De Uithof

(2.9/5)  10 recensies

365 dagen per jaar echte sneeuw op een piste van 211 meter. De Uithof beschikt over maar liefst vier liften: twee sleepliften die naar de top van de piste gaan en twee bandliften voor de kids en beginners. Hierdoor zijn er nauwelijks wachttijden voor de liften, waardoor je alle tijd hebt om je skills te verbeteren.
Daarnaast beschikt De Uithof over drie ijsbanen: de ijshockeyhal en de 400-meterbaan met funrink (open van oktober t/m maart), die je gemakkelijk via de loopbrug kunt bereiken. Voor de jongsten (of oudere beginnelingen) staan in de funrink een aantal schaatshulpjes in de vorm van zeehonden of pinguns.Ook kun je bij De Uithof de G-krachten ervaren en de snelheid op de vernieuwde E-kartcircuit. De baan is geschikt voor beginners, gevorderden, wedstrijdrijders en kinderen. De nieuwe elektrische karts trekken snel op dus er kan uitdagend geraced worden. Een extra voordeel van de elektrische karts is dat deze niet alleen vooruit, maar ook achteruit kunnen, hierdoor hoef je niet meer te wachten op het baanpersoneel.

De Uithof biedt ook verschillende individuele en teambuilding games vol actie. Met de spannende games als Lasergamen en Sumoworstelen beleef je actie en plezier voor jong n oud!De Uithof is goed bereikbaar. Voor de deur van De Uithof kun je gratis parkeren en als je met het openbaar vervoer komt is het slechts 5 minuten lopen vanaf het eindpunt van Tramlijn 4 (De Uithof).

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Sneeuwbaan

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag t/m zaterdag van 11:00 tot 21:00 uur

Zondag van 11:00 tot 18:00 uur


E-kart

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag van 13:00 tot 21:30 uur

Donderdag en vrijdag van 16:00 tot 21:30 uur

Zaterdag van 12:00 tot 21:30 uur

Zondag van 12:00 tot 18:00 uur


Lasergame

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag van 13:00 tot 21:30 uur

Donderdag en vrijdag van 16:00 tot 21:30 uur

Zaterdag van 12:00 tot 21:30 uur

Zondag van 12:00 tot 18:00 uur


Schaatsbaan

Gesloten

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Schaatsen

Entree schaatsbaan 8,50


Skibaan

2 uur 20,00 (exclusief materiaal)


Ski/snowboard materiaal verhuur

Skischoenen (maat 24 t/m 50) 4,00

Snowboardschoenen (maat 30 t/m 49) 4,00

Skis/snowboard 6,00

Helm 1,50

Ski/snowboard jas 7,50

Ski/snowboard broek 7,50

Set jas en broek 12,50


Karten

Vanaf lengte 1,60 meter en 13 jaar

1 heat 15,95

2 heats 27,65

3 heats 37,60


Kinderen vanaf 1.35 meter

1 heat 12,50

2 heat 21,70

3 heats 29,65


Lasergamen

1 missie 9,75

2 missies 18,25

3 missies 25,75

 


10 Recensies over De Uithof

(Pagina 1 van 1)

 

"Het karten was leuk"

Amiera   -   01-06-2021

01-06-2021

"Het karten was leuk"

Het karten was erg leuk en we kregen goede instructies. Ze legde alles goed en duidelijk uit en de medewerkers waren vriendelijk! De karts kunnen nu ook achteruit en dat is ook erg handig voor als je botst. Zeker aan te raden!!

Lees verder  


"Zonde van je centen"

Stefan   -   14-12-2020

14-12-2020

"Zonde van je centen"

Beoordeling in behandeling Wanneer je snowboard of skies wilt slopen is de uithof de beste plek. sneeuw lijkt meer op zand met hier en daar wat kale ijsplekken. De baan-manger (prutser) snapt totaal niet waar hij mee bezig is en laat zien dat hij totaal incapabel is op technisch vlak en dat het aansturen van een ooit zo leuk en gemotiveerd team ook veels te moeilijk is voor hem, man man wat een prutser ben jjj zeg. Het overige personeel is door deze nietsnut totaal ongemotiveerd geworden en stralen geen werkplezier meer uit, De uithof is nooit de beste geweest maar zoals het er nu aan toe gaat is werkelijk om te janken. Het is wachten tot de sneeuwbaan ten onder gaat aan de onkunde van deze nietsnut, en dan heel misschien dat ze dan na een doorstart weer een echte baan-manager kunnen aanstellen die wel weet hoe er om moet gegaan worden met een leuke groep fijne mensen, een indoor sneeuwbaan en klanten,,,,,,,, klanten???? ja STEFAN klanten, de klanten waar jij zo belachelijk en onbeschoft mee omgaat die betalen jou salaris,,,,, sukkel!!!! man man wat een aanfluiting is het nu zeg

Lees verder  


"Super activiteiten"

Wessel   -   06-09-2019

06-09-2019

"Super activiteiten"

De Uithof heet een leuke kartbaan met elektrische karts, waardoor niet de hele zaal naar benzine ruikt. Ook het Airsoften bij Airsoft INC. is erg gaaf. Met een groep 2 uur lang airsoft gespeeld en een top dag gehad.

Lees verder  


"Onvriendelijke personeel "

N   -   06-06-2018

06-06-2018

"Onvriendelijke personeel "

Kassa medewerker zeer onvriendelijk, geen empathie voor gasten, geen oplossend vermogen laconiek. Ik ga nooit meer.


