Zoo Parc Overloon

(4.7/5)  3 recensies

Beleef een spannende ontdekkingsreis langs bijzondere dier- en plantensoorten in het natuurlijkste dierenpark van Nederland. Sta in het 21 hectare grote park oog in oog met onder andere cheetahs, tapirs, zwarte slingerapen, flamingo’s, reuzenmiereneters, kleine panda’s en neusbeertjes.

 

In de ruime doorloopgebieden bewegen dieren als lemuren, Indische antilopen en reuzenkangoeroes zich vrij tussen de bezoekers. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park! Kom ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende speurtocht maken langs de bewoners van het park.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Ma. t/m zo. van 10.00 tot 17.00 uur

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Kinderen van 0 t/m 2 jaar gratis

Dagkaart (vanaf 3 jaar) €16,50

Parkeermunt €5,00

 


3 Recensies over Zoo Parc Overloon

(Pagina 1 van 1)

 

"Geweldig, leuk, leerzaam, schoon en stilte"

Esther   -   14-08-2020

14-08-2020

"Geweldig, leuk, leerzaam, schoon en stilte"

hebben het erg naar onze zin gehad. De dieren waren ondanks de warmte (35 gr) actief, ze konden in of uit de zon, dieren zagen er verzorgd uit net als het gehele park. Geen nodeloze herrie van muziek, speakers etc (behalve bij de pingu´ns) heerlijk. Goede indeling van het park zodat we veel zagen en leuke plekken waar we konden zitten. Personeel vriendelijk en enthousiast. Top en zeker het geld waard! We hebben een leuk dagdeel gehad!

Lees verder  


"Leuk en aparte dieren"

Monica   -   25-04-2017

25-04-2017

"Leuk en aparte dieren"

Goed: ruimte voor de dieren. Variatie aan dieren . Leuk de info. Schoon restaurant. Kan even niets bedenken wat niet goed was.


"Al om leuk en verzorgd"

Madeleine   -   26-03-2017

26-03-2017

"Al om leuk en verzorgd"

Heel mooi en vooral schoon. Dieren zagen er ook goed en verzorgt uit. Personeel wat daar werkt ook heel vriendelijk ook de verzorgers. Speeltuintje voor kinderen ook mooi. Een leuk uitstapje gehad ga zeker nog eens terug.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Zoo Parc Overloon?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

Helaas, drie Dierentuinen Failliet

Helaas gaat het al een tijdje niet goed gaat met de dierentuinen van Zoodiac zoo’s. Inmiddels is er meer uitsluitsel gekomen over welke dierentuinen door mogen en welke dierentuin helaas hun deuren moeten sluiten.

Lees verder...

 

Meer artikelen

Klik hier om onjuiste gegevens van Zoo Parc Overloon te melden