnen als buiten ontzettend veel te doen. Fantastisch aangekleed.

Duijkers schreef:

24-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...

Tim Hermanns schreef:

24-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een fantastisch dagje uit is voor de kinderen en voor de ouders een dagje ontspanning.

Janny moors schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ...met een groep een belevenis is
Jaren geleden samen gedaan
Nog steeds klinkt er roem en faam
T,word nog steeds aangeraden
Dat je er samen goed kunt vermaken

Dianne schreef:

23-01-2024

Het is leuke speeltuin binnen en buiten.

T.A schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...ik het er prachtig vindt. En lekket. De kleinkinderen vinden het er prachtig.

Janny moors schreef:

23-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat ...het zwemparadijs een uitje is
Een verblijf hier is zeker niet mis
Met de Kids gezellige waterpret
Zo,n uitje is heus opperbest

Janny moors schreef:

23-01-2024

Ik stem op De Bonte Wever omdat ...
Met familie het reuze pret beloofd
Met kinderen soms van je rust beroofd
Maar dat mag de pret niet drukken
Je bent er even van tussen

Portugaels nadine schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat mijn kleinkinderen volop genoten van al het mooi s

Janny moors schreef:

23-01-2024

Ik stemop preHistorisch Dorp omdat ...
het verleden hier weer voor je gaat leven
En voor het nageslacht wordt bewaard
Voor de toekomst heel wat waard

Fleur schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...de kinderen zich altijd goed kunnen vermaken.

Timo Bollen schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...

Arlete schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ik dit heel graag zou Willen doen

Denise schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat dit een top locatie is, zowel binnen als buiten! Ook de service die bieden is top!

Chantal Groot Kormelink schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...
Super schoon, vriendelijk personeel, voor alle leeftijden toegankelijk en betaalbaar.

Daniëlle schreef:

23-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...Dit een super tof een leerzaam uitje is, de geschiedenis rondom de deltawerken. Heel indrukwekkend! Een must go!

Eva Groot Kormelink schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ... je bij binnenkomt al een welkom gevoel krijgt. Daarbij is alles netjes schoon, de prijzen zijn laag en de service is goed. Daarbij is er voor elk kind en elke leeftijd iets leuks te doen. Echt een top park!

Laura Figee schreef:

23-01-2024

Ik stem op Het Land van Jan Klaassen omdat wij dol zijn op kleinschalige pretparken. We hebben hier een hele leuke dag gehad in de speeltuin en het poppentheater. Vooral een aanrader voor kleine kinderen tot 7 jaar.

G ter Voert schreef:

23-01-2024

Leuke speeltuin ..binnen en buiten .de kleinkinderen vinden et daar fantastisch ...

Dylan schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...ik er veel herinneringen aan heb en het super leuk en mooi georganiseerd is

Giudo Adema schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het megapret geeft

Ling schreef:

23-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het een leerzaam uitje is voor jong en oud.

jenny schreef:

23-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat het een geweldig park is met veel groen, restaurantsm prachtig zwembad en was geweldig

A hissink lammertink schreef:

23-01-2024

Orchideeën Hoeve omdat ...heel mooi .kleurrijk.

Rik Wassink schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een top park ik

Jelle schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een heel mooi park is en goed onderhouden. Perfect voor de kids en lekker rustgevend voor de ouders.

Emilia schreef:

23-01-2024

Ik stem op Kartfabrique Prison Island omdat dat de beste kartbaan is op een hele leuke locatie! Professionele kartbaan en goeie karts, aanrader.

jan schreef:

23-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat zowel de kinderen als klein kinderen zich goed vermaken en als de kinderen zich goed vermaken hebben opa en oma dat ook ...

Ludwien schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat we ons samen met de kleinkinderen heerlijk kunnen vermaken

Anny schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...het er super goed is

Esther Hermanns schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat je daar heerlijk kunt zitten terwijl de kinderen heerlijk spelen. Ze vermaken zich de hele dag. In de zomer ook nog lekker met waterpret.
Ze verdienen deze stem.

Estelle Pierik schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een super leuke plek is voor kinderen om te spelen en een fijne ruimte om als volwassenen samen even koffie te drinken terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken is de top speeltuin, binnen en buiten

Estelle Pierik schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een super leuke plek is voor kinderen om te spelen en een fijne ruimte om als volwassenen samen even koffie te drinken terwijl de kinderen zich heerlijk vermaken is de top speeltuin, binnen en buiten

Aad Heller schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het de mooiste binnen/buitenspeeltuin van de regio Achterhoek is.

Chanien Stoltenborg schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ... vrolijk personeel, schoon speelpark zowel binnen als buiten!

Sandra schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...de kinderen er binnen en buiten met veel plezier spelen. Het is er schoon, betaalbaar en vriendelijk personeel.

Familie Goldewijk schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret, omdat we hier al jaren graag komen. Het is er schoon en netjes en er is vriendelijk personeel. Zowel binnen als buiten zijn er genoeg speelmogelijkheden en met mooi weer is er zelfs waterpret!

Femke schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een fijne en overzichtelijke plek is. Er is vriendelijk personeel, het is niet heel duur en het eten en de voorzieningen zijn goed.

Femke schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een fijne en overzichtelijke plek is. Er is vriendelijk personeel, het is niet heel duur en het eten en de voorzieningen zijn goed.

Ada schreef:

23-01-2024

Ik stem op Sauna & Beauty Ommen omdat ...gezellig schoon goed onderhouden gezellig personeel

Nathalie schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat mooi aangekleed en goed opgezet attractieplaatsing, daarnaast is de service top als je wensen aangeeft

Ada schreef:

23-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat ...het ideaal is voor klein groot oud en jong

Wilma Ebregt schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...ik het daar het meest spectaculair vind. En zeer vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit is ook goed ook in de horeca

Wilma Ebregt schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...ik het daar het meest spectaculair vind. En zeer vriendelijk personeel. Prijs kwaliteit is ook goed ook in de horeca

Nathalie schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Odessa schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het daar altijd leuk en gezellig is om te spelen. Ook in de zomer is het leuk met waterpret.

Ruben schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...

Hanna schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ...kleinkinderen genieten hier en opa en oma nog veeeeeel meer

Anne Baetens schreef:

23-01-2024

Orchideeenhoeve , omdat het zo origineel is
en ook ontspannend en rustgevend.
Wat wil je nog meer in deze drukke tijden?

nicky schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een megaleuke speeltuin is!!

Gerda schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...
Ons dit wel leuk lijkt!
Wanneer: weten we nog niet…

Diane schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het de moeite waard is om 50 km te rijden voor een pannenkoekenhuis volledig in thema. Met goed weer buiten spelen met de sproeiers en lekker buiten spelen tussen het nep snoep

H. Stijger schreef:

23-01-2024

Ik stem op Blue Wellness (Leiden) omdat het zich op de 11e en 12e etage bevindt, waardoor je een fraai uitzicht over de stad Leiden hebt en ook richting de zee kunt kijken en bij mooi weer zelfs de skyline van Rotterdam kunt zien. In het resort kun je heerlijk ontspannen in de verschillende sauna's en baden en er zijn goede opgietingen (aufguss). Ook kun je er een lekker hapje eten en zelfs overnachten in het hotel.

