15 Dierentuinen met korting die je gezien moet hebben

Een dagje naar de dierentuin, wie vind dat nou niet leuk? En ook dierentuinen stunten met hun prijzen. Wij hebben speciaal voor jou de beste dierentuin kortingen op een rij gezet!

 

12 Dierentuinen met korting waaronder de Apenheul

 

Wildlands Adventure Zoo Emmen

Overal hoor je getrompetter. Je ziet Jonge olifanten spelen in de rivier. Ook vanuit een boot kun je de olifanten bewonderen terwijl je op de achtergrond tal van vogels hoort. Of zijn het de apen die door de toppen van de bomen slingeren? Wandelen, klimmen en varen tussen dieren, planten en bloemen, je wordt overweldigd door alles wat je meemaakt in deze dierentuin!

 

Korting: Wildlands Adventure Zoo Emmen met korting

 

Wildlands Adventure Zoo Emmen ijsbeer gaat lekker zwemmen

Ga op survival tour in Wildlands Adventure Zoo EmmenDe eerst bewoner van Wildlands Adventure Zoo emmen

 

Dierentuin Artis

Dierentuin Artis, de oudste dierentuin van Nederland! Maar daarom zeker niet minder leuk! Het is een ideaal uitje voor het hele gezin. Hoe jong (of oud) je ook bent, dieren gedragen zich steeds weer anders. Ontdek de plek waar natuur, cultuur en erfgoed samenkomen in hartje Amsterdam.

 

Korting: Dierentuin Artis met Korting

 

Dierentuin Artis Leeuw

 

Dolfinarium

Een dagje Dolfinarium is een ervaring vol ontdekkingen. Een dag die je niet snel vergeet! Het Dolfinarium is het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Nergens anders kun je je zo lekker uitleven en samen plezier maken. En de hele beestenbende doet met je mee!!

 

Korting: Dolfinarium met korting

 

Dolfijn geeft een lief kusjeDolfijnen show bij het dolfinarium

 

ZooParc Overloon

Beleef bij ZooParc overloon een spannende ontdekkingsreis langs allerlei bijzondere dier- en plantensoorten in een sfeervolle en avontuurlijke omgeving! Bekijk cheetahs van heel dichtbij, en laat je omringen met tal van dieren, wandel samen met indische antilopen, pelikanen en herten over de Maidan. Het kan allemaal op het 21 hectare grote park!

 

Korting: ZooParc Overloon met korting

 

Zoo Parc Overloon Cheetah ligt rustigZoo Parc Overloon kids kijken met verrekijker naar de dieren

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Sta neus aan neus met de ijsberen, ga op avontuur in Gorilla Adventure en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Beleef een avontuur in het Afrikaanse speeldorp Umkhosi en hang de beest uit in RavotAapia!

 

Korting: Ouwehands Dierenpark met korting

 

Ouwehands Dierenpark Rhenen sta oog in oog met de pinguinsOuwehands Dierenpark Kleine Orang oetan

 

AquaZoo Friesland

De waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland: wat een belevenis! Ontmoet zeeberen, zeehonden, pinguïns, wallabies, flamingo’s, dwergotters, ocelotten, bevers en pelikanen en kom oog in oog te staan met ringstaartmaki’s en rode vari’s op het lemureneiland.

 

Korting: AquaZoo Friesland met korting

 

AquaZoo Friesland kom heel dichtbij de pinguins

 

Burgers Zoo

Duik in de grootste Ocean van Nederland met 8 miljoen liter water en verschillende soorten haaien. Loop door de grootste overdekte Bush en waan je in het regenwoud. Geniet van jonge gorilla's en het mooie uitzicht op de grote vlakte. Een dagje Koninklijke Burgers’ Zoo in Arnhem, is een volle dag genieten van de schoonheid van de natuur in 45 hectare dierenpark!

 

Korting: Burgers Zoo met korting

 

Burgers Zoo Tijger WelpjesBurgers Zoo lekker buiten spelen

 

Apenheul

Voor een uniek dagje uit kom je naar Apenheul. In het prachtige, groene dierenpark vind je bijna 300 apen. Daarvan loopt meer dan de helft gewoon los tussen de bezoekers! In het grote bos kan je ze overal vinden. Hoog in de bomen, op de grond, achter takken en struiken… Spot ze allemaal!

