PreHistorisch Dorp

(5/5)  2 recensies

In het preHistorisch Dorp maak je in één dag een tijdreis van 15.000 jaar. Onderweg ontmoet je jagers uit de steentijd, boeren uit de prehistorie en ambachtslieden uit de middeleeuwen. Maak een praatje en laat je verrassen door hun verhalen over het dagelijks leven in het verleden! Herleef oude ambachten in eeuwenoude hoeves, vakwerkhuizen en boerderijen. Er is altijd hout te kloven, brood te bakken of een zwaard te smeden. Daarnaast zijn er veel wisselende historische activiteiten zoals boogschieten, amulet maken, potten bakken of boomstamkano varen.

 

Ontdek onze geschiedenis door deze vast te pakken, eraan te ruiken én te proeven. Het openluchtmuseum staat in het teken van zelf dingen doen.

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag t/m zondag 10:00 tot 17:00uur, in vakanties en tijdens feestdagen ook op maandag

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Vanaf 4 jaar €9,75

Kinderen t/m 3 jaar gratis

Begeleiders gehandicapten gratis

Museumkaarthouders gratis

 


2 Recensies over PreHistorisch Dorp

(Pagina 1 van 1)

 

"Leuk én leerzaam"

Petra   -   20-09-2019

20-09-2019

"Leuk én leerzaam"

We zijn hier geweest met onze twee kinderen en ze hebben zich geen moment verveeld! Ze hebben vanalles zelf mogen doen, zoals vuur maken, boogschieten en houten pennetjes maken. Blijkbaar is er iedere week wat anders te doen. Zelf vonden we dat de bewoners die rondliepen ook veel wisten over de geschiedenis.

Lees verder  


"Heerlijke dag terug in de tijd"

Terry   -   28-06-2019

28-06-2019

"Heerlijke dag terug in de tijd"

Het was heerlijk ontspannen rondwandelen in de prehistorie. Soms wou je dat het nog steeds zou was (op de nadelen na dan, haha). Onze kleinkinderen hadden het enorm naar hun zin en hebben veel bijgeleerd. Ze stelde allemaal vragen aan het personeel en krijgen leuk, goede en duidelijke antwoorden. Zowel wij als de kinderen hebben het heerlijk gehad en we komen zeker snel weer terug!

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij PreHistorisch Dorp?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van PreHistorisch Dorp te melden