Summio Bungalowpark De Riethorst

Temidden van de betoverende natuur van Limburg ligt Summio Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen. Ontspan in een comfortabele vakantiewoning, omgeven door de prachtige omgeving, waaronder het natuurgebied Mookerheide, en kom volledig tot rust. Dit knusse vakantiepark in Noord-Limburg biedt alle benodigdheden voor ontspanning en biedt tevens tal van leuke uitstapjes in de omgeving. Ervaar een oase van rust en geniet van de hoogste kwaliteit tijd met je dierbaren.




Verken de omgeving van Plasmolen op de fiets of e-chopper om te genieten van de veelzijdige natuur. Maak tijdens je vakantie een citytrip naar sfeervolle steden zoals Nijmegen en Arnhem waar cultuur, geschiedenis en heerlijk eten samenkomen. Of breng een bezoekje aan de vele musea in de regio, waaronder het indrukwekkende Vrijheidsmuseum in Groesbeek of het Valkhof Museum in Nijmegen. Ook zijn er vele historische gebouwen te bewonderen, zoals de Kasteeltuinen in Arcen en de Romeinse villa in Plasmolen. Er is voor elk wat wils!


Het vakantiepark in Noord-Limburg is dé ideale uitvalsbasis als je op zoek bent naar een rustig verblijf in een natuurrijke omgeving. Laat je verrassen door de schoonheid van de natuurgebieden rondom het vakantiepark en beleef de leukste uitstapjes. Boek een comfortabel verblijf samen met je partner, vrienden, familie of gezin en geniet van the best quality time!


Faciliteiten

  • Gratis wifi
  • Huisdieren toegestaan
  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Summio Bungalowpark De Riethorst

Hoeveel sterren geef jij Summio Bungalowpark De Riethorst?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Summio Bungalowpark De Riethorst te melden