Résidence Valkenburg

In het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg vindt u midden in het Geuldal Résidence Valkenburg. Een prachtig vakantiepark en camping in het zuidelijkste puntje van Nederland. Tijdens uw verblijf bij Résidence Valkenburg kunt u gebruik maken van de uitstekende parkfaciliteiten. Plons in het grote verwarmde buitenzwembad of schuif aan op het terras van ons gezellige restaurant. De kinderen vermaken zich in de kidsclub, in de speeltuin of op het voetbalveld. Dankzij de prachtige omgeving van Limburg waant u zich in het buitenland terwijl u niet zo heel ver rijden van huis bent. Dankzij de Wifi kunt u het thuisfront op de hoogte houden van uw heerlijke vakantie bij Résidence Valkenburg.


Kamperen:

Het uitzicht vanaf uw kampeerplaats bij Résidence Valkenburg is prachtig. U kijkt tegen de groene heuvels aan die mooi afsteken tegen de zonnige blauwe lucht. Bij Résidence Valkenburg kampeert u ruime en groene kampeerplaatsen en bent u voorzien van een 8 ampčre elektra-aansluiting. Kom kamperen en neem uw eigen tent, caravan of vouwwagen mee. Tijdens uw kampeervakantie in Zuid-Limburg geniet u van de uitstekende parkfaciliteiten bij Résidence Valkenburg.


Verhuur:

Bij Résidence Valkenburg kunt u kiezen uit verschillende typen vakantiehuizen. Zo is er de trekkershut, zeer geschikt voor vakantiegangers die slechts een korte periode willen verblijven. De comfort en deluxe vakantiewoningen zijn geschikt voor 4, 5 of 6 personen. Deze nieuwe vakantiewoningen zijn allen voorzien van een tuin met tuinmeubilair, een moderne badkamer en een compleet ingerichte keuken. De rookvrije vakantiewoningen beschikken over wifi en ook honden zijn welkom. Een luxe verblijf ervaart u in de 4 persoons deluxe vakantiewoning met sauna.

 

 


0 Recensies over Résidence Valkenburg

Hoeveel sterren geef jij Résidence Valkenburg?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Résidence Valkenburg te melden