Vakantiepark BreeBronne

Vakantiepark BreeBronne heeft de perfecte omgeving om te fietsen, te wandelen, te spelen, te zwemmen en vooral te genieten. De waterrijke omgeving zal dan ook zorgen voor een onvergetelijke vakantie! Het vakantiepark staat voor gezellig samen zijn met familie en vrienden, maar zeker ook voor ontmoeten, samen bouwen, genieten van streekproducten en uiteraard de bijzondere glamping en accommodaties. Want wie wil er nu niet aan het water slapen!? Beleef het bijzondere in het mooie bosrijke Limburgse landschap waar rust, ruimte en genieten samen komen.


Overnachten bij het water

Vakantiepark BreeBronne ligt gelegen in het Limburgse Maasbree vlakbij de Duitse grens. Het park ligt aan een grote plas water waar je in de zomer lekker kan zwemmen. Wanneer het koud genoeg is in de winter kan er ook geschaatst worden. Voor je verblijf kan je ervoor kiezen om op de camping te verblijven, in een van onze luxere vakantiehuizen of glamping accommodaties.


Kinderen spelen in de speeltuin


Strandbad

Tijdens je verblijf hoef je niet stil te zitten op Vakantiepark BreeBronne. BreeBonne staat bekend om naar prachtige strandbad waar je heerlijk kan zwemmen en ontspannen. Naast het prachtige strandbad kun je je bij slecht weer vermaken in het water van het subtropisch zwembad. Kinderen kunnen zich daarnaast uren vermaken in de (indoor)speeltuinen. Dat terwijl de ouders heerlijk genieten van een hapje en drankje bij een van de vele horecagelegenheden. 


Faciliteiten

  • Watersport
  • Fiets- en skelterverhuur
  • Strandbad
  • Subtropisch zwembad
  • Binnenspeeltuin
  • Animatie
  • Minigolf
  • Speeltuin
  • Beachbar
  • IJssalon

 

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over Vakantiepark BreeBronne

Hoeveel sterren geef jij Vakantiepark BreeBronne?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De 25 beste vakanties met Last-Minute Korting in Mei

De meivakantie staat weer voor de deur en er is weer genoeg te beleven in het prachtige Nederland. De zon gaat weer schijnen en er zijn veel kortingen en last minutes waar je maar al te graag gebruik van wilt maken. Dus wacht niet langer en kijk welke aanbiedingen er voor jou uitspringen om een onvergetelijke meivakantie in eigen land te vieren!

Lees verder...

 

Meer artikelen





Klik hier om onjuiste gegevens van Vakantiepark BreeBronne te melden