Dormio Wijnhotel Valkenburg

Bij Dormio Wijnhotel Valkenburg draait alles om wijn, ideaal voor wijnliefhebbers! Dit levendige wijnhotel ligt vlak bij het centrum van Valkenburg, recht tegenover het oudste nog werkende treinstation van Nederland.


In Restaurant Bruis, gelegen in het wijnhotel, kun je kiezen uit maar liefst 170 verschillende wijnen van wijnproducenten uit de hele wereld. Of je nu zin hebt in een sprankelende kwaliteitswijn uit Limburg of een smaakvolle wijn uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Spanje, Italië, Chili of Argentinië, je vindt hier voor elk wat wils. Er zijn altijd wijnexperts aanwezig om je te helpen de perfecte wijn-spijscombinatie te kiezen.


De keuken heeft een Italiaanse-Limburgse basis met internationale invloeden. De chefs verrassen je graag met heerlijke gerechten en lekkere hapjes, zoals smakelijke oesters of een uitgebreide charcuterieplank. Verblijf in dit unieke hotel en beleef een onvergetelijke tijd in Valkenburg!


Geniet van allerlei verschillende wijnen aan de bar


Faciliteiten

  • Bar
  • Terras
  • Restaurant
  • Wijnproeverijen (op aanvraag)
  • Wijnwinkel

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Dormio Wijnhotel Valkenburg

Hoeveel sterren geef jij Dormio Wijnhotel Valkenburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Dormio Wijnhotel Valkenburg te melden