Splash Tour Rotterdam

Splashtours biedt een ‘anders-dan-anders’ stadstour door Rotterdam. Een tour met deze unieke amfibiebus zorgt voor een onvergetelijke ervaring voor jong en oud! Met Splashtours zie je tijdens de stadsrit de meest bijzondere en mooiste plekjes van Rotterdam. Dan komt de ‘splash’: de spectaculaire duik in de Maas. De bus blijkt ineens ook een zeewaardige boot, die verder door het water langs de spectaculaire skyline van de stad vaart! Een stadstour met Splashtours Rotterdam duurt ongeveer 60 minuten.

 

De skyline van Rotterdam zou niet meer compleet zijn zonder knalgele amfibiebus. Of je hem nu ziet rijden bij de kubuswoningen of varen op de maas: Splashtours is thuis in Rotterdam. Voor de Rotterdammers is het plaatje van een varende bus al vertrouwd geworden. De vele toeristen en dagjesmensen blijven hun ogen echter uitkijken wanneer ze de amfibiebus zien passeren.

 

Passagiers van Splashtours zijn razend enthousiast. De amfibietour is populair. Direct vanaf de start werd er volop geboekt en nog steeds vertrekt Splashtours elke rit weer met een volle bus. Rotterdam staat er gekleurd op.

 

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €26,50

Kinderen 0 t/m 11 jaar €18,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiƫle website van de aanbieder

 


0 Recensies over Splash Tour Rotterdam

Hoeveel sterren geef jij Splash Tour Rotterdam?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Splash Tour Rotterdam te melden