Taurus World of Adventure

Dagje uit Taurus World of Adventure


Bij Taurus World of Adventure beleef je verschillende avonturen voor een hele middag entertainment voor het hele gezin. Zoals het unieke Adventure Golf in vervallen tempel ruïnes, een jungle met T-Rex en geheimzinnige grotten. Een perfecte activiteit voor het hele gezin! Maak een tijdreis door een van de 2 laserarena’s “Space Flight” of “Stargate” en stap in een compleet andere tijd voor je Lasergame-battle. Met twee verschillende arena’s met beide drie etages en meer dan 10 labyrinten gegarandeerd een van de spectaculairste lasergame-arena’s van Europa!
Gooi een strike op een van de 10 bowlingbanen met blacklights, licht-effecten en lekker swingende muziek die zorgen voor een extra dimensie. Voor de allerkleinsten beschikken alle banen over flitsende, verlichte hekjes die automatisch omhoog komen als de jongste aan de beurt is. Altijd raak dus! In de Game Arcade vind je absoluut de nieuwste en coolste games zoals een 4 persoons Airhockey tafel, Mario Kart en twee unieke achtbaansimulators.
Prison Island

In liefst 21 cellen krijg je telkens verschillende opdrachten: tactisch, technisch of fysiek. Teamwork en samenwerking, tactisch inzicht, slimmigheid, handigheid, kalmte, soms snelheid en een beetje geluk zijn het belangrijkste om te ontsnappen! Met 2 tot 4 spelers per team bij uitstek geschikt voor gezinnen met kinderen, vanaf 7 jaar.
Weather-proof

Met alle activiteiten indoor is Taurus gegarandeerd ‘Weather-proof’ Of het nu een regenachtige dag is of een dag om verkoeling te vinden in ons volledige airconditioned gebouw, onze indoor pretparkwereld is een aanbeveling voor alle weersomstandigheden! Ook een groot sfeervol terras om een hapje of een drankje te nuttigen behoort tot de mogelijkheden.
Good Food

Rond je dag af door een hapje te eten in ons lounge-café, een BBQ- of hotstone arrangement of een sfeervol etentje in ons steakhouse/familierestaurant, wat de relaxte sfeer uitademt van een Spaanse haciënda, ver weg van de hectiek van onze Adventure World. “Wereldberoemd” in Venlo e.o. om de Argentijnse Black Angus steaks van de grill en Taurus Spareribs. Kids eten hier al va. € 6,50.


Kinderfeestje

Kinderen vermaken zich met de leukste activiteiten onder één dak. Enkele voorbeelden van de kinderactiviteiten zijn: lasergamen, bowlen of Prison Island. Dat betekend geen zorgen, stress of rommel in huis! Dankzij de eindeloze mogelijkheden zijn de kinderfeestjes precies naar wens af te stemmen. Maak het kinderfeestje bijvoorbeeld compleet met een extra activiteit en onbeperkt ranja. Daarnaast behoort een vlaai of taart ook zeker tot de mogelijkheden.

 

 

Openingstijden

Maandag en dinsdag gesloten

Woensdag van 14:00 tot 23:00 uur

Donderdag van 17:00 tot 23:00 uur

Vrijdag van 15:00 tot 1:00 uur

Zaterdag van 11:00 tot 1:00 uur

Zondag van 12:00 tot 23:00 uur


Van 3 juli t/m 30 augustus

Maandag t/m donderdag van 13:00 tot 23:00 uur

Vrijdag van 13:00 tot 2:00 uur

Zaterdag van 11:00 tot 2:00 uur

Zondag van 11:00 tot 23:00 uur


In vakanties al om 13:00 uur geopend en op zaterdag en zondag om 11:00 uur.


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele openingstijden op de officiële website van de aanbieder

Prijzen

Lasergames XL vanaf €9,00 en kids vanaf €7,50

Cosmic bowling vanaf €24,50 per baan per uur

Prison Island vanaf €16,50 p.p. per uur

Adventure golf €7,95 en kids €5.95

Poolbiljart vanaf €9,50 per uur

Arcade games €1,00 per game

Kinderfeestjes all-in vanaf €14,00 per kind


Controleer alvorens uw bezoek altijd de actuele prijzen op de officiële website van de aanbieder

Hoeveel sterren geef jij Taurus World of Adventure?

Klik op jouw antwoord

1 2 3 4 5

Algemene informatie

 

Taurus World of Adventure

Rijksweg 181
5941AD Velden
Provincie Limburg

077 – 472 2274

Klik hier om onjuiste gegevens van Taurus World of Adventure te melden