BloteVoetenPark Brunssum

Ontdek de ware essentie van de natuur door je schoenen en sokken uit te trekken en je tenen te laten genieten! Ervaar het grootste blotevoetenpad in de Benelux, waar het BloteVoetenPark Brunssum je uitdaagt, ontspant en je de bossen laat verkennen met al je zintuigen. Een 100% natuurlijke en gezonde ervaring! Durf jij het aan?


Mensen lopen over het pad


Het blotevoetenpad, dat 4 kilometer beslaat, is toegankelijk voor alle bezoekers die goed kunnen lopen. Zelfs kinderen vanaf 3 jaar kunnen de volledige route bewandelen. Als je de hindernissen liever vermijdt, kun je de alternatieve route volgen. Onthoud dat er geen verplichtingen zijn, en je bent vrij om de ervaring op jouw eigen manier te beleven!


Regent het? Geen enkel probleem in het BloteVoetenPark! Het dichte bladerendek van het bos biedt bescherming tegen de meeste regendruppels. Bovendien wordt de ondergrond nog zachter, ontstaan er meer modderpoelen en kun je de verfrissende boslucht nog intenser ruiken. Op warme dagen zorgt het bos juist voor verkoeling. Kortom, in het BloteVoetenPark kun je altijd heerlijk genieten, ongeacht het weer!

 

Bekijk de Openingstijden

Openingstijden

25 maart t/m 27 oktober

Woensdag t/m zondag van 10:00 tot 18:00


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Bekijk de Prijzen

Prijzen

Volwassenen €9,90

Kinderen 3 t/m 12 jaar €5,50

Kinderen t/m 2 jaar gratis


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

 


Trust Score

Via de trust score proberen wij aan te geven welke reviews betrouwbaarder lijken dan andere. De trust score wordt gebasseerd op gebruik van een geldig emailadres en hoelang en hoe vaak een gebruiker al actief is geweest op Fijnuit. Dit kan ook de volgorde van de reviews beïnvloeden.


0 Recensies over BloteVoetenPark Brunssum

Hoeveel sterren geef jij BloteVoetenPark Brunssum?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5




Klik hier om onjuiste gegevens van BloteVoetenPark Brunssum te melden