THIS IS HOLLAND

(4/5)  1 recensies

Vanuit hartje Amsterdam presenteert THIS IS HOLLAND een unieke 5D vliegervaring die je Nederland niet alleen laat zien, maar ook echt laat beleven. THIS IS HOLLAND biedt een adembenemend beeld van een klein maar uniek land.

 

Je ontdekt in vogelvlucht hoe Nederland is ontstaan. Over een volk dat zich door al dat water nooit heeft laten afschrikken. Met terpen, dijken, polders en windmolens wisten ze land te winnen van de zee. Zo schiepen zij het bijzondere land onder zeeniveau. 

 

Het voelt echt alsof je over het Nederlandse landschap vliegt, waardoor je heel even vergeet dat je gewoon in Amsterdam bent. Adembenemend mooie filmbeelden bieden je een spectaculair perspectief vanuit de lucht. Door middel van verrassende special effects en een enorm bolvormig scherm, vlieg je rakelings over diverse must-sees van de Lage Landen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Zomer 29 april t/m 30 september

Dagelijks van 10:00 tot 21:00 uur

De laatste vlucht start om 20:00.

 

Winter 1 november t/m 28 maart

Dagelijks van 10:00 tot 20:00 uur

De laatste vlucht start om 19:00 uur.

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €16,50

Kinderen t/m 12 jaar €9,50

 


1 Recensies over THIS IS HOLLAND

(Pagina 1 van 1)

 

"Indrukkende maar kostbare vlucht"

Sandra   -   17-05-2018

17-05-2018

"Indrukkende maar kostbare vlucht"

Goed is de beleving en de informatie over Nederland. De wachttijd op de daadwerkelijke attractie wordt op aangename in zinvolle wijze ingevuld. De prijs van 15 a 16 euro voor volwassenen is behoorlijk wanneer je dat afzet tegen de tijd van 9 minuten van de vlucht. Maar nogmaals die vlucht is overweldigend. Wel vond ik het erg snel gaan. Liever zou ik een tweede versie hebben met wat langzamere stukken er in. Nu vliegt alles letterlijk voorbij. Voor mij mag het dus iets langer duren en iets langzamer. De shop is nog er minimaal ingericht en de items zijn niet echt catchy. Eye Museum heeft voor wat betreft leuke items en mooi uitzicht in restaurant een voorkeur.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij THIS IS HOLLAND?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Iedereen heeft het zwaar in deze moeilijke tijden. Persoonlijk en zakelijk wordt er wereldwijd veel schade geleden. En van de branches die het zwaar hebben en al vanaf het begin hun deuren moesten sluiten zijn de uitjes

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van THIS IS HOLLAND te melden