RCN Toppershoedje

Voor de ultieme strandvakantie moet je op RCN Toppershoedje zijn. Het breedste strand van ons land ligt hier aan je voeten. Het staat al jaren in de top tien van schoonste Nederlandse stranden. Het knusse vakantiepark geeft jouw vakantie een gemoedelijke sfeer en biedt nog veel meer dan ruimte en rust aan de Zuid-Hollandse kust!


Op RCN Toppershoedje word je ’s morgens wakker met een heerlijk zacht zeebriesje. Vanuit je tent of caravan ben je zo bij de croissanterie voor een waardig vakantieontbijt. Daarna kun je de veelzijdige natuur verkennen tijdens een mooie wandeling of een fietstocht. Of je begeeft je naar het strand voor een actieve dag op het water.



Na zo’n heerlijke dag kom je terug op een fijne kampeerplaats. De plaatsen op het park zijn ruim, met voldoende plek om lekker buiten te zitten of te spelen. Op een aantal kampeervelden zijn zelfs speeltoestellen aanwezig. Veel van de plaatsen zijn lekker zonnig, maar er zijn ook genoeg plaatsen met wat meer beschutting van bomen of struiken. Er is altijd een mooie plek die bij jou en je gezelschap past. De plaatsen zijn allemaal voorzien van elektra.


Faciliteiten

  • Supermarkt
  • Strand- en watersport
  • Fietsverhuur
  • Wifi
  • Tafeltennis
  • Brasserie

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over RCN Toppershoedje

Hoeveel sterren geef jij RCN Toppershoedje?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van RCN Toppershoedje te melden