Plaswijckpark

(3.9/5)  7 recensies

Ben jij al eens in plaswijckpark geweest? Je verveelt je er geen minuut. Ontdekken of je op een aap lijkt in de apenspeeltuin. Op je hardst door de verkeerstuin scheuren. Of je een echte zeeman voelen in de havenspeeltuin. Het kan allemaal in plaswijckpark. Op de plattegrond zie je wat er allemaal te doen is. Maar je kunt beter langskomen om het zelf te ontdekken!

 

Openingstijden

Openingstijden zomer

Dagelijks van 10:00 tot 19:00 uur

 

Openingstijden winter

Dagelijks van 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Tot 1 jaar gratis

Kinderen en volwassenen €14,95


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


7 Recensies over Plaswijckpark

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk divers park!"

Debby   -   01-08-2023

01-08-2023

Trust Score:

Reageer op deze review

"Leuk divers park!"

Vandaag met de Bso kinderen naar dit park geweest. We hebben zeker een kwart nog niet gezien en het water gedeelte hebben we overgeslagen vanwege het mindere weer. Hetgeen wat we gezien hebben vonden de kinderen ontzettend leuk en ze zijn moe maar voldaan naar huis gegaan. De binnenspeeltuin was wel het hoogtepunt.

Lees verder  


"Rotterdamse pret"

Bianca   -   22-12-2021

22-12-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Rotterdamse pret"

Heerlijk overzichtelijk familiepark met veel groen. De kinderen konden lekker spelen en hun fantasie de vrijeloop laten gaan. Was zelfs even jaloers toen de kinderen weg sjeesde in de verkeerstuin!:)

Lees verder  


"Nooit meer"

Petra   -   31-05-2017

31-05-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Nooit meer"

Speeltuin erg gericht op zeer jonge kinderen. Erg veel water zonder omheining. De paar attracties die er zijn vereisen een lengte van 125 cm.


Debby   -   31-08-2016

31-08-2016

Trust Score:

Reageer op deze review

Dit jaar al 2 keer langs geweest bij plaswijckpark. Met het schoolreisje van mijn dochter en later nog eens met het gezin. We hebben ons goed vermaakt. Ik vond het het leukst bij de kinderboerderij en het waterpark. De kinderboerderij omdat de kalfjes en varkentjes gewoon loslopen en het waterpark omdat de kinderen heerlijk konden spetteren en spatteren! Een leuk park en volgend jaar zeker weer een optie om naartoe te gaan !

Lees verder  


Hans   -   27-06-2013

27-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Op 1 van de weinige mooie dagen tot nu toe dit jaar heb ik hier een dag heerlijk rondgelopen met mijn twee kinderen. Het was zelfs zo lekker warm dat we ook lekker konden afkoelen in het waterpret gedeelte. Wat erg leuk is, is dat er van alles te doen is. Zo is het een kleine dierentuin, attractiepark, (binnen)speeltuin en wandeltuin. Kortom erg leuk!

Lees verder  


Scouting Franciscus Lodewijkgroep   -   02-06-2013

02-06-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

1 juni 2013 zijn wij met 14 bevers (4-7 jarige kinderen) van onze scoutinggroep als uitje naar Plaswijckpark gegaan. De kinderen hebben een hele leuke dag gehad en we hadden nog lekker weer ook! Veel verschillende attributen om op te spelen en te klimmen en een goede afwisseling tussen druk spelen en dieren kijken. Alleen de entreeprijs was helaas wat omhoog gegaan. Gelukkig kregen we wat groepskorting na een vriendelijk antwoord op mijn e-mail :-) Volgend jaar weer!

Lees verder  


Debby   -   15-10-2012

15-10-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij zijn een paar weken geleden naar dit park geweest. Ik vind het een leuk park met veel afwisseling. Je hebt er een gedeelte met dieren, een waterspeelpark en diverse speeltuinen. Het zag er goed verzorgd uit en we hebben een hele dag kunnen vullen. De kinderen hebben zich heel erg vermaakt en we zullen zeker nog eens terug gaan.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Plaswijckpark?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Review: Plaswijckpark unieke speel- en dierentuin in Rotterdam

Review: Plaswijckpark unieke speel- en dierentuin in Rotterdam

Plaswijckpark is niet een buitenspeeltuin, ook niet een binnenspeeltuin en ook geen dierentuin of waterpretpark. Nee het is het allemaal in èèn. Maar wat doet dit met de kwaliteit?

Lees verder...

 

Bij Plaswijckpark Rotterdam nu ook een binnenspeeltuin

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Plaswijckpark te melden