Europarcs Maasduinen

Op een steenworp afstand van de Nederlands-Duitse grens en omringd door groene bossen ligt Europarcs Maasduinen. Hier voel je je één met de natuur. Niet alleen ligt het park aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen, je vakantiehuis staat ook direct aan één van de kleine meren of tussen de hoge bomen. Het park beschikt over een overdekt zwembad en een fijn restaurant waar je bourgondisch kunt genieten. Dit is dé plek om heerlijk bij te komen.


Glij van de glijbaan en plons zo het zwembad in


Het is vooral de idyllische ligging die EuroParcs Maasduinen zo bijzonder maakt. Waar je ook kijkt, je wordt omringd door puur natuur. Tijdens een wandeling door het bos heb je niet eens in de gaten dat je opeens voet op Duitse bodem zet. En hadden we al gezegd dat je ook in je vakantiehuis het gevoel hebt dat je midden in de natuur verblijft? Je vakantiehuis op Europarcs Maasduinen ligt namelijk óf verscholen in het groen óf pal aan het water! Daarnaast beschikt het park over tiny houses.


Kom tot rust in een van de tiny houses


Faciliteiten

  • Animatie
  • Overdekt zwembad
  • Speeltuin
  • Strand- en natuurmeer

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Maasduinen

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Maasduinen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Maasduinen te melden