Cool Event Scheveningen

(3/5)  1 recensies

Dit evenement is te bezoeken van:
09-11-2019 tot 26-01-2020

 

Scheveningen is omgetoverd tot winterparadijs in de kerstvakantie. Volop leuke activiteiten zoals schaatsen en een ijssculpturen expositiel in combinatie met de altijd gezellige pier en het strand maakt het Cool Event het kerst uitje om te bezoeken deze winter.

 

Schaatsbaan Kurhausplein

Het is alweer bijna zo ver! Van 9 november t/m 26 januari kan er weer geschaatst worden op onze overdekte ijsbaan op het Kurhausplein van maar liefst 600m2. Dus haal je schaatsen uit het vet (of huur schaatsen bij ons ;-) en kom gezellig naar het Kurhausplein! De verwarmde terrassen van de restaurants rondom het plein bieden de perfecte plek om even bij te komen en te genieten van winterse hapjes en drankjes. Let op! Handschoenen zijn verplicht op de schaatsbaan.

 

IJssculpturen expositie

Vanaf zaterdag 7 december t/m zondag 12 januari kun je in de 500 mē grote gekoelde tent prachtige ijsbeelden komen bekijken. Het thema houden we nog eventjes geheim, maar het belooft weer een prachtige, interactieve tentoonstelling te worden. Je vindt de ijsbeelden in de grote gekoelde tent op het strand van Scheveningen naast De Pier. Tip: Kleed je warm aan, want binnen is het -15 graden!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Schaatsbaan t/m 26 januari

Maandag t/m zondag 10:00 tot 22:00 uur

 

IJssculpturen expositie t/m 12 januari

Maandag t/m zondag 10:00 tot 19:00 uur

Tijdens de Kerstvakantie 10:00 tot 20:00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Dagkaart schaatsen €5,-

Schaatshuur €5,-

 

IJssculpturen expositie

Volwassenen €10,-

Kinderen 4 t/m 11 jaar €5,-

Family ticket 4 personen €25,00

Groepsticket 10 personen €70,00

Kinderen t/m 3 jaar gratis

 


1 Recensies over Cool Event Scheveningen

(Pagina 1 van 1)

 

"Voor niets gekomen"

Wouter   -   20-12-2018

20-12-2018

"Voor niets gekomen"

Vlak voor de kerstvakantie waren wij speciaal voor het Cool Event een dagje naar Scheveningen gekomen. Bios, roetsjen, schaatsen en lekker de kerst sfeer proeven, dachten we. De kinderen hadden veruit het meeste zin in de roetsjbaan maar deze was dus dicht. Ondanks dat ze op hun eigen website zeggen dat die open zou zijn. Verder was er ook zeer weinig kerst thema op de pier dus het sfeertje was er niet helemaal. Maar mogelijk dat dit met de kerstvakantie er wel is. Schaatsen was gelukkig wel open maar voor 10 euro pp (inclusief schaatshuur) vond ik dat erg duur. Al met al hebben we met de bios, het schaatsen en parkeren een duur maar toch wel gezellig dagje gehad.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Cool Event Scheveningen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

14 Tips voor een dagje uit in de Kerstvakantie

Het is Kerstvakantie! Dat betekent een hoop gezellige dagen, maar ook twee weken lang vrij zijn, als dat maar geen vervelen wordt... Met onze tips gaan jij en de kinderen zich geen seconde vervelen!

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Cool Event Scheveningen te melden