Ronny schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...het een superleuke accommodatie is!

Goenee schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat fantastische attracties

An schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...

Shirley schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het erg leuk is om met mijn kind heen te gaan.
Vriendelijk personeel.

Wleeemreize schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ik er geweldig genoten heb

Wleeemreize schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ik er geweldig genoten heb

Karin schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...het altijd schoon en gezellig is

Cl leemreize schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ..een geweldig mooie en verzorgde speeltuin is

Wassink schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...ik het leuk vind

Caya Pilon schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...

Ivo schreef:

23-01-2024

Het altijd een feestje is om er te komen. Ik hoop dat deze speeltuin nog lang blijft bestaan!

Mariëtte Roerdink schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het het een speelgelegenheid is waar binnen en buiten gespeeld kan worden. Voor de volwassenen is er gelegenheid voor een gezellig samen zijn. Ook tijdens het spelen. Toplocatie!!

Joop De Nijs schreef:

23-01-2024

Ik stem op De Bonte Wever omdat ...perfect geregeld mooie kamer lekker eten en drinken wij hebben ons prima vermaakt

Jelske Franken schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat … het natuurlijk het leukste dagje uit is en er veel te doen is.

Floor schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat het een super mooi park is. Met vriendelijke personeel!

M schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat Megapret leuk is voor groot en klein!

Niek schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat, het er altijd super leuk is.

Jet deckers schreef:

23-01-2024

Ik stem op Megapret omdat ...

Karin Baselier schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...mij dat heel gezellig lijkt !! Is weer eens wat anders !

Denise schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat

Miriam schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het een geweldig park met zeer vriendelijk en behulpzaam personeel ..leuk aangekleed..vooral met Halloween

Anneke Cameron schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het er zo leuk is om te eten, bewegende tafels, heksen en een mooie buitenspeelmogelijkheid.
Het personeel is vrolijk, vriendelijk hebben lol samen in de keuken. Het is natuurlijk ook goed eten, kwalitatief echt hoogwaardig en superlekker.

Carola Frensch schreef:

23-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het verassend groot en divers is!

Marlies schreef:

23-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het leuk mooi en leerzaam is!!!

J. schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ...je onbeperkt kunt eten en drinken.
Voor grote gezinnen heel fijn!

Lia schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...wat een heerlijk uitje genieten van de tuin met vlinders, aapjes watervallen en dan ook nog een gezellig restaurant waar je heerlijk kan vertoeven.
Echt een aanrader voor een dagje uit . Zeker ook voor volwassen

Lia schreef:

23-01-2024

Ik stem op restaurant de Beeldentuin Garderen omdat ...
Je kunt er heerlijk eten en daarbij wordt je nog bediend door een heerlijk vriendelijk personeel

Tiny Wiegman schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...het een gezellig uitje is voor mensen die slecht ter been zijn

Harry Stijger schreef:

23-01-2024

Ik stem op Blue Wellness (Leiden) omdat het zich op de 11e en 12e etage bevindt en je een fraai uitzicht hebt over de stad Leiden en ook naar de zee en zelfs de skyline van Rotterdam.

Peeten schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat het altijd een heerlijk dagje uit is zowel bij slecht als mooi weer. En de extra versiering die zij thema gebonden opzetten maakt het echt een beleving voor jong tot oud. Fantastisch park

Seije Elzinga schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ... het een mooi overzichtelijk en klein park is. Eten en drinken goed is en personeel vriendelijk is.

Seije Elzinga schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ... het een mooi overzichtelijk en klein park is. Eten en drinken goed is en personeel vriendelijk is.

ad van steijn schreef:

23-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat ..we ons daar de hele dag kunnen vermaken en ons goed kunnen uitleven, met daarna een lekker hapje .

Wim van Keulen schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat het zo'n prachtig veel orchideeën heeft.

Andries schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...het een geweldige ervaring is met al die mooie bloemen.

Jeroen schreef:

23-01-2024

Ik stem op Blue Wellness (Leiden) omdat je daar lekker kan ontspannen, ook heb je er een mooi uitzicht.

Esmee de Vries schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...Hans en Grietje een gezellig dagje uit met de kinderen is en daarna lekkere pannenkoeken eten

Peggy Vankan schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ... super leuke ervaring is een diner in een trein

Frederik schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat daar de achtbanen mij harder laten gillen dan wanneer er een spin onder m'n kussen kruipt.

Willy schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...de kerstsfeer op en top was!! Wat een mooi en verzorgde pretpark...voor jong en oud

johan schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...met elk weertype leuk en verrassend is

Nicole Hillebrand schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... ze hele lekkere pannenkoeken hebben, de sfeer en het personeel is goed en vriendelijk

Annie Sijbesma schreef:

23-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...lekker in valkenburg en mooi op de cauberg ruime binnen en buitenbaden en veel zonneweide waar je echt geniet van de cauberg en van alle kanten super uitzicht over valkenburg en omstreken

Annie Sijbesma schreef:

23-01-2024

Ik geniet van het uitzicht heerlijk dat de de duinen ziet liggen met de zee erachter vooral als het prima weer is.

nico schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat het een unieke ervaring is

Gertrude van der Knokke schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...ik dit voor de eerste keer wil meemaken.
Mvg

Melanie schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...
Het een leuk park is voor jong en oud.
Altijd netjes en schoon.

H. Roest schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het voor het gehele gezin een verrassend vrolijk en betaalbaar uitje waar een ieder een smakelijk gerecht kan verorberen.

Harry Stijger schreef:

23-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het een leuke en leerzaam museum is....

Jenny schreef:

23-01-2024

Ik stem op Tikibad omdat ... het voor alle leeftijden dolle pret is. Het blijft het favoriete zwembad.

Marga schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat dit pannenkoekenrestaurant zoveel meer is dan alleen een restaurant. Het is een totaalbeleving dat garant staat voor enkele uren plezier voor de kinderen zowel voor, tijdens als na de maaltijd.

Ramona schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het een tof Park is voor jong en oud

Mariette schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat gezellig park, voor binnen en buiten.

W.Hagenbeek schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...ik er echt van onder de indruk was rond kerst. Super mooi.

Marion Mijnhijmer schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het fijn voor kinderen is

Suzan schreef:

23-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat je daar niet alleen gaat eten maar een hele beleving erbij hebt.

Mariska Bos schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ...prijswaardig is en super leuk

R. schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het een heel mooi en leuk park is.

Willem Derks schreef:

23-01-2024

Ik stem op Pannenkoekenhuis Voorst omdat ...

Rachel schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...het een uitje is voor jong en oud. Kinderen geven niet zoveel om bloemen, maar opa en oma vaak wel.
Kids vinden de dieren geweldig. Compleet uitje voor het hele gezin!

