GaiaZOO

(4.6/5)  5 recensies

GaiaZOO biedt een adembenemende wereld van dier en natuur. In GaiaZOO reis je in één dag over de hele wereld; waan je op de Afrikaanse Savanna en sta oog in oog met ‘s werelds mooiste dieren zoals machtige gorilla’s, imposante neushoorns, statige giraffen en de koning der dieren; de indrukwekkende leeuwen. Ontdek in Rainforest allerlei slingerende en klimmende apen; in het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken.

 

In GaiaZOO kun je vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maak je kennis met veelvraten, muskusossen en grootoorvossen. Wist je dat je muskusos in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt?

 


Voor kinderen biedt GaiaZOO tevens een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. In de DinoDome gaan kinderen op ontdekkingsreis over een onbewoond eiland, waar de uitgestorven dinosaurussen weer tot leven komen. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud en de hoge takeltoren. Op de Kinderboerderij kunnen kinderen naar hartenust de dieren aaien en knuffelen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Elke dag van het jaar geopend vanaf 10.00 uur.

 

De sluitingstijden variëren:

Maart t/m juni tot 17.00 uur

Juli en augustus tot 18.00 uur

September en oktober tot 17.00 uur

November t/m februari tot 16.00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Entree vanaf 10 jaar

T/m 1 maart (laagseizoen) €19,50

2 maart t/m 1 november (hoogseizoen) €22,50

2 november t/m februari 2021 (laagseizoen) €20,50


Kinderen 3 t/m 9 jaar

T/m 1 maart (laagseizoen) €14,50

2 maart t/m 1 november (hoogseizoen) €17,50

2 november 2020 t/m februari 2021 (laagseizoen) €15,50


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


5 Recensies over GaiaZOO

(Pagina 1 van 1)

 

"Prachtig park"

D.   -   29-01-2021

29-01-2021

"Prachtig park"

Een mooi opgezet park met heel veel aandacht voor natuurbehoud en dierenwelzijn. Zeker een aanrader!


"Prachtige dierentuin"

Bernard   -   24-10-2017

24-10-2017

"Prachtige dierentuin"

GaiaZoo is een erg mooie dierentuin. Door het park loopt een duidelijke wandelroute zodat je alle dieren kunt zien. De dieren hebben mooie en ruime verblijven en door de indeling van het park kun je de dieren over het algemeen erg goed zien. In het park is buiten de buitenspeeltuinen ook nog een leuke binnenspeeltuin aanwezig waren kinderen lekker kunnen spelen. Dus kortom voor jong en oud een aanrader.

Lees verder  


"Aanrader"

Karin   -   12-02-2017

12-02-2017

"Aanrader"

Enige jammer is er is geen pinautomaat in de buurt. Als je buiten een ijsje of een grillworst wilt pakken heb je een probleem als je geen geld bij je hebt

Lees verder  


Debby   -   01-09-2013

01-09-2013

Wij zijn hier in onze vakantie geweest en hebben een leuke dag gehad in GaiaZoo. Alle dieren waren heel goed te zien omdat je van meerdere kanten een verblijf in kom kijken. Kon je dus aan de ene kant niets kon zien liep je ietsje verder en kon je het wel zien. Een heel leuk park!

Lees verder  


Anja Meijers   -   25-05-2013

25-05-2013

Vandaag voor de 1e keer een bezoek gebracht aan het Gaiapark. Een geweldig mooi park waar de dieren in een natuurlijke omgeving leven. Leuk en interessant voor alle leeftijden. Om alle dieren te zien ben je wel een paar uurtjes zoet. Het park is verdeeld in diverse gebieden. Er is ook aan de kinderen gedacht door oa spelelementen. Verder overal duidelijke borden met wetenswaardigheden over de dieren en de natuur. Verder is er ook veel met glas gewerkt, waardoor het lijkt of je zo naar de dieren toe wandelt. Verder ruime parkeergelegenheid en normale prijzen in de horeca gelegenheden. Je mag ook je eigen drank/eten meenemen en er zijn picknick plekken en banken genoeg.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij GaiaZOO?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

GaiaZOO leuk voor dieren, maar is het ook leuk voor mensen?

GaiaZOO leuk voor dieren, maar is het ook leuk voor mensen?

In het uiterste hoekje van Nederland bezocht ik dierentuin GaiaZoo. In deze verzorgde dierentuin zie je veel verschillende dieren en mooie omgevingen. Maar is het een bezoek waard?

Lees verder...

 

Steun deze 18 uitjes, koop alvast je tickets met enorme korting!

Wat heeft GaiaZOO Kerkrade voor ons in petto?

Nieuw: Waterpret in GaiaZOO Kerkrade!

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van GaiaZOO te melden