Recensies Plaswijckpark

Gemiddelde

3.9 van 5 sterren / 7 recensies
Pagina 1 van 2

Debby schreef:

01-08-2023

"Leuk divers park!"

Vandaag met de Bso kinderen naar dit park geweest. We hebben zeker een kwart nog niet gezien en het water gedeelte hebben we overgeslagen vanwege het mindere weer.
Hetgeen wat we gezien hebben vonden de kinderen ontzettend leuk en ze zijn moe maar voldaan naar huis gegaan.
De binnenspeeltuin was wel het hoogtepunt.


Bianca schreef:

22-12-2021

"Rotterdamse pret"

Heerlijk overzichtelijk familiepark met veel groen. De kinderen konden lekker spelen en hun fantasie de vrijeloop laten gaan. Was zelfs even jaloers toen de kinderen weg sjeesde in de verkeerstuin!:)


Petra schreef:

31-05-2017

"Nooit meer"

Speeltuin erg gericht op zeer jonge kinderen. Erg veel water zonder omheining. De paar attracties die er zijn vereisen een lengte van 125 cm.


Debby schreef:

31-08-2016

Dit jaar al 2 keer langs geweest bij plaswijckpark. Met het schoolreisje van mijn dochter en later nog eens met het gezin.
We hebben ons goed vermaakt. Ik vond het het leukst bij de kinderboerderij en het waterpark. De kinderboerderij omdat de kalfjes en varkentjes gewoon loslopen en het waterpark omdat de kinderen heerlijk konden spetteren en spatteren!
Een leuk park en volgend jaar zeker weer een optie om naartoe te gaan !


Hans schreef:

27-06-2013

Op 1 van de weinige mooie dagen tot nu toe dit jaar heb ik hier een dag heerlijk rondgelopen met mijn twee kinderen. Het was zelfs zo lekker warm dat we ook lekker konden afkoelen in het waterpret gedeelte.

Wat erg leuk is, is dat er van alles te doen is.
Zo is het een kleine dierentuin, attractiepark, (binnen)speeltuin en wandeltuin.

Kortom erg leuk!


Scouting Franciscus Lodewijkgroep schreef:

02-06-2013

1 juni 2013 zijn wij met 14 bevers (4-7 jarige kinderen) van onze scoutinggroep als uitje naar Plaswijckpark gegaan. De kinderen hebben een hele leuke dag gehad en we hadden nog lekker weer ook! Veel verschillende attributen om op te spelen en te klimmen en een goede afwisseling tussen druk spelen en dieren kijken. Alleen de entreeprijs was helaas wat omhoog gegaan. Gelukkig kregen we wat groepskorting na een vriendelijk antwoord op mijn e-mail :-)
Volgend jaar weer!


Volgende pagina  

  Terug naar Plaswijckpark


Klik hier om onjuiste gegevens van Plaswijckpark te melden