Nationaal Park Drents-Friese Wold

Na de Hoge Veluwe is het Drents-Friese Wold het grootste aaneengesloten bosgebied van ons land. Maar dit nationale park is meer dan bos alleen. In het Drents-Friese Wold dwaal je van zandverstuiving naar vennetje, van heide naar moeras. Wandel of fiets door het Drents-Friese Wold en je herkent nog het typische esdorpenlandschap: bolle akkers rond de dorpjes en beekdalen vol bloeiende bloemen.


In het Drents-Friese Wold zijn diverse routes voor wandelaars, fietsers, mountainbikers, ruiters en menners. De fiets- en mtb-routes kun je downloaden. Bij de wandelroutes geven ze aan waar het startpunt is. Vanaf daar kun je zelf de markering volgen. De gemarkeerde wandelroutes staan ook op wandelkaart nr. 8 Drents-Friese Wold, te koop in de webwinkel van Falk. Met deze kaart op zak kun je natuurlijk ook je eigen route uitstippelen.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Nationaal Park Drents-Friese Wold

Hoeveel sterren geef jij Nationaal Park Drents-Friese Wold?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Valentijnsdag: 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Valentijnsdag: 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Op 14 februari is het Valentijnsdag de dag om je geliefde te verrassen met een romantisch uitje. Maar ook op elke andere dag van het jaar kun je hem of haar natuurlijk verrassen.

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Nationaal Park Drents-Friese Wold te melden