"Leuke middag op de skibaan"

Frank   -   16-10-2017

16-10-2017

"Leuke middag op de skibaan"

Leuke middag gehad op de skibaan van De Uithof. Voor de gevorderde skir is de baan wat saai en kort, maar zeker voor mensen die voor het eerst gaan skin/snowboarden is het een leuke ervaring. Enige minpunt is de kwaliteit van het materiaal. Medewerkers waren verder vriendelijk en het restaurant is ook prima.

Lees verder  


"Het was een grote en goeie kart baan"

Kasper   -   27-07-2017

27-07-2017

"Het was een grote en goeie kart baan"

De karte baan was groot maar wel moeilijker dan vergeleken met andere kart banen. Dus als je voor het eerst gaat karten dan zou ik een andere kart baan aanraden.

Lees verder  


Thomas   -   09-12-2016

09-12-2016

Nee, niet meedenken niet naar een oplossing zoeken niks mogelijk. Succes!


Patrick   -   19-01-2016

19-01-2016

Goed geholpen en prima spullen kunnen huren voor het skin. Sneeuw zag er goed uit en was weer prima om even op de latten te staan voordat we echt op wintersport gaan!

Lees verder  


Carmen   -   16-08-2015

16-08-2015

Afschuwelijk behandeld door een " toezichthouder". Toen mijn elfjarige zoon onwel werd tijdens een eerste maal bumperball, werd er helemaal niet ingegrepen door de toezichthouder. Het werd voor iedereen duidelijk dat er een serieus probleem was met de gezondheid van onze zoon. De andere kinderen legden het spel zelfs stil om te kijken hoe hij eraan toe was. De toezichthouder was echter bezig op zijn mobieltje en alles ontging hem. Mijn echtgenoot is toen zelf het veld opgerend om onze zoon te bevrijden uit de ball, hij was nl inmiddels inelkaar gezakt. Eenmaal bevrijdt was onze zoon er enorm beroerd aan toe, benauwd en op het punt om over te geven. Toen we de toezichthouder aanspraken op de verantwoordelijkheden van zijn functie kregen wij het antwoord, dat hij nooit ingrijpt enkel als de bal vastzit op zijn kop.... Er ontstond een woordenwisseling tijdens welke de toezichthouder op GEEN ENKEL MOMENT heeft geinformeerd naar de gezondheid van onze zoon, of excuses heeft aangeboden voor onoplettendheid. Vervolgens heeft hij ons met onze twee kinderen de achterdeur uitgezet!!! Op mijn vraag met zijn leidinggevende te mogen praten kreeg ik het antwoord dat hij meneer delarosa de baas van de hele Uithof was.... Ik ben zelden zo slecht behandeld in een etablissement, een schande en zeer traumatisch voor onze kinderen. Het was ook nog de 9 e verjaardag van onze dochter, die in tranen de Uithof verliet onder de meedogenloze blik van meneer delarosa .....

Lees verder  


piet   -   29-06-2013

29-06-2013

Recent naar de uithof geweest om daar te lasergamen, bungeesoccer te spelen, en sumoworstelen. Bij alle drie deze games rare dingen tegen gekomen. Overall geen aanrader...Ik zet ze op een rijtje: - De ruimte waar de drie games plaatsvonden zijn snikheet, worden niet geventileerd. Ik schat dat het minstens 15 graden verschil moet zijn met de buitentemperatuur. Onze groep was helemaal doorgezweten. - De vloer bij het lasergamen is net zo glad als de ijsbaan. Het is gewoon ronduit gevaarlijk. - De pakken van het sumoworstelen sluiten niet meer goed, waardoor ze steeds afzakken en niet goed zitten. Aan het einde van het spel bleek dat er veiligheidshelmen beschikbaar waren, heeft het personeel ons niks over gezegd. - Tijdens het bungeesoccer ging onze bal kapot, dat was niet verwonderlijk want het was een volleybal, en die houdt het niet lang bij voetballen. Het personeel deed voorkomen alsof het onze schuld was en wij te druk speelden. - Met veiligheid in het algemeen is het naar mijn idee slecht gesteld in de uithof. In de ruimte van het sumoworstelen stond een electriciteitskast open (omdat de tape waarmee hij was dichtgeplakt had losgelaten). In een andere spelruimte stond een bewegende klimwand, iemand uit onze groep kwam daartussen te zitten met zijn hand: vervolgens werkte de noodstop niet...In het restaurant ligt de bovenste trede van een trap los: als je daarop gaat staan kantelt die balk naar voren, iemand van ons verloor bijna het evenwicht. Tot slot het personeel: wij hebben het personeel op een aantal van deze gebreken gewezen, maar de enige reactie was een agressieve, we moesten zo gauw mogelijk opdonderen. Ik had de indruk dat het personeel bezoek in het algemeen maar een lastige bijzaak vond. Kortom: geen aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij De Uithof?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 leukste uitjes om nu te doen met korting

Eindelijk is het weer zover, we mogen weer leuke uitjes doen! Er zijn natuurlijk nog een aantal uitjes gesloten vanwege de maatregelen, maar gelukkig zijn er veel uitjes die wl weer open mogen. Daarom heeft Fijnuit de leukste uitjes op een rij gezet met een korting die je niet moet missen!

Lees verder...

 

Meest bezochte uitjes van januari

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

23 Tips voor een dagje uit in Den Haag

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van De Uithof te melden