Resort Mooi Bemelen

Resort Mooi Bemelen kenmerkt zich als een uniek vakantiepark in het Zuid-Limburgse heuvellandschap. Je vindt er luxe vakantiewoningen en ruime villa’s met een uniek Limburgs design. Ook zijn er een aantal kampeerplaatsen. Een luxe verblijf in een schitterende cultuurrijke omgeving. Resort Mooi Bemelen is slechts 20 rijminuten verwijderd van Maastricht en biedt de ideale uitvalsbasis om de historische stad te bezoeken. Een vakantie op Resort Mooi Bemelen is een belevenis voor alle leeftijden. Vanaf medio 2020 Er is een binnen- en buitenzwembad aanwezig, maar ook een wellness center waar je heerlijk tot rust kunt komen. Voor sportieve activiteiten kun je terecht in de indoor gym en multifunctionele sportbaan. Voor de kinderen is er ook genoeg te beleven op het park. Ze kunnen zich onder andere vermaken in de speeltuin en op het springkussen. 
Verhuur

Overnacht in de luxe vakantiehuisjes van Resort Mooi Bemelen. Je hebt de keuze uit vier type luxe vakantiewoningen geschikt voor 4, 6, 8 en 12 personen. De vakantiehuizen zijn voorzien van alle gemakken, zoals een open keuken met vaatwasser, oven-/combimagnetron en een ruim terras met buitenhaard. 
Kamperen

Bij Resort Mooi Bemelen kun je kamperen op ruime kampeerplaatsen voorzien van 6 ampère stroomvoorziening. Het uitzicht vanaf je kampeerplaats in Zuid-Limburg is prachtig. Naast kampeerplaatsen zijn er ook camperplaatsen met een 16 ampère stroomvoorziening. Op alle kampeerplaatsen zijn honden toegestaan.


Faciliteiten

  • Speeltuin
  • Fietsverhuur

 

 


0 Recensies over Resort Mooi Bemelen

Hoeveel sterren geef jij Resort Mooi Bemelen?

Klik op jouw antwoord

 

1 2 3 4 5
Klik hier om onjuiste gegevens van Resort Mooi Bemelen te melden