Leukste plekken voor lasergamen of paintballen

Voor iedereen die van een beetje actie houd, zijn deze 2 activiteiten helemaal te gek. Zowel lasergamen als paintballen zijn hele populaire uitjes voor kinderfeestjes, bedrijfsuitjes of familiedagen. In dit blog geven we je een aantal tips voor de leukste dagjes paintballen of lasergamen.



Lasergamen

Lasergamen is vaak erg spannend. Door het donkere speelveld kan je de tegenpartij niet zien aankomen. Lasergamen doe je meestal in teams, maar solo kan het ook. Iedere speler krijgt een harnas aan en een lasergun. Je moet proberen zo vaak mogelijk op het harnas van de tegenstanders te schieten, want daar krijg je punten voor. Het team of de speler met de meeste punten wint het spel. Het speelveld is vaak heel cool ingericht met obstakels, lasers en lichten en sommige lasergamehallen hebben zelfs een thema. 


Benieuwd welke lasergame-thema's en zijn? Bekijk dan de uitjes hieronder!



Paintballen

Paintballen is net als lasergamen een hele leuke groepsactiviteit. Met je team kan je strategieen bedenken om de tegenpartij te slim af te zijn. Ondanks dat je een pak aan hebt, kan je bij paintballen nog wel eens vies worden. Bij paintball ka je minder goed bijhouden hoe vaak je de tegenstander hebt geraakt dan bij lasergamen. Daarom zit er vaak nog een tweede spelelement in, zoals capture-the-flag bijvoorbeeld. 


Bekijk de uitjes hieronder voor de leukste plekken om te paintballen


Voor jonge kinderen zijn er ook lasergame en paintball uitjes. Bekijk de lijst hieronder.


Bekijk hieronder alle actieve uitjes per provincie.  





Reacties op "Leukste plekken voor lasergamen of paintballen"

Er zijn helaas nog geen reacties. Graag horen wij of je dit artikel waardeert of dat je nog vragen hebt? Geef vooral je mening

 

Schrijf een reactie

Uw emailadres blijft verborgen

 

 

Anti Spam code

Type onderstaande code over in het veld eronder om aan te tonen dat u geen spam bent.