 

Korting: Apenheul met korting

 

Lieve Zwart witte Vari kijkt je aan bij de apenheulKinderen met ringstaartmaki

 

Safaripark Beekse Bergen

Afrika in één dag beleven in Safaripark Beekse Bergen. In Hilvarenbeek wacht een Afrikaans avontuur met brullende leeuwen, nieuwsgierige giraffen en overstekende zebra’s. Het safaripark is 365 dagen per jaar geopend. In het grootste wildlife park van Nederland ontmoet je 1.500 dieren in hun natuurlijke omgeving.

 

Korting: Safaripark Beekse Bergen met korting

 

Safaripark Beerse bergen Zebra sprint vrolijk in het rondLeeuw ligt lekker in het zonnetje

 

Avifauna

Waarom is een flamingo roze? Hoeveel weegt de kleinste kolibrie? En wat is de grootste vogel ter wereld? Kom het zelf uitvogelen in Vogelpark Avifauna!

 

Korting: Avifauna met korting

 

Vogels voeren bij avifaunaDe Reuzentoekan bij avifauna

 

Sea Life Scheveningen

Laat je verassen door de onderwaterwereld van Sea Life in Scheveningen. Kom oog in oog met haaien, piranha´s, roggen zeepaardjes en nog veel meer. Neem een duik in de diepzee zonder nat te worden. In onze onderwatertunnel waant u zich in tropische wateren en ziet u prachtige koralen, zeeschildpadden en haaien.

 

Korting: Sea Life Scheveningen met korting

 

Prachtige Koraalduivel te zien bij Sea Life in Scheveningen

 

Zoo Veldhoven

Niet bij iedereen even bekend maar toch zeker de moeite van een bezoek waard. Zoo Veldhoven is ooit begonnen als papegaaienpark. Maar inmiddels biedt het dierenpark ook diverse andere dieren zoals aapjes en kangoeroes. Het park is al niet èèn van de duurde dierenparken maar met onze korting is het helemaal aantrekkelijk om een bezoekje te brengen aan Zoo Veldhoven.

 

Korting: Zoo Veldhoven met korting

 

Prachtige roze papegaai in Zoo VeldhovenAapjes kijken in Zoo Veldhoven

 

Dierenpark Zie Zoo

Bij dierenpark Zie Zoo vinden ze het belangrijk om meer te doen dan enkel het tonen van dieren. Denk hierbij aan verschillende maatschappelijke functies vervullen. De bescherming van wilde diersoorten en instandhouding van de biodiversiteit staat daarbij centraal. Het park wil een verhaal vertellen met als “rode draad” het centrale thema: 7 werelddelen met de daarbij behorende biodiversiteit.

 

Korting: Dierenpark Zie Zoo met korting

 

Prachtige dieren bij Dierenpark Zie Zoo

 

GaiaZoo

GaiaZoo is nog een vrij jonge dierentuin. In het park is goed rekening gehouden met de ruimte voor de dieren. Ondanks dit zijn de dieren toch prima te zien. Zowel met als zonder korting is GaiaZoo een heerlijk dagje uit.

 

Korting: GaiaZoo met korting

 

In GaiaZoo kun je niet alleen dieren kijken maar ook heerlijk spelenKamelen in GaiaZoo Kerkrade

 

Dierenrijk

Het dierenpark genaamd Dierenrijk is misschien niet voor iedereen even bekend maar dit is niet helemaal terecht. Dierenrijk is een leuke dierentuin in Mierlo vlak bij Eindhoven die flink aan de weg timmeren en inmiddels flink gegroeid zijn. Dus kom snel een keertje kijken bij Dierenrijk!

 

Korting: Dierenrijk met korting

 

Bekijk de leeuwen van Dierenrijk van heel dichtbij
Reacties op "15 Dierentuinen met korting die je gezien moet hebben"

Cynthia schreef:

09-06-2016

ZooParc Overloon, had ik nog nooit van gehoord, met deze aanbieding wordt het wel aantrekkelijk om er eens langs te gaan.

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.