Jowan Tanis schreef:

23-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat in een tijd dan continu doorgaan en drukte dit DE plaats is om tot rust te komen. Hier wordt er gezorgd voor een dagje niets doen en genieten van het mooie van de stilte.

Simon schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...je veel meer krijgt dan je verwacht

M visser schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ...

Yanoeska schreef:

23-01-2024

Ik stem op De Bonte Wever omdat ...

Saskia Burg schreef:

23-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het een schitterend park is voor alle leeftijden

Joke Budding schreef:

23-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ... Je met een lekker hapje eten en drinken, een mooi ritje kunt maken. En het is leuk voor jong en oud! Iedereen kan mee

Saakie schreef:

23-01-2024

Ik stem op Drouwenerzand Attractiepark omdat ...

Larissa schreef:

23-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...super mooi en gezellig ,leuk voor jong en oud.

Larissa schreef:

23-01-2024

Ik stem op Pannenkoekenhuis Voorst omdat ...het erg leuk en gezellig is.

Lina schreef:

23-01-2024

Ik stem op Tikibad omdat ...het daar zo leuk is en groot veel kids plezier

Vanessa schreef:

22-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat ... het is alsof je op vakantie bent. Een echt vakantie gevoel in eigen land

Stijn schreef:

22-01-2024

Ik stem op noordkade uitjes want daar heb ik altijd een leuke tijd met mijn team of mijn familie. Voor iedere groep of ieder moment een passend uitje. Ook genoeg horeca eromheen. Heel erg leuk en lekker dus.

Corinne pennings schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Het altijd de kinderen blijft boeien. Ze hebben verschillende activiteiten waaraan jonge kinderen deelnemen maar ook kinderen van 15, 16 graag deelnemen.
Ze werken met thema's. Ze hebben een goede gastvrije inatelling en je kunt er heel lekker eten ik ga er zeker met m'n gezin 1 a 2 maal per jaar naar toe.

Pia Hendriks schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... De magie, het zelf graan malen met een steen. Ik vind het belangrijk dat we onze oertijd leren kennen, weten waar de produkten vandaan komen en leren hoe mensen heel lang geleden leefden.

Erik schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leerzaam en leuk is voor alle leeftijden. De figuranten zijn vriendelijk en behulpzaam, kunnen veel uitleg geven.

Marianne Verheijde schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het daar geweldig is en je er veel kennis kunt opdoen over verleden en uiteraard ook andere dingen.

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...het zowel binnen als buiten veelzijdig is en voor een breed publiek toegankelijk

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een geweldige locatie is en uitdagende spellen

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Berkenhof Tropical Zoo omdat ...het zoveel speelmogelijkheden biedt zowel binnen als buiten en ook leerzaam is

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Tikibad omdat ...de glijbanen stuk voor stuk spectaculair zijn

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op De Bonte Wever omdat ...je hier niet afhankelijk bent van het weer

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat ...het zowel leuk als leerzaam is

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het veel leuker is dan dat de naamdoet vermoeden

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Het Land van Jan Klaassen omdat ...het zowel binnen als buiten veel speelplezier geeft en je zelfs kan blijven slapen

Marja schreef:

21-01-2024

Ik stem op Dhet een uniek concept is inner Train omdat ...

Leo schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Leo schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Leo schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Leo schreef:

21-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Rinske van Nederpelt schreef:

20-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...

ella schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het heel kindvriendelijk is, maar ook erg leuk en interessant voor volwassenen. Het is interactief, buitengewoon boeiend, nooit saai en steeds weer anders.

Hedi schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een leuk museum is met geweldige evenementen.

Wim schreef:

20-01-2024

Ik stem op Kartfabrique Prison Island omdat ...

peggy van de wiel schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Je je echt in een ander tijdperk waant en er super veel te doen is

Ingeborg Staaijen schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ..het gewoon een geweldig èn educatief park is. Ik voel me er gewoon thuis.

Yovanna-Betty schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...ze daar heel het jaar door geweldige activiteiten hebben voor jong en oud

Daria schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een prachtige en sfeervolle plek is. Het is origineel, leerzaam en vol inspiratie. Ik kom daar heel graag terug!

Marleen schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...je bijna echt in het verleden kan stappen met dit museum

Casper schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een prachtige en sfeervolle locatie is waar je met al je zintuigen de geschiedenis kan beleven.

Hanny Leereveld-Willems schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een ontzettend leuk en leerzaam museum is voor alle leeftijden. Wij komen hier graag, vroeger met onze 3 dochters en nu met onze kleinkinderen. Een echte aanrader, er is altijd wel iets te beleven en verveelt niet.

Sebastiaan schreef:

20-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het een geweldig concept is en de bewegende vloeren.

Antonet schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...leerzaam is. Je hebt ook mooie thema dagen.

Carla schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een leuk, gezellig, leerzaam, gemoedelijk, interessant, lekker buiten, met geweldige vrijwilligers/personeel uitje is. We hebben er echt genoten!

Marieke Teunissen schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat we hier, ondanks de grootte van het museum, iedere keer dat we er komen weer iets nieuws leren. De vrijwilligers maken dat je iedere keer weer wat nieuws hoort of leert en door de vele activiteiten (die in tegenstelling tot het Archeon) gratis zijn kan je er makkelijk een dag vertoeven.
Ze hebben ook regelmatig speciale evenementen die erg leuk zijn om te bezoeken en je meer te verdiepen in het onderwerp van dat evenement.

Kortom, een super leuk uitje!

Anneke schreef:

20-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het vertelt, beeldt uit en daagt (met name) kinderen uit na te denken over hoe het ging, maar ook hoe we nu dingen anders (kunnen) doen. En (groot)ouders genieten mee

Hanneke schreef:

19-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...echt een beleving voor de kinderen. En super leuk ontvangst!

Nathalie schreef:

19-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het voor jong en oud een fantastische belevenis is!

Selma schreef:

19-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... ik nog nooit zo’n bijzonder pannenkoekenrestaurant heb gezien!

Jimi schreef:

19-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een super bijzonder restaurant is waar je altijd je ogen uitkijkt!

martin schreef:

18-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Gwenda Brouwer schreef:

18-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat je je even in een hele andere wereld waant! Een zorgeloze wereld vol plezier, lekkers en muziek. Een dagje uit voor het hele gezin, een magische wereld, even weg van alle hectiek!

Iris schreef:

18-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ... het park de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt en het inmiddels tot een van de mooiste pretparken van ons land behoort.

Fleur schreef:

18-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een mooie plek is, lekker eten word geserveerd en het personeel heel aardig is.

Corina schreef:

18-01-2024

Ik stem op Deltapark Neeltje Jans omdat het een bijzonder object is op een bijzondere plek. Het is mooi, er is veel natuur, het is een echt kunstwerk met een belangrijke geschiedenis. Dit vertelt een belangrijk verhaal over de bijzondere relatie van de Nederlanders met het water.

