Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Iedereen heeft het zwaar in deze moeilijke tijden. Persoonlijk en zakelijk wordt er wereldwijd veel schade geleden. Eén van de branches die het zwaar hebben en al vanaf het begin hun deuren moesten sluiten zijn de uitjes. Ze lopen enorme inkomsten mis terwijl veel van de kosten gewoon doorlopen. Wat dacht je van de huur van het pand of de grond. Het personeel wat door betaald moet worden. Of wat dacht je van alle dieren die gewoon verzorgd moeten blijven worden en eten nodig hebben.
Zo heeft Artis onlangs drie leeuwen moeten verkopen aan een Franse dierentuin omdat ze zelf het nieuwe verblijf en de dieren niet meer konden bekostigen. Ook Dierenpark de Oliemeulen heeft al meerdere keren aangegeven in zwaar weer te zitten. En bij attractiepark Toverland boekte ze afgelopen seizoen een verlies van 2,85 miljoen euro. Maar genoeg negatieve berichten. Het vaccin is klaar en we hebben een positief vooruitzicht dat binnenkort de eerste bedrijven weer open mogen.


Er is een manier waarop we elkaar kunnen helpen. Koop alvast je tickets voor een dagje Fijnuit waar je graag naar toe wilt. Jij krijgt enorme korting en het uitje heeft alvast inkomsten om bijvoorbeeld de dieren te voeren of het personeel te betalen. Win win situatie. Hieronder zie je een lijst van 18 uitjes waar je alvast tickets voor kunt kopen met flinke korting.
Reacties op "Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.