Avonturia

(3.6/5)  8 recensies

Ga op ontdekking door de grotten van Avonturion, de mini-zoo van Avonturia. Sta oog in oog met stokstaartjes, fennekvosjes, witoorpenseelaapjes en nog veel meer. Leer van alles over de dieren tijdens de educatieve speurtocht, speel in de haven van Bombay of leg je oor te luisteren in het Haagse Rattenriool. In de Goudzoekvijver kun je op zoek naar pyriet, edelsteentjes en geluksmuntjes. Wat je vindt mag je houden!!!!

 Meer dan een jaar geleden werd hier een heel bijzondere ontdekking gedaan. Tijdens de bouw van Avonturia werd een oeroude versteende boom gevonden. Het leek er op dat deze reuzeboom door zijn enorme gewicht door de grond was gezakt en zo in de grot terecht is gekomen. Hoe en wanneer dit is gebeurd weet niemand precies, ook niet hoe oud de boom werkelijk is. Toen onderzoekers een antwoord op deze vragen zochten vonden ze iets wat nog wonderlijker was dan de vondst van de oude boom. Ze ontdekten een klein vrolijk volkje wat verscholen tussen de boomwortels leefde. Kom eens langs en ontdek het zelf.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 tot 18:00 uur.

Zaterdag 09:00 tot 17:00 uur.

Zondag 12:00 tot 17:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Avonturion €4,95 

De lavabollentocht €5,95

Goudzoeken vanaf €2,95

De sporenspeurtocht €1,95

 


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


8 Recensies over Avonturia

(Pagina 1 van 1)

 

"Geschokt ben ik! "

Marga   -   15-03-2023

15-03-2023

Reageer op deze review

"Geschokt ben ik! "

Ik zal hier nooit meer komen. Ik kwam om dieetvoer voor mijn kat te kopen. Het was enorm lastig om bij de katten afdeling te komen. Maar dat is nog niet het ergste. Ik zag 1 ara. 1 ara, leuk voor de ara. Dit is een groepsdier. Ik zag flamingo, s. Hoe erg om binnen te vertoeven met gillende kinderen om je heen. De rest heb ik maar niet eens bekeken. Ik werd er onpasselijk van. Dat dit zomaar toegestaan is! Walchelijk!

Lees verder  


"Minder prettig in Corona tijd"

Debby   -   06-09-2021

06-09-2021

Reageer op deze review

"Minder prettig in Corona tijd"

Het blijft mijn favoriete dierenwinkel in de buurt en in het begin van de Coronatijd werd alles goed geregeld. Nu is het echter zo dat je wel een mandje of een karretje moet hebben, maar daar wordt niet meer op toegezien. Daardoor had je op veel plekken geen ruimte om te lopen. Dit doordat de paden niet heel breed zijn en je al snel dicht langs elkaar heen moet lopen. Verder nog steeds een top winkel

Lees verder  


"Zijn leuk totdat je hun geld gaat kosten. "

B   -   23-03-2019

23-03-2019

Reageer op deze review

"Zijn leuk totdat je hun geld gaat kosten. "

De webshop speelt met je en probeert je voor de gek te houden door te zeggen dat kapot geleverde producten perse opnieuw gekocht moeten worden. En als ie het terug stuurt krijg je geen geld terug. Nooit meer voor mij.

Lees verder  


"Favoriete dierenwinkel / dierentuin in de buurt"

John   -   23-10-2017

23-10-2017

Reageer op deze review

"Favoriete dierenwinkel / dierentuin in de buurt"

Met grote regelmaat brengen wij een bezoek aan Avonturia. Soms om lekker te spelen, alle dieren te bekijken, goud te zoeken en de dierentuin route te lopen. Maar ook vaak genoeg om alle diertjes in de winkel te bekijken, wat te kopen en genieten van een tussendoortje (bv koffie en taart) in het restaurant. Altijd is het een leuk en gezellig uitje. Aanrader dus!

Lees verder  


"anrader"

areti   -   11-06-2017

11-06-2017

Reageer op deze review

"anrader"

je moet niet bang zijn voor lose vogels


Frances   -   25-02-2015

25-02-2015

Reageer op deze review

Avonturia is bijzonder. Het is een dierenwinkel met bijzondere dieren zoals uilen, beverratten, reptielen (slangen, hagedissen), schildpadden, vogels, vissen en spinnen etc. Het is een belevenis om daar te lopen. Maar je kunt er ook veel activiteiten doen. Het restaurant en de winkel zijn leuk. Ik ga er elk jaar een paar keer met de kids naar toe. Succes verzekerd!

Lees verder  


Peter   -   06-08-2014

06-08-2014

Reageer op deze review

Avonturia is een grote Dierenwinkel die van alle markten thuis is. Met name de afdeling reptielen vinden wij erg leuk om te zien. Bovenop de dierenwinkel is er bij Avonturia een soort kleine dierentuin route die je zeker een uur bezig houdt, goud zoeken (leuk voor de kleintjes) en een sfeervol restaurant waar je lekker en gezellig kunt lunchen. Avonturia is voor ons een vaakbezocht uitje. Voor weinig geld hebben we toch al snel uren plezier!

Lees verder  


Debby   -   28-03-2014

28-03-2014

Reageer op deze review

Het lijkt een hele grote dierenwinkel. Dat is ook wel zo, maar het is ook een leuk uitje. Wij gingen ernaartoe om cavia's te kopen, maar zijn daar een hele middag zoet geweest. We hebben veel verschillende diertjes gezien en ze hadden ook een grot waar je een leuke speurtocht kon doen en ook daar hadden ze leuke dieren zitten. Bij een dino mocht ze zoeken naar gekleurde steentjes. Dus zo ben je een middagje lekker bezig. Ook hebben we daar lekker gegeten. En waar we voor kwamen hebben we ook gevonden!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Avonturia?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

Top 30 Populairste Dagjes uit van 2022

De wedstrijd van de meest Populaire Uitjes 2022 is ten einde gekomen en wat is er volop gestemd dit jaar! Een aantal weken zijn verstreken en er is een winnaar uitgekomen.

Lees verder...

 

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Avonturia te melden