Valentijnsdag: 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Op 14 februari is het Valentijnsdag de dag om je geliefde te verrassen met een romantisch uitje. Maar ook op elke andere dag van het jaar kun je hem of haar natuurlijk verrassen.

 

Romantisch uitjes - Tips voor een romantisch dagje uit

 

Over de grachten

Maak samen een rondvaart door bijvoorbeeld de Amsterdamse grachten of elke andere willekeurige plaats. Je krijgt met een rondvaart een prachtige indruk van de geschiedenis van de stad. Je hoeft niet zelf te sturen en zo heb je, heel romantisch alle aandacht voor elkaar. Een rondvaart is heel leuk te combineren met je favoriete museum of zelfs met Dierentuin Artis.

 

Maak een romantische rondvaart

 

Zoek je iets uniekers? Wat dacht je dan van een rondvaart in een bus! Je begint dit avontuur op wielen en rijdt even later zo het water in en varend verder te gaan.

 

Video: begin je rondvaart op wielen en eindig in het water

 

Vergeet alle zorgen

Een hele dag nergens aan hoeven denken en jezelf en je geliefde volledig laten verwennen. Hier zijn wellness centra in gespecialiseerd. Zij zetten alles op alles om jou en je partner te voorzien van een romantische en ontspannend uitje. Met een heerlijke verwen dag inclusief massage, sauna en lekker eten kunnen jullie er voorlopig weer tegenaan.

 

Bekijk ook: Wellness centra bij jou in de buurt

 

Compleet ontspannen en tot rust komen met een dagje Wellness

 

Grote en kleine schermen

Natuurlijk kun je gezellig samen met een bak popcorn een film kijken in jullie favoriete bioscoop of thuis samen op de bank. Maar wil je jouw geliefde echt verrassen zijn er ook originelere ideeën. Wat dacht je van een film kijken op een koepelscherm zo groot als een half voetbalveld, een film bekijken alsof je vanuit de ruimte neerkijkt op de wereld of een hele bioscoopzaal alleen voor jullie twee. Is dat niet romantisch?


Bekijk ook: Film kijken met korting


Romantisch in je eigen bioscoop een film kijken

 

In de wolken

Hebben jij en je partner geen last van hoogtevrees dan is het enorm romantisch om een dagje te gaan vliegen met een luchtballon. Hoog door de wolken kijken jij en je geliefde naar hoe klein de wereld vanuit de wolken eigenlijk is. Je hoeft nooit ver te rijden, er zijn opstapplekken verspreid over heel Nederland

 

Maak een romantische ballonvaart hoog in de wolken

 

Wat stop jij nu in je mond?

Als je echt optimaal wilt genieten van eten en je smaakpupillen een smaakbeleving wilt geven die ze nog niet eerder ervaren hebben, dan eet je in het donker. Dat is spannend en leuk. Bij Ctaste kun je heerlijk brunchen of dineren voor twee in het donker.

 

Dineren in het donker bij Ctaste

 

Eikels

Op een prachtige dag loop je samen hand in hand, je ademt frisse lucht in en geniet van de prachtige natuur. Zie je dit ook wel zitten? Maak dan samen een boswandeling. Neem wat lekkers mee en ga op een prachtig plekje samen picknicken.

 

Genieten van een romantische boswandeling

 

Wintersport in Nederland

Samen schaatsen, skien of snowboarden daar hoef je echt niet helemaal voor naar Oostenrijk. Dat kan ook gewoon in Nederland. Hand in hand over de schaatsbaan of naar beneden van de indoor pistes. Nadat je lekker uitgeput bent geniet je van een warme kop chocomel en een warm broodje.

 

Bekijk ook: Alle wintersport uitjes bij jou in de buurt

 

Wintersporten in Nederland met je geleifde

 

Op grote hoogte

Laat je liefde stijgen tot grote hoogtes. De Euromast is daarvoor een uitstekende plek. Eenmaal boven gekomen heb je uitzicht over heel Rotterdam, dat ziet er echt prachtig uit. En om je liefje nu echt te verrassen ga je daar met prachtig uitzicht lunchen of dineren. In het donker is Rotterdam prachtig verlicht.

 

Bekijk ook: Euromast korting

 

Uitzicht over prachtig verlicht RotterdamRomantisch dineren in de Euromast

 

Geweldig eten

Heerlijk samen dineren in jullie favoriete restaurant, dat is romantisch. Maar wil je iets speciaals doen, ga dan eens samen naar een restaurant met een Michelin ster zoals Kaatje bij de Sluis of de Karpendonkse Hoeve. Dat is een unieke smaakbeleving die meegemaakt moet hebben.

 

Heerlijk diner bij Kaatje aan de Sluis

 

Slaap lekker

Om jullie romantische dag heerlijk af te sluiten neem je een overnachting in een luxe hotel. Moe en voldaan van de romantische dag die je hebt gehad val je samen arm in arm lekker in slaap terwijl alles voor jullie geregeld is. De volgende ochtend sluit je af met een ontbijt. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn.

 

Bekijk ook: Overnachten al vanaf 25 euro

 

Overnachten in een hotel met ontbijt

 

Heb jij nog een tip voor een romantisch dagje uit? Deel deze dan met ons. Hiermee help je ons en de lezers van dit artikel enorm! Plaats jouw tip in een reactie.
Reacties op "Valentijnsdag: 10 Tips voor een romantisch dagje uit"

Tineke schreef:

04-02-2016

Geweldige tips!!!!
Eerst een bezoekje aan de wellness en daarna dineren in de Euromast lijkt mij het toppunt van romantiek!!!

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.