Roompot Resort Arcen

Resort Arcen maakt van ieder verblijf een feest! Met een overdekt zwembad en kinderbad, een zwemmeer en visvijver is waterpret gegarandeerd. Ook de andere faciliteiten maken dat u zich hier niet snel zult vervelen: geitjes voeren op de kinderboerderij, een hole-in-one slaan op de midgetgolfbaan of klimmen en klauteren in de indoorspeeltuin … Er is voor iedereen wel iets te doen.


Ook de omgeving is het ontdekken waard. Gelegen tussen de heide en bossen van het prachtige Nationaal Park De Maasduinen ligt de parel van Noord-Limburg: Arcen. Aan de Maas, op de grens met Duitsland is het goed vertoeven in dit vestingstadje. Pak een drankje op het terras, maak een wandeling door de kasteeltuinen of breng een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij. En wilt u er echt even helemaal tussenuit? Dan is Thermaalbad Arcen de ultieme bron van ontspanning. Het is op en top genieten in het noorden van Limburg.

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Roompot Resort Arcen

Hoeveel sterren geef jij Roompot Resort Arcen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Roompot Resort Arcen te melden