Vakantiepark De Klepperstee

Ervaar een onvergetelijke vakantie bij Vakantiepark De Klepperstee in Ouddorp aan Zee. Deze bestemming voelt als een tweede thuis voor jou! Hier vind je de prachtigste stranden van Nederland, geniet je van overvloedige zonuren, verken je gevarieerde natuurgebieden, en ben je binnen enkele minuten rijden bij de Brouwersdam en het Grevelingenmeer. Of je nu wilt overnachten in comfortabele accommodaties of de voorkeur geeft aan kamperen op de camping in Ouddorp, hier ervaar je ware vrijheid!


Meisje gaat van de glijbaan


Vakantiepark De Klepperstee is al meer dan vijftig jaar een bruisend familiebedrijf, gelegen verscholen achter de duinen van Ouddorp aan Zee. Het park beslaat ruim dertig hectare groen en biedt kampeerplaatsen voor tenten, caravans, campers, en vouwwagens, evenals een bungalow- en camperpark. De faciliteiten omvatten een gezellige bistro, een overdekte speeltuin en een natuurlijke zwemvijver.


Op slechts een steenworp afstand van het park vind je Ouddorp Duin, een strandplein met charmante winkels, een theater en uitstekende restaurants. Nog een paar stappen verder en je staat op het strand, klaar om een verfrissende duik te nemen in de Noordzee. De komende jaren werken ze hard om de vakantie-ervaring nog groener en natuurlijker te maken. Ze geven de unieke natuurlijke omgeving hier nog meer ruimte. Op het park zullen ook nieuwe accommodaties beschikbaar komen, vergelijkbaar met tiny houses.


Faciliteiten

  • Speelvoorzieningen
  • Binnenspeeltuin
  • Bistro
  • Natuurlijke zwemvijver
  • Sauna
  • Animatie

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark De Klepperstee

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark De Klepperstee?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark De Klepperstee te melden