Dierentuin Artis

(3.5/5)  4 recensies

In Artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. De verhalen van Artis bestaan al sinds 1838. En worden elke dag opnieuw geboren. Ervaar het zelf. Laat je verrassen door de vele diersoorten die met en tussen elkaar leven in het Apenhuis en Vogelhuis. Ontdek de allerkleinste organismen in Micropia, het eerste microbenmuseum ter wereld. Reis door de ruimte in het Planetarium. Bekijk de giraffen samen met zebra’s, struisvogels en springbokken op de Savanne. Omring je door honderden fladderende vlinders in het Vlinderpaviljoen. Bewonder de tropische vissen in het monumentale Aquarium. Wandel door het historische stadspark met zijn eeuwenoude bomen en vele planten. Proef de sfeer in café-restaurant de Plantage. Of zet een stoel bij de fontein op het Artisplein. Ervaar natuur en ontdek haar betekenis voor onze samenleving. Want meer besef van de natuur leidt tot meer respect voor alles wat leeft. Het verhaal van Artis is een verhaal over onszelf. 

Openingstijden

Artis is elke dag van het jaar geopend.

 

1 november t/m 28 februari van 9.00 tot 17.00 uur.

 

1 maart t/m 31 oktober van 9.00 tot 18.00 uur.  

 

Elke zaterdagavond in juni, juli en augustus van 9.00 uur tot zonsondergang (ZOOmeravonden).


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

0 tot 2 jaar gratis

Jeugd 3 t/m 9 jaar €20,50

Vanaf 10 jaar €24,-


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


4 Recensies over Dierentuin Artis

(Pagina 1 van 1)

 

"Toegang weigeren"

Camiel   -   04-07-2022

04-07-2022

Trust Score:

Reageer op deze review

"Toegang weigeren"

Mij werd de toegang geweigerd omdat ik zogenaamd een verlopen stadspas overlegde. Schandalig en klantonvriendelijk ten voeten uit. Bij de beesten af. Schande! Ik heb mijn hele familie en kennissenkring opgeroepen Artis te boycotten! 👹👹👹👹 Camiel Boerman

Lees verder  


Cock paans   -   07-08-2014

07-08-2014

Trust Score:

Reageer op deze review

Het was ongeveer 35 jaar geleden dat ik weer een keertje op bezoek was in Artis Wat mij direct opviel dat Artis nog helemaal niets van zijn charme heeft verloren, nee sterker nog, de fijne en relaxte. Sfeer was een zeer aangename ervaring Het is en blijft in mijn beleving een topper!!!

Lees verder  


Debby   -   22-05-2013

22-05-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Afgelopen weekend hebben wij een bezoekje gebracht aan dierentuin Artis! Wij hadden gelukkig via internet kaartjes gekocht want toen wij er aan kwamen stond er een enorme rij. We hebben de hele dag heerlijk rond gelopen. Veel dieren waren heel goed te zien. De wolven hebben de meeste indruk op ons gemaakt. Het waren al prachtige dieren en als klap op de vuurpijl gaven ze ook nog een geweldige show. Ze gingen allemaal heel mooi janken. Sommige dieren verblijven in een nog te klein hok, maar als ik de borden mag geloven zijn ze daar druk mee bezig. We hebben een ontzettend leuke en droge dag gehad.

Lees verder  


femke   -   08-04-2012

08-04-2012

Trust Score:

Reageer op deze review

Wat een gezellige dierentuin! Middenin in de stad dat maakt het al bijzonder. Voor Een peuter is het goed te lopen. De dieren zitten in niet zo grote verblijven. Dit maakt het bezichtigen ervan wel heel leuk voor een peuter. De dieren zijn hierdoor dichtbij. Als je in de ochtend gaat krijgen de dieren net eten. Ook dit is heel leuk om te zien. een beer die zit te knabbelen aan een wortel of het fruit wat voor de vlinders klaar is gelegd in de vlindertuin. Dierentuin Artis is een aanrader!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Dierentuin Artis?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Dierentuin Artis, wat wij ervan vonden

Dierentuin Artis, wat wij ervan vonden

Tijdens ons bezoek aan Dierentuin Artis liepen wij langs een enorm rij zo de dierentuin binnen. Hoe wij dit deden en wat wij van Artis vonden vertellen we hier.

Lees verder...

 

Valentijnsdag: 10 Tips voor een romantisch dagje uit

Dagje uit in de vakantie? Mis deze kortingen niet!

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Dierentuin Artis te melden