GaiaZOO

(4.6/5)  5 recensies

In GaiaZOO ervaar je hoe bijzonder onze aarde is! In het meest zuidelijke puntje van Nederland vind je één van de mooiste dierentuinen van Europa: GaiaZOO. Het uitgestrekte landschap, in een prachtig bosrijk gebied in Zuid-Limburg, zal je verwonderen.


Giraffen in de savanne


Het wandelpad voert je eerst naar het Hoge Noorden van de Taiga. Hier leven dieren die houden van de winterse kou, zoals de indrukwekkende gieren, speelse otters en wollige rode panda’s. Reis verder naar Savanna, waar de neushoorns, giraffen, stokstaarten en de Afrikaanse leeuwen de dienst uitmaken. De Flamingo | Volière, die grenst aan de sfeervolle SavannaLodge, is absoluut een bezoekje waard. Het pad van Rainforest, brengt je naar Centraal-Afrika en de Zuid-Amerikaanse Pampa, waar je oog in oog staat met gorilla’s, dwergnijlpaarden en vicuña’s. Bezoek het Doodshoofdapen | Bos voor een schaduwrijke wandeling tussen de doodshoofdapen. Ga verder naar Limburg, waar de ezels en Hollandse landgeiten op het boerenerf rondlopen. In limburgHUIS tref je dieren uit onze eigen achtertuin, zoals de zeer zeldzame eikelmuis en de vuursalamander. In GaiaZOO beleef je een fantastisch dagje uit voor jong & oud!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

10 februari t/m 30 juni 2024 elke dag geopend van 10:00 tot 17:00 uur

1 juli t/m 1 september 2024 elke dag geopend van 10:00 tot 18:00

2 september t/m 3 november 2024 elke dag geopend van 10:00 tot 17:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

0 t/m 2 jaar gratis

3 t/m 9 jaar €21,50

3 t/m 9 jaar in juli & augustus €22,50

Vanaf 10 jaar €26,50

Vanaf 10 jaar in juli & augustus €27,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


5 Recensies over GaiaZOO

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig park"

D.   -   29-01-2021

29-01-2021

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtig park"

Een mooi opgezet park met heel veel aandacht voor natuurbehoud en dierenwelzijn. Zeker een aanrader!


"Prachtige dierentuin"

Bernard   -   24-10-2017

24-10-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Prachtige dierentuin"

GaiaZoo is een erg mooie dierentuin. Door het park loopt een duidelijke wandelroute zodat je alle dieren kunt zien. De dieren hebben mooie en ruime verblijven en door de indeling van het park kun je de dieren over het algemeen erg goed zien. In het park is buiten de buitenspeeltuinen ook nog een leuke binnenspeeltuin aanwezig waren kinderen lekker kunnen spelen. Dus kortom voor jong en oud een aanrader.

Lees verder  


"Aanrader"

Karin   -   12-02-2017

12-02-2017

Trust Score:

Reageer op deze review

"Aanrader"

Enige jammer is er is geen pinautomaat in de buurt. Als je buiten een ijsje of een grillworst wilt pakken heb je een probleem als je geen geld bij je hebt

Lees verder  


Debby   -   01-09-2013

01-09-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Wij zijn hier in onze vakantie geweest en hebben een leuke dag gehad in GaiaZoo. Alle dieren waren heel goed te zien omdat je van meerdere kanten een verblijf in kom kijken. Kon je dus aan de ene kant niets kon zien liep je ietsje verder en kon je het wel zien. Een heel leuk park!

Lees verder  


Anja Meijers   -   25-05-2013

25-05-2013

Trust Score:

Reageer op deze review

Vandaag voor de 1e keer een bezoek gebracht aan het Gaiapark. Een geweldig mooi park waar de dieren in een natuurlijke omgeving leven. Leuk en interessant voor alle leeftijden. Om alle dieren te zien ben je wel een paar uurtjes zoet. Het park is verdeeld in diverse gebieden. Er is ook aan de kinderen gedacht door oa spelelementen. Verder overal duidelijke borden met wetenswaardigheden over de dieren en de natuur. Verder is er ook veel met glas gewerkt, waardoor het lijkt of je zo naar de dieren toe wandelt. Verder ruime parkeergelegenheid en normale prijzen in de horeca gelegenheden. Je mag ook je eigen drank/eten meenemen en er zijn picknick plekken en banken genoeg.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij GaiaZOO?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

GaiaZOO leuk voor dieren, maar is het ook leuk voor mensen?

GaiaZOO leuk voor dieren, maar is het ook leuk voor mensen?

In het uiterste hoekje van Nederland bezocht ik dierentuin GaiaZoo. In deze verzorgde dierentuin zie je veel verschillende dieren en mooie omgevingen. Maar is het een bezoek waard?

Lees verder...

 

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Wat heeft GaiaZOO Kerkrade voor ons in petto?

Nieuw: Waterpret in GaiaZOO Kerkrade!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van GaiaZOO te melden