Center Parcs Het Heijderbos

(4/5)  1 recensies

In het noordelijkste puntje van Limburg, dichtbij Nijmegen vind je Center Parcs het Heijderbos. In een bosrijke vallei, met een indoor jungle-speelparadijs. Hier stap je als avonturier van de ene wereld in de andere! Er zijn accommodaties voor 2 tot 12 personen, in de bossen of aan het water. Van Comfort, Premium en VIP cottages tot comfortabele Hotelappartementen en Eden VIP cottages met extra licht en ruimte. Of verras je kids met een Jungle cabana of Kindercottage!
Er zijn activiteiten voor alle leeftijden. Ga samen op ontdekking in de overdekte (speel)jungle Jungle Dome. Ontsnap binnen de tijd uit de Escape Room en raas van de allersnelste wildwaterbaan. Nog niet moe? Klim tussen de boomtoppen, daag elkaar uit met paintball en zoef met de Zip Wire over het meer!

 

 


1 Recensies over Center Parcs Het Heijderbos

(Pagina 1 van 1)

 

"Erg leuk park"

Debby   -   01-05-2020

01-05-2020

"Erg leuk park"

Wij hebben hier een leuke tijd gehad. Het zwembad is erg leuk met de glijbanen en de wildwaterbaan. In de plaza hebben ze leuke activiteiten en je kunt er lekker eten. We hebben veel ondernomen en lekker uitgerust. Zeker voor herhaling vatbaar.

Lees verder  


Hoeveel sterren geef jij Center Parcs Het Heijderbos?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Center Parcs Het Heijderbos te melden