O'Learys Mall of the Netherlands

O'Learys is een informeel evenementenrestaurant in de stijl van een Bostoniaanse buurtbar. Ze bieden klanten een complete ervaring, met een combinatie van sport, Amerikaans eten, een goed gedefinieerde omgeving en een vriendelijke sfeer met muziek en andere vormen van entertainment. Ze hebben onder andere activiteiten als bowlen, de gamezone, shuffleboard, karaoke en Jeu de Boules.


(Hyper)Bowling

Bij O'Learys is het ook mogelijk om te gaan bowlen. Je kan hierbij kiezen voor normaal bowlen of hyperbowling. Hyperbowling is een compleet nieuwe manier van bowlen. Je speelt op een echte bowlingbaan en waant je tegelijk in een videogame. Raak de kleurrijke bewegende targets langs de baan om je score te verhogen! De targets veranderen, de niveaus veranderen en met één enkele bal veranderen de winnaars! Hyperbowling is razend spannend en wat actiever dan classic bowlen.


De bowlingbanen


Shuffleboard

Niet veel van jullie zullen dit fenomeen al kennen, maar het is een onwijs leuk spel om met elkaar te spelen! Het unieke Amerikaanse spel bestaat uit een grote gladde tafel waar tot vier spelers met een metalen puk over schuiven en zo veel mogelijk punten proberen te verdienen. Win jij, of gooit de laatste speler jou er nog af?


Speel een potje shuffleboard


Gamezone

De gamezone is dé perfecte plek om je vrienden, familie of collega's uit te dagen met deze echte FUN arcade games! Wie wint er met basketball, Mario Kart, 4 op een rij of? Check het snel!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m donderdag van 12:00 tot 23:00 uur

Vrijdag en zaterdag van 12:00 tot 1:00 uur

Zondag van 11:00 tot 23:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Bowlen

Maandag t/m donderdag €35,00 per baan per uur

Vrijdag t/m zondag €40,00 per baan per uur


Shuffleboard

Maandag t/m donderdag €15,00 per uur

Vrijdag t/m zondag €20,00 per uur


Jeu de Boules

45 minuten €15,00 p.p.

90 minuten €25,00 p.p.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over O'Learys Mall of the Netherlands

Hoeveel sterren geef jij O'Learys Mall of the Netherlands?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van O'Learys Mall of the Netherlands te melden