Euromast

(3/5)  2 recensies

Heeft u de Kop van Zuid of de Veerhaven al eens vanaf 185 meter hoogte gezien? Draai langzaam naar de top op 185m met deze glazen panorama lift. Wie geen hoogtevrees heeft, mag mee! Bij helder weer kun je tot 30km ver van het uitzicht genieten. Bij nacht lijkt het alsof de sterren tot leven komen. De Euroscoop is gedurende de openingstijden van de Euromast vanaf het uitkijkplatform op 112m toegankelijk (onder voorbehoud van weers- en technische omstandigheden) en je betaalt er geen eurocent extra voor.

 

Je kunt o.a. ook bij de Euromast terecht voor abseilen, tokkelen, een Euromast tour en diverse leuke kinder activiteiten.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

April t/m september:

Elke dag vanaf 9.30 uur geopend

 

Oktober t/m maart:

Elke dag vanaf 10.00 uur geopend

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen € 9,50

65+ € 8,50

4 t/m 11 jaar € 6,10

Kids & Speuromaster € 9,30

Kids & Expeditie Euromast € 13,40

 2 Recensies over Euromast

(Pagina 1 van 1)

 

Corrie   -   18-03-2016

18-03-2016

Vandaag met mijn zusjes een dagje Rotterdam gedaan! En natuurlijk mag een bezoek aan de Euromast niet ontbreken. Na de eerste lift kom je bij een soort bioscoopruimte, als de deuren sluiten is het eerst nog donker daarna ga je langzaam omhoog en kom je weer buiten en heb je door de grote ramen een geweldig uitzicht over Rotterdam. Doordat de ruimte langzaam ronddraaid kan je vanuit alle richtingen Rotterdam bekijken.

Lees verder  


Tineke   -   27-01-2014

27-01-2014

Zondag 26 Januari gingen wij met de vrijkaartjes van de vriendenloterij naar de euromast, helaas waren wij niet de enige!!!!!!met de lift waren wij al snel op de etage waar het restaurant was, met de trap of een andere lift kun je dan naar de lift met uitzicht die dan naar het hoogste punt gaat, helaas was er een afschrikwekkende rij met wachtenden, wij besloten in de brasserie onder het genot van een kopje koffie te wachten op een geschikter moment. Na een uurtje was de rij veel korter maar het waxhten op de balustrade met wind en regen was geen pretje, toen het na een half uur nog niet erg was opgeschoten zijn we maar onverrichtte zaken vertrokken. Ik weet niet hoe de drukte is tijdens het zomer seizoen !!!!!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Euromast?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Euromast te melden