Citta Romana

Stel je eens voor: een omgeving van stranden en duinen. Veel groen, natuur en water met volop mogelijkheden voor recreëren. En dan ook nog eens een luxe vakantiehuis, voorzien van alle moderne gemakken. Dat kun je vinden op Resort Città Romana te Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Een vakantiepark op slechts een half uurtje rijden van zowel Zeeland als Rotterdam.




Het resort heeft een perfecte omgeving om er even helemaal tussen uit te zijn en lekker tot rust te komen. Resort Città Romana is een park met veel groen en water. Vanaf het park loop je zo door de duinen in ongeveer 10 minuten naar het strand. Ook de vakantiehuizen zijn ruim opgezet, zo hebben ze vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen en geschakelde huizen. De meeste woningen liggen aan de prachtige vijvers of hebben een ruime tuin. De omgeving van het park biedt tevens veel natuur waardoor de directe omgeving uitnodigt om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Het Haringvliet en de Noordzee zijn het decor wat ook ideaal is voor diverse watersport activiteiten.


De faciliteiten op het park bieden uiteraard ook mogelijkheid voor ontspanning. In het centrumgebouw vind je, naast de lounge en de receptie, een zwembad met kinderbad en sauna en een restaurant. Ontspannen kan ook in de beautysalon of in de massagesalon. Voor vergeten boodschapjes en vers gebakken broodjes en croissants kun je dagelijks terecht in het winkeltje bij de receptie.


Faciliteiten

  • Restaurant
  • Winkeltje
  • Zwembad
  • Sauna
  • Wellness en beauty-behandelingen
  • Fietsen
  • Vissen

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Citta Romana

Hoeveel sterren geef jij Citta Romana?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Citta Romana te melden