Restaurant Humphrey's Den Haag

(2/5)  1 recensies

Wilt u gezellig uit eten in Den Haag dan is Humphrey's Restaurant Den Haag echt iets voor u en uw gezelschap. In de schaduw van Paleis Noordeinde vindt u aan de Molenstraat 8-10 de hofstadvestiging van Humphrey’s Restaurants. Een mix van modern met antiek en de prachtige kroonluchters geven het geheel een “koninklijk” tintje. Deze eetgelegenheid in het centrum van Den Haag is uitermate geschikt voor een romantisch diner voor 2 of een groter gezelschap.

 

Het keuzemenu bestaat uit drie gangen en u hebt keus uit meerdere gerechten per gang. Het maakt niet uit welke combinatie u maakt, u betaalt slechts één prijs. Natuurlijk is er bij het samenstellen van de keuzemenu's ook gedacht aan de vegetariërs en de kinderen. Zo kunnen de restaurants iedereen een lekkere maaltijd aanbieden.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zondag t/m donderdag 17:00 tot 22:00 uur

Vrijdag en Zaterdag 17:00 tot 22:30 uur

 


1 Recensies over Restaurant Humphrey's Den Haag

(Pagina 1 van 1)

 

P.Zee   -   12-12-2013

12-12-2013

Wij bezochten humphreys op 9 december j.l. wat wij al zo'n 20 jaar af en toe eerder deden bij verschillende vestigingen, maar de afgelopen twee jaar niet meer. Helaas moesten wij konstateren dat de eerder geconstateerde dalende lijn zich voortgezet heeft. De keuze uit zeer veel gerechten in tegenstelling tot de beperkte keuze, jaren geleden, heeft de zaak geen goed gedaan. Echt culinaire prestaties waren nooit te verwachten, maar de gerechten blijken nu afgezakt naar een "van der valk"- niveau en opzet: wij bestelden onder meer gebakken kabeljauw dat niet simpeler had kunnen worden opgediend en de te ver doorgebrade hertenbiefstuk met smakeloos hertenstoofvlees was gortdroog, zonder enige saus en met ver doorgekookte rode kool en smaakloze purée. Gerechten werden geserveerd met een grote schaal appelmoes, een schaal met een fantasieloze sla en dikke, zachte lauwe frieten (van der Valk heeft dan nog warme groenten en niet een doorgekookt, smaakloos prutje op het bord). De aubergine met ui, paprika, tomaat en geitenkaas was zonder enig raffinement of verrassende smaak, de gerookte zalm was van prima kwaliteit, de nagerechten (clafoutis met kersen en vruchtensorbet met amarettikoekjes) waren van "supermarktniveau". Je zou je thuis bij een door-de-weekse maaltijd, zeker wat betreft het hoofdgerecht, schamen voor een dergelijke slechte kwaliteit. Een aantal jaren geleden was de kwaliteit beter, ook eenvoudig en niet culinair, maar smakelijker en overigens ook voor een lagere prijs, die inmiddels is opgeklommen naar 25 euro per menu, een prijs die tegenwoordig helemaal niet meer zo bijzonder is. Wellicht wordt de kwaliteit beter door zoals voorheen slechts drie gerechten per gang als keuze aan te bieden en daar wat meer werk van te maken. Ook de organisatie was lachwekkend slecht: liefst 5x (!) werd ons met tussenpauze's van één tot twee minuten gevraagd of we al een keuze hadden gemaakt terwijl we nog (veel te lang) zaten te wachten op de bestelde aperitief. Tijdens chet eten werd ons 5 of 6 keer gevraagd "of het smaakte", overdreven, maar daar konden de vriendelijke meisjes die bedienden niets aan doen, de coördinatie was niet goed. De inrichting zou misschien wat aangepast moeten worden aan deze tijd, maar dat is een kwestie van smaak. Aan de verlichting, tafels en stoelen mankeert verder niets, waardoor het mogelijk is een tafelkleed achterwege te laten en als compensatie te volstaan met een linnen servet. Humphreys mag van geluk spreken dat veel Nederlanders weinig kieskeurig zijn en vooral van veel eten houden, daarvan is zeker sprake. De fijnproever moeten wij echter een bezoek afraden.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Restaurant Humphrey's Den Haag?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Restaurant Humphrey's Den Haag te melden