Job schreef:

18-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat zit op de mooiste locatie met een grote bierwinkel

Job schreef:

18-01-2024

Noordkade Uitjes zit gevestigd om een zeer mooie locatie waar ook de beste bierwinkel gevestigd zit

bram schreef:

18-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...

Esmee schreef:

18-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

Maarten Prinssen schreef:

18-01-2024

Noordkade Uitjes, echt een super leuk bedrijf als je een adres nodig hebt voor een ontspannen moment met je bedrijf / familie etc.. graag beveel ik heb aan! je wordt er zeker niet teleurgesteld!

karlijn schreef:

18-01-2024

Super leuk!

Marianne van Sinten schreef:

17-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat je hier telkens weer verrast wordt, door een super enthousiast team.

Michelle schreef:

17-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het altijd zo waanzinig gezellig en TOP personeel en service heeft.
Lokatie al een Uitje!! Zeer divers.

D.Kuijpers schreef:

17-01-2024

Ik stem op Dinlijkt me erg leuk en een orgineel kado

Ans Reinders schreef:

16-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...ik dat een super leuk cadeau vindt om te geven , of om te krijgen, voor een verjaardag, romantische met z’n tweeën. En het is weer eens iets anders.

W.Lochtenberg schreef:

16-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ...het een uitdaging is voor grote groepen mensen, van jong tot oud

Debby schreef:

15-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ...het echt een heel leuk park is.

Chayenne schreef:

15-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het een prachtige sauna is. Vriendelijk personeel en schoon en netjes!

Brenda . schreef:

15-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het zo gezellig is om met familie of werk een activiteit te doen super leuk

Brenda . schreef:

15-01-2024

Noordkade uitjes zo gezellig voor een team uitje of met familie

Jeanina schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het een hele bijzondere ervaring is. Er is zo veel te kijken en zo veel om van te genieten. Het eten is fantastisch en het is echt een magische beleving voor zowel jong als oud. Ieder kind, nee iedereen móet hier minstens een keer zijn geweest in zijn leven!

Koen schreef:

15-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een geweldige plek is!

Debby schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het gewoon een sprookje is zodra je er een voet binnenzet!

Kees schreef:

15-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ...de gezellige sfeer en prima bediening. En een schitterend Prison Island!

verel schreef:

15-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een perfecte combinatie is van leerzaam en plezier. Zulke enthousiaste medewerkers!!

Anne wiertz schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het een hele geweldige plek is voor mijn kinderen en mij. Ik vind het fantastisch daar!

Lida Hohner schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het zo leuk is daar , zowel in de winter en in de zomer. En ze hebben zulke leuke thema dagen . Zoals met sinterklaas en pasen . Wij komen daar graag met de hele familie.

Esmée schreef:

15-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat je hier volledig tot rust komt met het uitzicht op de Limburgse heuvels.

Mandy van den Bijllaardt schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ik dit een heel leuk concept vind. Spelen en daarna lekker eten. Ook de uitbreiding vind ik super geworden!

(Het kabouterbos in dronten is trouwens ook superleuk. Je kan zien dat het van dezelfde eigenaar is) dus mocht iemand deze stem lezen is dat ook zeker het proberen waard!

Melissa schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het geweldig is opgezet voor kinderen. Het is voor ons ook echt een leuk dagje weg. De speelattributen zijn goed onderhouden en in elk hoekje is het thema doorgevoerd. Waardoor je zelfs als volwassenen je ogen uitkijkt.

Het personeel is zeer vriendelijk om nog maar te zwijgen over de verrukkelijke pannenkoeken. De heerlijk zelfgemaakte taarten maken het helemaal af. De bewegende vloerdelen geven je tijdens het eten ook een speelse ervaring.

Kortom als volwassenen zijnde, wordt je zelf ook weer helemaal kind.

Joan schreef:

15-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het elke keer weer magisch is al je er komt ! Voor jong en oud je ogen uitkijken !

Patricia Van Riel schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het meer is dan een speeltuin of restaurant, maar een magische beleving! Iedereen weet gelijk waar je het over hebt.

Martina Bakker schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een origineel restaurant is. De kaart is afwisselend en de speeltuin leuk.

SJM Booij schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een geweldig restaurant is waar sprookjes tot leven komen!
We komen er met veel plezier

Hilde schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een prachtig plekje is met altijd goede pannenkoeken! de kids zijn er gek op!

Sifra hamoen schreef:

14-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ... het er altijd goed geregeld is en leuke activiteiten in de vakantie

W.H. Otten schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Priscilla schreef:

14-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ... ik altijd met plezier naar aquajoggen, babyzwemmen ga. Ik ga ook recreatief zwemmen met de kids. We hebben het altijd naar ons zin. Gaan ook naar thema avonden kidsnight. Personeel is vriendelijk en het is nog betaalbaar.

Marijke Scheper schreef:

14-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat het een superleuk dagje uit is! De kinderen vonden het erg leuk en het dicht bij de dieren is ook echt fantastisch! Mooi dat dit zo kan! Wij hebben genoten!

Marijke Scheper schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het het meest betoverende uitje is van 2023! Wij hebben met onze kinderen en vrienden genoten van alles, het plaatje klopt van begin tot het eind! We waren ondersteboven van het magische park wat jullie hebben! We hebben heerlijk gegeten en de kinderen zaten met open mond te kijken naar wat er allemaal gebeurde/te doen was! Echt fantastisch! We hebben er een uur voor gereden maar dat is het meer dan waard! Wil je een onvergetelijk dagje uit? Zet dan Hans en Grietje in je navigatie en ga!

Suus schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Jacqueline Simons schreef:

14-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...ik hier alle kanten op kan. Lekker zelf banen zwemmen binnen ,of liever nog buiten in het seizoen, heerlijk! En na afloop een warme douche. Ook met de kinderen kan ik prima bij jullie terecht om recreatief te zwemmen.
Voldoende omkleedruimte, ook erg fijn.
Niet duur voor een uitje.

Rianne Otten schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat dit in 2023 echt ons meest bijzondere en magische uitje was. Wat een mooie plek en wat een klantvriendelijkheid. Dit uitje verdiend het echt om het populiarste dagje uit van 2023 te worden!

Arjan Scheper schreef:

14-01-2024

Ik stem op Orchideeën Hoeve omdat ...

Arjan Scheper schreef:

14-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Karin schreef:

14-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...

Jasper schreef:

14-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ... het een heerlijke sauna is

Renate Zijlstra schreef:

14-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ik hier al vanaf dat ik een baby was tot nu toe kom.

Het is een heerlijk zwembad , waar je zowel binnen als buiten kan zwemmen.

Vriendelijk en fijn personeel , altijd gezellig een muziekje aan , netjes en schoon.

Kitty schreef:

14-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat het personeel altijd klaar staat ondanks dat het zwembad soms te maken heeft met technische problemen. Ik kom er graag met m’n kleinzonen de zwemlessen volgen!

Ellen Meuleman schreef:

14-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je er veel kan leren over geschiedenis , je er allerlei dingen leert maken die je nergens anders ziet en het is er altijd gezellig...

