XBAZE Jump Arena

XBAZE Jump Arena is voor jong én oud, van beginnende jumper tot professionele free-runner. XBAZE heeft verschillende vette area’s, waar je de uitdaging met zwaartekracht aangaat. Bij XBAZE vind je niet alleen trampolines, maar alles om te springen, battlen en toffe tricks uit te voeren. Hier veranderen muren in vloeren en zijn hoogtes je beste vriend. De Jumptower wordt je grootste uitdaging of maak een salto in een bak vol schuimblokken. Houdt het langst je evenwicht op de Slackline of battle tegen je vriend op de Interactive Wall.


Bij XBAZE Jump Arena kun je, via het XBAZE-systeem, voor diverse jumpstyles je toegang reserveren. Samen met vrienden een middag freerunnen of jumpen? Dan reserveer je een uurtje (of langer natuurlijk) Jump4Joy! Voor de kleinsten onder ons is er de Little Jump. Ben jij iemand die graag sporten en jumpen wil combineren? Dan kies je natuurlijk voor Jump4Fit… Welke jumpstyle-uitdaging kies jij?

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

Dinsdag 15:00 tot 19:00 uur

Woensdag 13:00 tot 20:00 uur

Donderdag 15:00 tot 20:00 uur

Vrijdag 13:00 tot 20:00 uur

Zaterdag 11:00 tot 19:00 uur

Zondag 10:00 tot 17:00 uur


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Jump4Joy €9,-

2de uur Jump4Joy €6,-

Little Jump €7,50 per uur

Sokken Xbaze €2,50 (verplicht)


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over XBAZE Jump Arena

Hoeveel sterren geef jij XBAZE Jump Arena?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van XBAZE Jump Arena te melden