Silverdome Zoetermeer

SilverDome in Zoetermeer is de perfecte locatie om te schaatsen, te sporten en lekker te eten en te drinken. Ook organiseren ze festivals en allerlei evenementen in onze grote hal. Kom vrij schaatsen of volg met een groep een leuke en leerzame clinic.


Samen schaatsen met vrienden en vriendinnen

 

Je vindt in SilverDome een 250-meter-baan (de Oval), een ijshockeybaan van 30 bij 60 meter en de enige officiële curlingbaan van Nederland. In de maanden oktober tot en met maart is het voor het publiek dagelijks mogelijk om bij ze te komen schaatsen. Ook kun je in SilverDome een kinderfeestje vieren of een familiedag en vrijgezellenfeest organiseren. Neem deel aan een leuke clinic of speel fanatiek allerlei spectaculaire ice games. De zomermaanden zijn voor de ijsverenigingen, die deze periode veelal gebruiken om (intensief) te trainen.

 

Openingstijden

Dagelijks geopend van 09:00 tot 17:00 uur
Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Entree €7,50

Schaatshuur €6,00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Silverdome Zoetermeer

Hoeveel sterren geef jij Silverdome Zoetermeer?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Silverdome Zoetermeer te melden