Nancy van meer schreef:

14-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...je daar super leuke dingen kunt doen op een mooie locatie. Met het gezin escape rooms gedaan als teambuilding een spel gedaan met vragen zoeken. Gezellig , vriendelijk personeel.

Manon schreef:

14-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... je er een heerlijke dag hebt en het is nog ontzettend leerzaam ook. Leren en beleven is echt leuk bewijst het preHistorisch dorp in Eindhoven!

Sanne schreef:

14-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ... ik laatst een fantastische dag/nacht bij de Thermae 2000 heb gehad. Ontzettend vriendelijk personeel, een grote keuze in veel verschillende sauna’s en een hartstikke mooie omgeving. Vanaf de aankomst tot het laatste moment voelde wij ons ontzettend thuis hier.

Anja kamerman schreef:

14-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...super gezellig is!
Je met Familie of vrienden een gezellig middag of avond kunt hebben.
Onder andere escape room.
Of Formule 1 Slim racen op 20 leven echte simulators!
Personeel is ook nog super vriendelijke.

Wilma Zwaans schreef:

14-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...je je hier geweldig kunt vermaken.
Voor ieder wat wils.
Van Aks gooien tot simrace.
En nog veel meer.
Erg gezellig en vriendelijk personeel.
Gewoon top

Wilma Zwaans schreef:

14-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...je je hier geweldig kunt vermaken.
Voor ieder wat wils.
Van Aks gooien tot simrace.
En nog veel meer.
Erg gezellig en vriendelijk personeel.
Gewoon top

Teus schreef:

14-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat het zo veelzijdig en klantvriendelijk is

Debby schreef:

14-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ...het er fantastisch is, van alles te doen en fijne medewerkers

A. Hermse schreef:

14-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het goed in elkaar zit, gezellige ontvangstruimte, geweldig personeel.

Sanne schreef:

14-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ... het super leuk is

Sylvia schreef:

14-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... super avondjes uit, met heel gezellig personeel.

Rob schreef:

13-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze ons compleet ontzorgt hebben met ons bedrijfsuitje! Veel en variërend aanbod met leuke en gezellige begeleiding. Dikke aanrader!

Shahin schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het ALTIJD genieten is op de Cauberg!

Dirk schreef:

13-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes

Nina schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...
Het eigenlijk alles heeft om tot rust te komen.
Beauty behandelingen, massages, sportzaal tot zelfs hun eigen fysio. Je kunt er eigenlijk voor alles heen. De horeca is goed, lekker eten en het personeel is zeer vriendelijk. Veel verschillende sauna’s en dus ook voor iemand als ik - wat liever niet té warm wilt- altijd iets beschikbaar.
De baden zijn groot en ruim, veel activiteiten. Zelfs een relax bioscoop met massage stoelen waar ik altijd de dag even mee afsluit. Ronduit heerlijk!

Tiny van der Sanden schreef:

13-01-2024

Ik stem noordkade uitjes omdat t mooi modern en voor elke doelgroep leuk is .

Christophe schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat we altijd heerlijk kunnen ontspannen en genieten van de vele sessies.

Rob van der sanen schreef:

13-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Er is voor elke leeftijd wel iets te doen en het is een gerandomiseerde geslaagde dag

Vicky schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...het is een zalige omgeving. Veel keuze uit sauna’s. Top verzorgd. Super vriendelijk! Pure ontspanning

Angelique Brandt schreef:

13-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het niet alleen heel informatief is maar ook super kindvriendelijk, de hond mag mee en er is zoveel te doen in een milieubewuste en vriendelijke omgeving zònder schermen dat een dag vaak te kort is. Er is werkelijk voor ieder wat wils!

Viv schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

Erik schreef:

13-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat ...ze in iedere stad zitten en lekker buiten zijn!

Jennifer schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat dit het leukste, warmste en relaxte dagje uit van Nederland is!

Pauline Verhoef schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het mijn favoriete wellnessresort is met de allerrijkste wellnessomgeving op de top van de Cauberg met een prachtig uitzicht.

Karlien schreef:

13-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

Miriam schreef:

13-01-2024

Ik stem op noordkade uitjes

Els Janssen schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... Hele goede ervaring. Fijn personeel en gewoon n te gekke beleving

Christel schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...super lokatie
En alles goed geregeld ! Aanrader

Erwin Van den Sande schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat je hier volledig tot rust kunt komen, je optimaal verzorgd wordt en het personeel uitermate professioneel en vriendelijk is.

Rob Kanters schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik gisteren een top uitje met ons bedrijf heb gehad bij dit bedrijf. Hakbijlen gooien, escape room en vooral de bingo met Eric was geniaal. Thnx nogmaals

Erwin Van den Sande schreef:

12-01-2024

Ik stem op Aqua Mundo de Eemhof omdat het zorgt voor op en top waterplezier!

Lotte schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een super leuk bedrijf is met leuke uitjes die je kunt doen

An schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes!

S. schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes!

S. schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes!

Bart schreef:

12-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat het echt leuk is om te spelen! Al meerdere Escape Tours in gedaan! Leuk om zo de stad te verkennen.

John schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ik er altijd lekker ontspannen kan!

John schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ik er altijd lekker ontspannen kan!

Daniëlle schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ik tijdens zo'n dagje uit zowel lichamelijk als geestelijk helemaal kan opladen..

Donny schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ze er mooie simulatoren hebben om te racen

Caroline schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...je daar zoveel leuke dingen kunt doen.

Don Drummen schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat zeer gastvrij en Bourgondisch bedrijf is

Sharona Slijpen schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...het de mooiste ontspannende dag uit in het zuiden is ;)

Francesco schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ze al meer dan 30 jaar toonaangevende ontspanning bieden. Wij komen er al bijna net zo lang. Vooral de regelmatige vernieuwingen maken dat het altijd weer een verrassing is als we komen. Het voelt ook telkens weer aan als thuiskomen omdat veel medewerkers er al vele jaren werken. Ik gun het team dat ze winnen: veel succes! En….tot hopelijk snel ziens weer!

Väös schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

Paul Pintus schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ... het een unieke wellness is op een unieke locatie!

Sander Allegro schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het een geweldig fijne, ruime en gastvrije wellness is waar je helemaal kunt ontspannen op een van de mooiste plekken van Nederland

Wouter schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het heerlijk is

Bas schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...de plek fantastisch is en vooral het personeel erg leuk!

Jet schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes omdat er voor ieder wat wils is om te doen en er een fijne sfeer is.

Monique schreef:

12-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat het de beste wellness van Nederland is!

Herman Vierhout schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heel fraai dorp is met allerlei mooie, oude (herbouwde) gebouwen.
Prettig personeel en er is veel te doen. ? b.t

Willeke Schoonderbeek schreef:

12-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...het een uniek uitje is waarbij je tijdens het eten, heerlijk door Nederland rijdt!

Jan Peter schreef:

12-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat het leuk is gemaakt en elke tours weer heeeel anders is als elke andere.

Esther schreef:

12-01-2024

Ik stem op Escape Tours omdat het fantastisch is om te doen!

