Europarcs Limburg

Op het smalste stukje van Nederland, in de ‘groene taille van Limburg’, ligt EuroParcs Limburg. De directe ligging aan de natuurvijver maakt dat je er tijdens de zonnige dagen heerlijk kunt vertoeven. Daarnaast ben je binnen 10 minuten vanaf het vakantiepark in zowel Duitsland als in België. Rondom het vakantiepark wacht het groene natuurgebied van het IJzerenbos, waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen.


Neem een duik in het water


Nederland op z'n smalst

EuroParcs Limburg ligt op het smalste stukje van Nederland. Aan de ene kant grenst het aan Duitsland en aan de andere kant van de Maas begint België. Vanaf het park sta je zo in het Belgische Maasmechelen of in de Duitse stad Aken. Maar ook op het park voel je iets van een buitenlandse sfeer. Zo zijn een aantal huizen gebouwd met een knipoog naar de Limburgse vakwerkhuizen en kun je in de eettentjes terecht voor Vlaamse friet én Limburgse vlaai. Een van de trekpleisters op het park is toch wel de recreatievijver. Hier op EuroParcs Limburg hoef je je dus geen moment te vervelen!


Ijzerenbos en historisch Susteren

Dat Limburg een prachtige natuur heeft, is geen verrassing. Rond EuroParcs Limburg en het hitorische stadje Susteren word je omringd door idyllische plekjes., met als aangename verrassing het IJzerenbos. Hier wisselen loofbos, grasland en akkers elkaar af. Een bijzondere inwoner van het bos is de boomkikker. Slenter in Susteren langs de oude witte huisjes, plof neer op het pleintje aan de Markstraat en neem een kijkje bij de indrukwekkende Sint-Amelbergabasiliek, waar de Middeleeuwse Koning Swentibold begraven ligt.


Faciliteiten

  • Binnenzwembad
  • Wellness
  • Strandbad
  • Fietsverhuur
  • E-chopper verhuur
  • Indoor speelparadijs

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Europarcs Limburg

Hoeveel sterren geef jij Europarcs Limburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van Europarcs Limburg te melden