Abseilen Euromast

Abseilen en tokkelen van de Euromast!  Op zoek naar de ultieme uitdaging? Verleg je grenzen en beleef de hoogste abseil of de snelste tokkelbaan van Europa! Overwin je angst en geniet van het uitzicht over Rotterdam! Abseilen van de Euromast kan vanaf 16 jaar. Een onvergetelijke ervaring voor een verjaardag, jubileum, afscheid, vrijgezellendag of gewoon voor de kick!

 

Wat is abseilen?

Abseilen is het zelfstandig verticaal afdalen via een (klim)touw. Abseilen van grote hoogte zorgt gegarandeerd voor een onvergetelijke adrenalinekick en is geschikt voor iedereen met een beetje lef! Reserveer via de oranje button rechts!

 

Wat is tokkelen?

Tokkelen is het afdalen aan een diagonaal gespannen lijn; een soort kabelbaan waarbij je met enorme snelheid naar beneden suist. Binnen no time sta je weer met beide benen op de grond. De tokkel van de Euromast is de hoogste en snelste van Europa!

 

Euromast

Heeft u de Kop van Zuid of de Veerhaven al eens vanaf 185 meter hoogte gezien? Draai langzaam naar de top op 185m met deze glazen panorama lift. Wie geen hoogtevrees heeft, mag mee! Lees verder >

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Van mei t/m half oktober kun je elk weekend abseilen, behalve op de laatste zondag van de maand, dan kun je komen tokkelen.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Abseilen van de Euromast kost € 57,50 per persoon per afdaling. Dit bedrag is inclusief de entree voor de Euromast.

 

Tokkelen van de Euromast kost € 57,50 per persoon per afdaling. Dit bedrag is inclusief de entree voor de Euromast

 


0 Recensies over Abseilen Euromast

Hoeveel sterren geef jij Abseilen Euromast?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Abseilen Euromast te melden