Lidy schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er leuke activiteiten zijn!

Wilma Zwaans schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes in Veghel.
Geweldige locatie met voor ieder wat wils. Escaperoom, Simrace , Aks gooien en nog veel meer.

Tineke schreef:

12-01-2024

Ik stem op Pannenkoekenhuis Voorst omdat het een prachtige plek is om met kinderen naar toe te gaan..
Een binnen speeltuin en buiten een kleine kinder kermis.
Prijs kwaliteit verhouding is goed.

Zannie schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes!

Zannie schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes!

Trees schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat, er volop vertier is op een unieke locatie
Gezellig avondje weg met vrienden /familie

Trees schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat, er volop vertier is op een unieke locatie
Gezellig avondje weg met vrienden /familie

Stephan schreef:

12-01-2024

Mooie locatie, fijn personeel en geweldige escape rooms en formule 1 racing. Je kunt alles op de noordkade. Spelletjes doen, eten drinken en winkelen

Anita Vogels schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er zoveel keus is, combinaties mogelijk zijn en alles goed georganiseerd is.

Mante van den Heuvel schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat we zoveel kunnen (en moeten) leren van de geschiedenis en preHistorisch Dorp dit op een leuke manier mogelijk maakt!

Pepijn Tebrunsvelt schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het een bijzonder unieke locatie is met spectaculair en divers aanbod aan activiteiten!

Jet schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Het altijd leuk is

Julian schreef:

12-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een geweldige plek is om heen te gaan ...

Martijn schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...je op een bijzonder mooie locatie een gevarieerd uitje kan beleven van bingo tot een rondvaart voor grote en kleine groepen.

Frank Terwindt schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Henk schreef:

12-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat de werknemers zijn heel gezellig en hadden een leuke sfeer. De ervaring was heel prettig en ik heb een hele leuke tijd gehad!

Freddy schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...je daar lekker veel kunt doen en de mensen mooi verkleed zijn

Greetje schreef:

12-01-2024

Noordkade Uitjes: topactiviteiten op toplocatie!

Sandy Kouwenberg schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Anne schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een prachtige plek is voor levende geschiedenis waar jong en oud kan leren, spelen en ontdekken

Morwenna schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat een gezellig, leerzaam, prachtig dagje uit is. De mensen die erg werken weten veel verschillende historische verhalen tot leven te wekken en zijn ontzettend vriendelijk. Ook organiseren ze extra dagen om een thema heen waar nog meer historische verhalen aan bod komt. Leuk leren!

Willem van der Sanden schreef:

12-01-2024

Ik stem Noordkade uitjes Veghel omdat alles goed is geregeld

Kim schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat je daar een spannend uitje hebt dat tevens ook een tof teamuitje kan zijn

Bart schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze super gastvrij zijn.

Teun Van der Sanden schreef:

12-01-2024

Noordkadeuitjes, hele mooie en gezellige tijd gehad daar!

Anne schreef:

12-01-2024

Ik stem op Noordekade uitjes gewoon omdat het mega vet is daar!

Monique Ros schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het een leuk en leerzaam museum is, waar je ook nog lekker kan spelen.

Barbara schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het mijn lievelings museum is.

Martin Jordaan schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een geweldige plek is om te relaxen, genieten van de oudheid, leren en ze hele gave activiteiten hebben

Vincent schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een leuk en kleinschalig opgezet openlucht museum is.

Wouter schreef:

12-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ... het eten heerlijk is en de ervaring van een goed diner terwijl het landschap aan je voorbij trekt uniek is. Het personeel is zeer gastvrij en de trein zelf ook schitterend.

Emmie van den Hoek schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat mijn nichtje nog weken heeft gevraagd wanneer we er weer naartoe zouden gaan!

Daisy Vijselaar schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit museum leuk, leerzaam en interessant is. Niet duur en geweldig voor groot en klein.

Jan van Bergen schreef:

12-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat ...deze geweldige enthousiaste club mensen je een onvergetelijke en culinaire ervaring bezorgen.

Jaap Hogendoorn schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ze iedere keer dat ik op bezoek kom weer een avontuurlijke dag voor me in petto hebben. Altijd uitdagend, super leerzaam en leuk!!

Rogier schreef:

12-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het beleven van het verleden zoveel meer brengt dan er enkel over te lezen.

Deb schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes.
Hier hebben ze 3 leuke Escape Rooms, uitdagende Axe-throwing en ook super leuke andere activiteiten, wat begeleidt wordt door vriendelijk en enthousiast personeel

Kirsten schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het een super gave locatie is en het team de beleving compleet maakt!! Het zijn toppers!

Renske Santegoeds schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het een fantastisch bedrijf is, met vele uitjes en leuke activiteiten!

Marjolijn schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...leuke activiteiten en goed geregeld

Khelyan schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het een top locatie is veel te doen en leuk en vriendelijk personeel heeft rond lopen

Jurie schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze kwaliteit en gezelligheid perfect georganiseerd krijgen. Top bedrijf met super bekwaam personeel!

Marielle schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...ze hier top escaperooms hebben en alles prima verzorgd is, goed geregeld tot in details

Sandra schreef:

11-01-2024

Ik stem op noordkade uitjes omdat het een professioneel bedrijf is met goede escaperooms goed verzorgd en vriendelijk personeel

Indy schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... de escape in oude silo’s echt uniek zijn!

Ingeborg schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...het een mooie ervaring is

Ingeborg schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes.

roel schreef:

11-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat het een superbeleving is. Rijdend door Nederland een etentje met je vriendin.

Agata schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat het de leukste is in Nederland

Esther schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze een groot aanbod aan groepsactiviteiten hebben, het een mooie locatie is, en uitdagende escaperooms hebben!

Emma schreef:

11-01-2024

Ik stemop Dinner Train omdat ... het het leukste uitje van Nederland is!

Janneke schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...geweldige uitjes!

Rene schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze het verdienen!

Janne schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze er leuke uitjes hebben!

Jan schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... ik er zeker 15 ker 2023 waar. Met mij dochter, met vrienden, met familie, zelfs alleen oom iets te eten en een beetje rust tijdens een drukke dag te krijgen.
Alle mense zijn er superleuk. Ik ben ook een grote fan van heksia en de Romeinse dagen!

Thijs van der sanden schreef:

11-01-2024

Ik stem op noordkade uitjes omdat omdat er veel leuke activiteiten zijn en zich op een hele gave locatie bevindt

Katja schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leuk is om ook vaker heen te gaan. Ze hebben regelmatig een thema en de kinderen vinden het super leuk om heen te gaan.

Suzanne schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leerzaam en super gaaf is voor zowel kinderen als volwassenen!

Antonet schreef:

11-01-2024

Ik stem op Mind Mystery omdat ...het een mooi, leerzaam park is met wisselende evenementen met voor ieder wat wils.

Hans Vermeulen schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het met name voor kinderen zeer interactief is met echte mensen uit de historie.

Jacob schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het altijd goed geregeld is!

