Recensies De Uithof

Gemiddelde

2.7 van 5 sterren / 11 recensies
Pagina 1 van 2

schatster lia schreef:

30-11-2021

"klantonvriendelijk, willen maar jouw geld"

1.erg onduidelijke website. Gekocht online kaartjes voor de funbaan, maar op de plek gebleken dat die verhuurd was. Gevraagd geld terug, want met kunstschaatsen is niet mogelijk op de 400 m baan. Gekregen zo'n onbeleefde antwoord dat helemaal duidelijk wat voor soort asociale mensen werken daar. Mvr Joke - ga maar met mijn ongebruikte kaartjes van 17 euro en tranen van mijn kind verstikken.


Amiera schreef:

01-06-2021

"Het karten was leuk"

Het karten was erg leuk en we kregen goede instructies. Ze legde alles goed en duidelijk uit en de medewerkers waren vriendelijk! De karts kunnen nu ook achteruit en dat is ook erg handig voor als je botst. Zeker aan te raden!!


Stefan schreef:

14-12-2020

"Zonde van je centen"

Beoordeling in behandeling
Wanneer je snowboard of skies wilt slopen is de uithof de beste plek.
sneeuw lijkt meer op zand met hier en daar wat kale ijsplekken.
De baan-manger (prutser) snapt totaal niet waar hij mee bezig is en laat zien dat hij totaal incapabel is op technisch vlak en dat het aansturen van een ooit zo leuk en gemotiveerd team ook veels te moeilijk is voor hem, man man wat een prutser ben jjj zeg.
Het overige personeel is door deze nietsnut totaal ongemotiveerd geworden en stralen geen werkplezier meer uit,
De uithof is nooit de beste geweest maar zoals het er nu aan toe gaat is werkelijk om te janken.
Het is wachten tot de sneeuwbaan ten onder gaat aan de onkunde van deze nietsnut, en dan heel misschien dat ze dan na een doorstart weer een echte baan-manager kunnen aanstellen die wel weet hoe er om moet gegaan worden met een leuke groep fijne mensen, een indoor sneeuwbaan en klanten,,,,,,,, klanten???? ja STEFAN klanten, de klanten waar jij zo belachelijk en onbeschoft mee omgaat die betalen jou salaris,,,,, sukkel!!!!

man man wat een aanfluiting is het nu zeg


Wessel schreef:

06-09-2019

"Super activiteiten"

De Uithof heet een leuke kartbaan met elektrische karts, waardoor niet de hele zaal naar benzine ruikt. Ook het Airsoften bij Airsoft INC. is erg gaaf. Met een groep 2 uur lang airsoft gespeeld en een top dag gehad.


N schreef:

06-06-2018

"Onvriendelijke personeel "

Kassa medewerker zeer onvriendelijk, geen empathie voor gasten, geen oplossend vermogen laconiek.

Ik ga nooit meer.


Frank schreef:

16-10-2017

"Leuke middag op de skibaan"

Leuke middag gehad op de skibaan van De Uithof. Voor de gevorderde skiër is de baan wat saai en kort, maar zeker voor mensen die voor het eerst gaan skiën/snowboarden is het een leuke ervaring. Enige minpunt is de kwaliteit van het materiaal. Medewerkers waren verder vriendelijk en het restaurant is ook prima.


Volgende pagina  

  Terug naar De Uithof


Klik hier om onjuiste gegevens van De Uithof te melden