Manuela Kuijpers schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat zij zo’n leuke activiteiten hebben voor jong en oud op een prachtige dynamische omgeving

S. Janssen schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit een ontzettend leuk, praktisch museum is waar jong en oud veel leert van geschiedenis. Je kunt er zoveel zien maar nog meer beleven: geweldig!

Lise schreef:

11-01-2024

Ik stem op The Park Playground omdat ...

Corine Koster schreef:

11-01-2024

Ik stem op Dinner Train omdat het een hele plezierige en leuke belevenis is . Heerlijk dineren in een trein terwijl je een reisje maakt van 2 uur . Mijn schoonouders hebben genoten de laatste keer . Zeer de moeite waard !!!

Anne schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... hier beleef je de informatie. Je leert beleeft ervaart, de mensen maken het zo waardevol en we blijven terugkomen.

Luuk schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...
Het de gezelligste plek is voor jong en oud

Beatrice schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het ons favoriete museum is met kinderen.

Lotte schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ik hier altijs super leuke dingen kan doen

Fleur schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een hele leuke plek is om te spelen, het personeel is erg aardig ook is het eten ook nog erg goed.

Jeanne schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes aangezien mijn nichtje daar werkt.

Danielle schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes omdat je hier zoveel kunt doen en enorm goed georganiseerd

Ilse schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes

Armand schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het personeel erg vriendelijk is!

Roelof schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het hakbijlen gooien echt super vet was!

Daphne schreef:

11-01-2024

Dinner Train is een geweldige ervaring, super fijn contact gehad tijdens mijn bezoek met bedrijfsleider Laura, bedankt, je bent een topper!

Shaniqua Poelsma schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat dit de beste uitjes zijn in de omgeving van brabant

Demi schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes

eric schreef:

11-01-2024

Beste plaats om een leuk uitje te ondernemen!

Lisa Donkers schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik het met mijn gezin erg naar mijn zin heb gehad in de escape room!

Dirk schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat je er goed kunt escapen

L schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een prachtige belevenis is om daar een pannenkoek te eten!

Nick schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes

Daphne schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er voor ieder wat wils is!

Sil schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een mooi en leerzaam museum is. Het is interactief voor jong en oud. Je kan er veel dingen doen.

Wim Hofstede schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit één van de gaafste openluchtmusea is waar altijd iets te beleven is!

Iris schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat daar fantastisch personeel is!

Mila Snel schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze de leukste medewerkers hebben.

Mila Snel schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes omdat ze super leuke medewerkers hebben.

Jaden schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...
Het belangrijk is dat oude geschiedenis gepreserveerd blijft. Een locatie zoals het prehistorisch dorp is hiervoor heel belangrijk

Johan Verhoeven schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp. het is erg gezellig museum. het personeel is erg vriendelijk en weten erg veeel over het verleden van nederland en eindhoven. verder zijn er genoeg gave dingen te doen!

Emo Peters schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat het een spel is waarin iedereen plezier kan halen. Van diep nadenken tot hele fysieke opdrachten. Plus een mooie locatie en leuk, gezellig personeel!

Sterre schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ... We het heel leuk hebben gehad en zeker nog een keer willen komen!

nienke schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het er super gezellig is, er veel dingen te zien en te doen zijn en het ook nog eens educatief is!

Anne-Batice schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een super leuk en magisch restaurant is met lekkere pannenkoeken! Er is veel te beleven voor jong en oud, en zorgt gegarandeerd voor een leuk dagje weg!

Thea Baars schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ...het een fantastische ervaring is!
Veel plezier gehad!!

Lotte schreef:

11-01-2024

Ik stem op noordkade uitjes! Ze hebben super leuke activiteiten en de escape room is echt super leuk om te doen!

Wendy de Haas schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het als thuiskomen voelt in het verleden.

Samantha schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een geweldige belevenis is!

Angela schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het toegankelijk leerzaam is. Kinderen en volwassenen kunnen veel doen en ervaren. Er hangt een fijne, ontspannen sfeer.

Bissels schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...
Er is altijd wel iets leuks te doen!

Pieter de Bree schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat de sfeer er geweldig is!

Eva schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ze er alles aan doen om het een ervaring te maken.

Milou schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het echt een super fijne plek is. De vibe is fijn en er is echt voor de hele dag genoeg te doen. Wij komen er erg graag.

Tineke uit den voogaard schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... je zo in de middeleeuwen stapt! Heerlijk relaxt en veel te zien

Johan schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het er kei leuk is. Veel avontuur en zó echt allemaal. Boogschieten, vonkjes slaan en lekker ruiken naar rook als je thuis komt.

Boris schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een prachtig en lekker pannenkoeken huis is

Femke Valster schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat er met veel aandacht en échte kennis van geschiedenis, kledij en ambachten in het park wordt gewerkt.

Finet schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Lieke schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heerlijk relaxed dagje uit is, fijne medewerkers en leerzaam ook.

Hester schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Celine schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat de ervaring er altijd super is!

Koen schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat het een erg leuke activiteit is om met vrienden of collega’s te doen.

Gertjan schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ..
Ik nog nooit zoiets gezien hebt
Zo goed over nagedacht echt en wat n geweldig personeel vriendelijk spontaan en vrolijk
Dus vandaar dat mijn stem voor
100% daar naar toe gaat .

Ellen Damen schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het een leerzaam maar vooral heel fijn museum is voor groot en klein.

F schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je daar iets kunt opsteken over de geschiedenis en een leuk dagje uit kunt beleven

Freke schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat je hier het verleden kan beleven, lekker buiten, bij een vuurtje zitten, naar de varkens kijken...

Liesbeth schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ..
Het t mooiste. ...leukste....kindvriendelijk...heerlijk eten ....mooiste speelparadijs en alles wat er gebeurt in elke vertrek nog nooit zoiets meegemaakt dus ik gun het hun van harte ....

Spike Bakker schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... wij van geschiedenis houden en dat komt bij het Prehistorisch Dorp tot leven.

Lieke Appelhof schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat je daar de lekkerste pannenkoeken kan eten en een magische beleving meemaakt.

Yvonne Lammers schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het supertof is om even naar het verleden te kunnen reizen! En dat kan daar!

Joke schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ... simpelweg geweldig is!

Koen schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat…

Indy schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat dit het meest magische en gezellige restaurant is.

René Valk schreef:

11-01-2024

Ik stem op het Prehistorisch Dorp omdat .het een leerzaam en creatief vermaak is voor jong en oud ! Een museum van Prehistorie tot NU !..

Sam schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes omdat de escape rooms daar erg leuk en goed geregeld zijn! Ook ontzettend gezellig personeel :)

P. De Groot schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het zoveel meer is dan een restaurant

DRoelofs schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ... het allemaal kleine escapes zijn en erg leuk om te doen!

R schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes

Jochem schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat Nacho goed zijn

Henk schreef:

11-01-2024

Ik stem op Kings and Queens Prison Island omdat ... Het een geweldige lokatie is. Met super personeel en mooie escaperooms en Pooltafels en...

Robin Abels schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het mega leuk is voor jong en oud. En je er niet alleen heel leuk kan eten maar voor de kinderen is er ook meer dan genoeg te doen!

Silja schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een geweldig uitje is en je er lekker kan eten

Mads schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat hrt leuk is

Irissa Pape schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het een magische beleving is door het geweldige sprookjesachtige speelpark en de lekkere pannenkoeken. Ook binnen is van alles te zien en te doen en kijk je je ogen uit!

Rosa schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat daar de gezelligste mensen werken!

Lotte schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes, omdat je er erg leuke en diverse activiteiten hebt!

Lynn schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Roos schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat

Lynn Scharft schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het een ontzettend gaaf restaurant is met lekker eten en vele speelmogelijkheden!

Linda schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze veel verschillende leuke activiteiten hebben op een hele mooie locatie!

Anne-Lise schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... Het een leuk en leerzaam dagje uit is, waar ieder gezinslid iets in kan vinden en ontdekken, ongeacht de leeftijden! Geen 'droog' museumbezoek, maar een levendige ervaring. De interactie met de 'bewoners' maakt het super leuk!

marit nabarro schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het een mega leuke en fijne ervaring en werkplek is!

Michelle schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Boaz schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat het het meest magische restaurant is van heel Nederland. Een restaurant die men gezien moet hebben en omdat ze zorgen voor een gegarandeerd leuk uitje met het gezin of de hele familie

Yorben de waal schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...

Lisa schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ... het een hele mooie plek is voor jong en oud en ze ook nog is lekker eten hebben!

Niels schreef:

11-01-2024

Ik stem op Hans en Grietje omdat ...het een erg leuk bedrijf is

Roald Bissels schreef:

11-01-2024

Heerlijke locatie met allerlei mogelijkheden. Escaperooms, pubquiz, simracen, suppen.

Emiel schreef:

11-01-2024

Noordkade uitjes verdiend mijn stem. Meerder malen met verschillende groepen geweest. Toffe escape rooms, axe throwing, Sim racen op een prachtige locatie. Alleen de locatie is al de moeite waard!

Cheyenne schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat er echt van alles te doen is!! Alles is voor je geregeld en het personeel is echt top :)

Monique Vernooij schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een ontzettend leuk dagje uit en leerzaam museum is voor zowel jong als oud. Met een gevarieerd programma en aanbod van activiteiten is er iedere dag iets nieuws te beleven.

Destiny schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ze enorm leuke activiteiten hebben en door blijven groeien!

Tim van Mun schreef:

11-01-2024

Noordkade uitjes heeft voor ieder wat wils, een gevarieerd aanbod met personeel dat deze activiteiten enthousiast begeleid.

Ton Sanders schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes

Linda schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...

Liv schreef:

11-01-2024

Ik stem voor Noordkade uitjes

Tygo Krijtenburg schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een hele fijne en authentieke omgeving is!

Anoniem schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... het super leuk is voor mijn vriendin Eloïse Sanders

Eloïse schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... ik daar een super leuke tijd heb gehad

Daphne schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes!

Bram schreef:

11-01-2024

Ik stem op noordkade uitjes. Leuke mooie plek met variërende activiteiten

Remco van der Burgt schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat het de leukste en uitdagendste uitjes heeft op een vette locactie!

Rob van der sanden schreef:

11-01-2024

Noordkade uitjes 4 omdat het gegarandeerd altijd een geslaagde dag is

Renee schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... het een plek is waar je even kunt ontsnappen uit de drukke samenleving

Dinand schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ze een gevarieerd aanbod aan activiteiten hebben met elk hun eigen (goed uitgewerkte) thema!

Eloïse Sanders schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade uitjes

Iris Verhoeven schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes!

Roel schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... we daar een leuk uitje hebben gehad. Mooie locatie en prachtige escaperoom.

Ingrid schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat we daar het afgelopen jaar meerdere malen zijn geweest. Elke keer enthousiast ontvangen werden door bevlogen medewerkers en vrijwilligers, leuke thema dagen/weekenden en elke keer een top dag gehad met onze peuter.

Fleur Emons schreef:

11-01-2024

Het een heerlijk zwembad is, met goede voorzieningen en goede hygiëne.

Randy schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ... zij ontzettend leuke activiteiten aanbieden waaronder sinds kort Formule 1 Sim racen op 20 levensechte simulators!!

Kirsten schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ...

Leo Vos schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...het een heel mooie, gezellige en leerzame plek is met leuke dingen om te doen en met heel veel gemotiveerde en enthousiaste medewerkers.

Saskia schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ...dit is echt leuk uitje is naar de vroegere tijd!!
Mooi park, vriendelijke medewerkers echt heel leuk!

Sarah schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het leuk en leerzaam is. Met de museumkaart je er gratis heen en er zijn veel gezinnen waaronder die van mij elke week gaan om even rond te hangen. Er zijn veel vrijwilligers die alles voor je met geur en kleur uitleggen

M. de Vries schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat het een heerlijk buitenmuseum is waar je lekker veel kan doen en beleven, en tegelijk ook vanalles te weten komt over het leven van vroeger.

Anne Dortmans schreef:

11-01-2024

Ik stem op Toverland omdat ... dit de gezelligste dagjes uit zijn met de hele familie, voor iedereen.

Sandra schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ... geschiedenis beleven veel leuker is dan erover lezen.

Sidney van Nunen schreef:

11-01-2024

Ik stem op Bubbel Jungle omdat super leuk dagje uit gehad met de kids!!!

Tjitze Oosterling schreef:

11-01-2024

Geweldige ervaring!

Nienke Sweelssen schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat ze daar een geweldig educatief en speels aanbod hebben.

Duncan schreef:

11-01-2024

Ik stem op Toverland omdat het een heel leuk attractiepark is dat de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Duncan schreef:

11-01-2024

Ik stem op preHistorisch Dorp omdat dit openluchtmuseum een superleuke interactieve ervaring biedt voor klein en groot. De historische bewoners nemen je mee op een kijk-, leer- en doe-reis van de tijd van jagers en verzamelaars via de Romeinen tot aan de late Middeleeuwen. Gaaf toch!

Jet schreef:

11-01-2024

Ik stem op Noordkade Uitjes omdat ik er twee hele leuke, uitdagende escape rooms heb gespeeld. De escape rooms zien er erg mooi uit en zijn goed bedacht en uitgewerkt.

Cathalijne Bultena schreef:

10-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ... het het leukste zwembad in de regio is! En ze heel hard met nieuwe ontwikkelingen bezig zijn om het de gast zo fijn mogelijk te laten hebben.

N. schreef:

10-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ...

linda schreef:

10-01-2024

Ik stem op Zwembad de Fakkel omdat ... Fijn zwembad wat de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt.

Esther schreef:

08-01-2024

Ik stem op Thermae 2000 omdat ...

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.